Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz kelly416 #1132 üzenetére

    vizes-nem vizes fólia: szóval itt van a trükk. Haverom mondta, hogy neki GSM boltban vízzel tették fel, csak nem tudtam, hogy ahhoz speckó fólia kell. Én is szárazon tettem fel, igaz nem 2, hanem majd 10 perc alatt :)

    "A Z-nél úgy volt, hogy amikor a tulaj bevitte a készüléket és kért egy fólia-cserét, akkor megnézték, él-e még a garancia, és ha igen, szó nélkül ingyen kicserélték." - Urban legend (városi legenda) kategória. Mivel feleségemnek is Z-je van, követtem a Z fórumot kb Január közepéig, soha senkinek nem cserélték sem ingyen, sem pénzért. Többen bementek a Cordonhoz, ott mondták nekik, hogy terjed ez a neten, de nem igaz, a gyári vasalt fólia nem cserélhető, csak kijelzővel

    "Ennél nagyobb öngólt nem rúghatott volna a Sony, ha tényleg csak a kijelzővel együtt cserélné a fóliát. Kizártnak tartom ezt a pazarlást." - itt arról van szó, hogy a Sony ugyan nem kifelyezetten strapatelefonokat gyárt, de a Sonyk sokkal jobban ellenállnak a környezeti hatásoknak. Az részleges ütésállóság miatt kénytelenek fóliát tenni a telefonra, mert a GG és a Dragontrail is törik, mivel nagyon merev. Még a Zafírüveg is törik, mivel merev, és nem tudja elnyelni az ütés energiáját. Hogy kell ez valakinek, vagy nem az már másik kérdés, de olyan ez is mint a szélesebb káva a vízállóság miatt (kevesen tudják, de az Xperia ZL (ami a Z nem vízálló testvére) esetében a teljes telefon felület/kijelző arány jobb volt mint a G2 esetében (77% vs 75%) cserébe nem volt vízálló)

    Nem a Sony centert kell kérdezni, ők is csak viszonteladók. Vagy írjon valaki a Sony supportnak, vagy kérdezze meg a hivatalos szervizt a Cordon magyarországot.

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák