- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Sony Xperia XA összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz Trailblazer #397 üzenetére
@aero2zero
Honnan szedted a boot.img fájlt?
vagy mivel oldottad meg a root jogod?+36702778032
-
Lasy
veterán
a root pack volt amit nem figyeltem, azt hittem az az egész rom.
tehát mehet vissza a 73-as rom. pffff.+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz Trailblazer #404 üzenetére
a boot.img fájl. ami tartalmazza a root jogot, és a recovery.img fájl. Ezért nem szeretném visszatenni a 73-ast, de ki fogom próbálni mit csinál a 93-as romon.
illetve a mentést még most is csinálja a gép a telefonnal. ami számomra nagyon meglepő.+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz Trailblazer #406 üzenetére
ez akkor jó hír. Mindjárt kész lesz hozzá a magyar nyelvű leírás is.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
TA mentése - BackupTA szoftverrel
A mentéshez fontos a root jog megléte!
Vágjunk is bele.
- Töltsük le a programot
- Csomagoljuk ki a zip fájlt
- Kapcsoljuk be a készüléken az USB hibakeresést. (Ezt a fejlesztői menüben tudjuk elérni. Menü, Beállítások, Fejlesztői lehetőségek alatt találjuk meg. Ha ez esetleg még nem látszódna a készülékben ne ijedjünk meg. Lépjünk a Menü, Beállítások, A telefonról részre, és a Buildszámra nyomjunk addig míg ki nem írja, hogy már fejlesztők vagyunk.)
- Indítsuk el a Backup-TA.bat fájlt
- Nyomjunk meg egy tetszőleges gombot a gépen
- Most dugjuk össze a telefont a géppel az adatkábel segítségével
- A készüléken a felugró ablakban engedélyezzük a gépünket, ha még nem tettük meg.
- Nyomjuk meg az 1-es gombot a mentéshez
- Nyomjuk meg az "Y" gombot
- Nyomjuk meg az "Y" gombot
- A mentés elkezdett dolgozni
- Ha készen van nyomjunk meg egy tetszőleges gombot
- Vissza is jutottunk a kezdő képernyőhöz. Most az "5"-ös gomb lenyomásával ki is léphetünk a DOS parancssorbólKészen is van a mentésünk, amit bármikor tudunk használni, ha szükségünk lenne rá.
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz Trailblazer #410 üzenetére
Már reggel megvolt, csak nem voltam itthon, de sok értelme nem nagyon volt. MAx a leírás kész.
sokkal több nem lett a hely, pedig nagyon sok appot töröltem.
Ami furcsa volt számomra, hogy a frissített appot pl be szoktam illeszteni a romba, de most ha megcsinálta el is veszett a program. Így újra re kellett tölteni.
a többi is készen van már az összefoglalóban olvasható is.Sajnos a képet ki kellett szednem, mert nem engedélyezett az összefoglaló elején. De a közepe, és vége felé be lehet tenni ha nagyon kell, de nem hiszem, hogy most az fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz Trailblazer #412 üzenetére
az sok neked?
eddig a tárhely, és memóriánál volt 82% használat, most van 72% szerintem itt még mindig valami nagyon sokat foglal. Csak nem tudom mi. lehet sok programot használok?
közel 65 app. de ezeket napi szinten használom is.
tehát a 10GB belső tár már most 5GB foglaltnál van, pedig a képek, és videók az SD-re mennek.+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz Trailblazer #414 üzenetére
Ez igaz, de én nem vagyok elégedett vele. Azt hiszem az SD-re kell tennem pár appot.
+36702778032
-
dokee78
félisten
Sziasztok!
Van-e valami bugja hibája a készüléknek?
Menyi általában a szabad RAM belakott készüléknél?
Tudom ez függ a felhasználóktól is.Szerk:
Továbbra sem nyitható a szolgáltatósok Bootloadere?[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Sziasztok, másnak is zörög a hangszóró a készülékben? Már a beszélgetési hangszóróra gondoltam kissé recsegōs hangja van.
Lehet irány a szerviz.
Ilyenkor eredeti telenoros rom legyen rajta vagy nem nézik mi van rajta?[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
dokee78
Ezek a készülékek mind gyári függetlenek már. Legalábbis ami eddig kikerült az volt, így a szolgáltatós rész már csak az appokban változik.
Az akku kicsit gyenge volt az előző rommal, de ezzel a 93-assal már ki tudom bírni egy teljes napot. Mondhatom azt hogy szinte folyamatos használat mellett.
Bevallom volt már jobb készülékem is, de eddig semmi fagyás, megállás és ilyesmi nem történt a készülékkel.espi38
Szerintem teljesen mindegy melyik rom van rajta mivel nem ott fogják csinálni, hanem hivatalos szervizbe küldik, tehát érdemes egyből oda vinni, vagy küldeni. Így kB 2 héten belül vissza is kaphatod.
Én ha nagyon biztos akarsz lenni tedd vissza, és vidd a szolgáltatóhoz. De ők nem tudnak javítani.
Amúgy nekem sem recseg semmi[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
espi38
őstag
Akkor lehetséges, hogy az enyémmel van baj vagy a haverom telefonjával van gond van a telefonnak hívás beállítás alatt normál vagy élénk hangzás mód de nem igazán van minőségbeli különbség bárhova kapcsolom.
Egyébként egy a Sony szervizbe vinném a Gordonhoz Újpest Széchenyi téren vannak.[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
nem. sajnos a tied függő.
a függetlennél sehol sincsen (x)
az utolsó az 5 az hogy mennyi próbálkozásod van még. De az 5 a gyári max.Amúgy az a fontos, hogy nyitható legyen a bootloader. Ha minden igaz eddig csak a gyári független készüléken lehetett nyitni, mert abban volt engedélyezve.
Nézd meg a service menüben, hogy nyitható -e a bootloadered. (link az összefoglalóban is megtalálható. )
Bootloader unlock allowed: YES vagy NO szerepel ott?[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
consono
nagyúr
Ma én is megfogdostam a telefont, bevallom nagyon tetszik. A külső, a kijelző, a sebesség, minden. Még agyalok, de szerintem nem sokáig
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Joezyka
senior tag
akarod mondani, hogy a Cordonhoz
Nem tudom szervizeltettél-e már ott bármit is, de mindent írass rá a papírra (még azt is, hogy a telefon milyen állapotba van). Mi úgy kaptuk vissza a telefont, hogy a hátlapja tele volt karcolásokkal (csak nem álltam neki kötözködni már mert 3adjára volt bent és amúgy is volt egy másik hátlap pluszba ).Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Lasy
veterán
válasz Trailblazer #433 üzenetére
Azt hiszem fogok rá nézni egy matricát, de a teljes hátlapot befedje. pl egy karbon mintásat, vagy akár egy fényképeset.
@Joezyka
Nem leadta a szervizbe, hanem ELadta.
Kötelesek szervizelni, mert csak nekik van lehetőségük rá.
Mostanában egyre több jót hallok róluk. Lehet cserélődtek az emberek.Régen még az ismerősömnek is visszaküldték, hogy belül egy karcolás található,és így megvonják a garanciát.
Ez volt az a pont amikor elgurult a gyógyszerem, és bementem a t-mobilba a sráccal. Szépen kivártuk a sorunkat, kb fél óra. És ekkor jöttem én, hogy mitől vonták meg a garanciát, és hogy ami a képen látható, azt tudja e hogy hol van?
kb 20 perc, és jött a vezető. Kérdeztem tőle is, hogy tudja e hol van? mondta nem, mert nem is szoktak ilyennel foglalkozni. Akkor kértem, hogy szedjék szét, és nézzük meg hol található. nos az egész az imei matrica alatt volt, főleg úgy, hogy még egy fél lemez is volt ott. a matrica sértetlen volt, és ahhoz hogy le tudja szedni neki el kellett vágni a matricát. tehát már ott bukott az egész. a vezető nagyon rendes volt, és mondta, hogy ez már egy kifutott termék, de szívesen be tudja számolni az értékesítési áron. És így lett megoldva egy új készülék.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz Trailblazer #436 üzenetére
Kis meglepetésemre találtam egy lengyel oldalt, és a fa mintás sokkal jobban tetszik.
Persze tudom ez is csak matrica, de poénos.illetve egy másik, amiben akár saját képet is meg lehet adni, és magyar.
+36702778032
-
Lasy
veterán
Holnap ki fogom próbálni a stamina módot. Eddig soha nem használtam, de most kíváncsi vagyok mennyivel bír többet, ha bír.
+36702778032
-
Trailblazer
veterán
Közben jött valami új hivatalos rom (emailt is kaptam róla), ami ugye már nem megy fel OTA módon, mert a bootloader szájba lett akasztva. És ilyenkor mi van, ha update-elni szeretnék, benéz a ló az ablakon?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Trailblazer
veterán
válasz Trailblazer #440 üzenetére
(Ja és FlashTool/XperiFlash része persze nem talál semmi újat, ami használható lenne.)
-
Lasy
veterán
válasz Trailblazer #441 üzenetére
Mi érkezett? mert még sehol nem olvastam a 93-asnál frissebbet.
Xperia X-re tudom, hogy jött egy 34.0.A.1.277 Android 6.0.1 verzió, de ez is már egy hete
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Trailblazer
veterán
válasz Trailblazer #443 üzenetére
Megvan. Elbújt az email... Tehát szeptember 1. a dátum, amikor küldték, én viszont ugye nem figyelem naponta a fiókokat.
Xperia XA: New software is available
There is a software update (v. 33.2.A.2.85) available for your device. Update your device’ s software and enjoy new features, better performance, speed and bug fixes. You can update the software directly on your device. It's easy and no backup is needed.
-
senior tag
válasz Trailblazer #444 üzenetére
Enyém 33.2.A.2.93 szoftverre frissítette magát, még augusztus közepén. Telenoros és nem piszkáltam a gyári szoftvert, ha az számít. Jelenleg naprakésznek mondja magát.
-
Trailblazer
veterán
Én ezt FlashTool-lal végeztem, csak hogy megszabaduljak a szolgáltatós (magenTa) bloatware-től, még a bootloader nyitása előtt. Sikerrel.
Mondjuk az sem egészen érthető, hogy az új (amit most fentebb bemásoltam az emailből) update verziószáma miért kisebb az eddiginél...Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
theballa32
tag
Sziasztok.Jött egy frissítés a telefonra,de nem akarom letölteni.Hogyan tudnám eltüntetni az értesítést?Zavar ,hogy lilán villog.Köszönöm a válaszokat
-
Lasy
veterán
85 végi a tmobile rom. De teljesen ugyan az
@theballa32
Miért nem szeretnéd feltenni?
Ha jól emlékszem mi lehet kapcsolni azt a beállításokon belül.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Arcképgyáros
Minden Sony készüléken ugyanúgy:
Megnyitod a tárcsázó felületet, és telefonszám helyett azt írod, hogy *#*#7378423#*#*, majd a Service info, végül a SIM lock.
Ha szögletes zárójelekben nincs semmi, illetve a sorok végén 0 van, akkor független a telód.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest