- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabakaa
aktív tag
Értem amit mondasz, és én azért nem vetném el a szoftveres/firmware-szintű problémát, mivel van olyan "jelenet" ahol a jelenség nincs jelen. Szerintem a rengeteg post-process effect öli meg az egészet, ami viszont javítható lehet, ha ki lehet kapcsolni az egészet a fenébe. De ez csak egy elmélet, a tiédben is lehet igazság. Ami viszont tuti, a Snapi650 önmagában nem lehet gond.
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
laszlolczka
őstag
Igazad van,6-akart az lenni. Nálam a kamera laggolás nincs jelen.A képeket túl sokáig élesiti,de ez javitható.Nem is csinál olyan rossz képeket,a német fórumon szép képeket is lőttek vele.Teljesen automata móddal.
[ Szerkesztve ]
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
vicze
félisten
válasz laszlolczka #452 üzenetére
6-oson is jelen volt/van semmi köze a 7.0-ás frissítéshez. Először én se értettem, ha csak 1-1 képet készítesz nagyon nehéz észrevenni, de a kamera lag nem a kép készítésére utal, hanem miután kész a kép, 2-3mp múlva elkezd akadozni az app amikor megjelenik az elkészült képről a kis előnézeti kép a sarokban. Akkor látod igazán, ha csinálsz egy képet és folyamosan mozgatod tovább a kamerát ekkor egy idő után elkezd akadozni, amíg le nem menti a képet.
Amikor végignéztem, az az hogy manuálban és autóban is csinálja minden felbontáson.OK, épp most kíváncsiságból leteszteltem és épp most egyiknél se csinálja... Végig zongoráztam az összes módon felbontáson és nem jött elő. HDR ki ki, autó manuál, vaku, semmi.
Akkor tényleg egy nagyon hülye SW bug lesz, mert eddig elég konzisztensen hozta mindig, de az is lehet, hogy valami memóriával kapcsolatos, vagy a nagy magok nem kapcsolnak be mikor a lagot csinálja. -
cicaslany86
aktív tag
A makró fotókkal mi a helyzet? Egyszerűen nem sikerült normálisat lőni, nem fókuszált. Tudtok linkelni esetleg?
-
vicze
félisten
válasz cicaslany86 #457 üzenetére
Manuálisan állítható a fókusz, kb. 10cm a minimális fókusz távolság.
-
Lacka89
aktív tag
Valaki jatszik a fifa 16 a telon? Nekem elinditja es leall hibaval.
-
Lacka89
aktív tag
Most javítottam companionnal. Nektek is elsőre nem a 7 indítója jöntt be? Hanem a Sony launchere?
-
Lacka89
aktív tag
Honnan lehet letolteni a Stock 6os androidot flashtoolhoz? Xperifirmben nem mutatja a régi verziót.
szabakaa: koszi
[ Szerkesztve ]
-
szabakaa
aktív tag
Úgy tudom, 7ről nem lehet visszamenni 6ra, de pl. innen gyorsan lejön: http://www.xperiasite.pl/topic/23576-f5321-341a349-central-europe-1/
Ne tudd meg mennyit kutattam anno egy ilyen forrásért. 😀Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
-
MC Pite
veterán
Még nem tudták orvosolni a lagot a Sonynál, elég új keletű... Z3C dettó, kamera meg siralmas mértékben, első és utolsó 2 másodperc általában kuka. Nem csak memkártyára mentve...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
vicze
félisten
Mocskos Sony már megint frissítette a készüléket, hogy újabb bugokkkal még használhatatlanabb legyen.
Nem igaz, hogy nem tudom elérni a 30napos uptime-ot, a sok egyre bugosabb update miatt, egyszerűen siralmas.Amúgy januári biztonsági frissítést kaptuk meg. Remélem a februári már a 7.1.1 lesz.
Továbbra se tudtam kitalálni mi triggereli a kamera lagot, minden beállítást gyakorlatilag végig próbálgattam tesztelgetem ide oda váltogattam, és teljesen jó. Aztán egyszer csak mikor valamire épp használni akarom, akkor megint előjön. Így sajnos elég nehéz Sony felé riportolni bármit is.
[ Szerkesztve ]
-
szabakaa
aktív tag
Melyik régión vagy? CE1-re még nincs kint.
Akkor nálad is bugozódik? Én is azt veszem észre, hogy pár naponta újra kell indítani, mert valami szar beakad. 6.0-án nem volt ilyesmi...[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
vicze
félisten
válasz szabakaa #471 üzenetére
UK Custom. Pénteken kezdték el teríteni, furcsamód, most előbb nyugat EU kapta meg. A héten szerintem megjön kelet EU-ba is.
Irónia detektort tessék bekapcsolni. Gondoltam alkalmazkodok, a Sony topikok általános troll hangvételéhez.
Akkor indítom újra ha frissítés jön. Továbbra is ugyanaz a két hiba kamera most már random módon akadása, és a Stamina továbbra is csak legnagyobb szinten használható, minden máson akad mint a fene. -
szabakaa
aktív tag
En sajnos komolyan mondtam, ma reggel pl. nem ébresztett a telefon, kétszer sem. Az óra app le volt fagyva, csak a szobatársamnak köszönhetem, hogy nem késtem el. Hard resetet csinálok, de ez akkoris gáz.
-
kezdő laikus
csendes tag
Múlt csütörtökön kaptam emailt a Sonytól, hogy elérhető a 292-es build, hát azóta se..
CE1-en vagyok. Eddig hasonló értesítést rendre azután kaptam, hogy már rég frissült a telefon.
Bírok várni, csak furcsa.. :-) -
lamazonia
tag
válasz kezdő laikus #478 üzenetére
CE1re ha jól láttom még csak 266 van kint.
CE5re meg semmi :\Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
kezdő laikus
csendes tag
válasz kezdő laikus #478 üzenetére
CE1 ma reggel települt. Telefonról próbálva elsőre nem ment fel, aztán Xperia Companionnal sikerült.
Rápróbáltam a kamerára, kicsit fürgébb lett.[ Szerkesztve ]
-
szabakaa
aktív tag
válasz kezdő laikus #481 üzenetére
Nekem is most jön le épp, a napokban írok véleményt. ☺️
-
Lacka89
aktív tag
válasz kezdő laikus #481 üzenetére
Én nem érzek változást a kamera terén..
-
Angerfis
csendes tag
Jelenleg úgy tűnik hogy eltűnt.Újraindítottam és most nem mutatja!
Az "x" az amiatt van ott mert nincs mobil adatforgalom bekapcsolva.
Köszönöm a válaszokat.
További szép estét"Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is"
-
vicze
félisten
Elkezdődött a februári biztonsági frissítés terítése, úgy látszik hogy akkor beállunk a havi frissítése remélem.
-
Lacka89
aktív tag
Üdv. Elkezdett cuppogni ennek is a kijelzoje. Hat nem hiszem el, h ezt is elengedi a ragasztás.. Nem latom, h felvalt volna valahol. De a z3c-m is elsonek cuppogott utanna beazott. Ugyh tuti elengedte a ragasztas. Nyomkodom a kijelzo felso 1/3 reszet es ott cuppog. Vicc..
-
vicze
félisten
Februári biztonsági frissítés.
@Lacka89: Semmi, teljesen szolid mindenhol, még csak nem is ropog sehol.
Z3c-n nekem cuppog, de ugyan úgy minden teszten átmegy gond nélkül, maga a kijelző sose vált le.
Amúgy Sony-nak minél előbb, hogy szervizeljék, mert egyáltalán nem normális. -
TomBond
aktív tag
Most hétvégén szeretném megrendelni a telefonomat. Egy M2 Aqua-t cserélek le erre a telefonra, amit majd digis előfizetéssel szeretnék használni (ha egyszer elindul). Mivel vizes munkahelyen dolgozok, ezért érdekelne, hogy mennyire bírja a vizet, mert láttam itt a szétszedős videót, hogy minden felé van benne tömítés, de érdekelne a ti véleményetek is. Meg úgy általában minden a telefonról.
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
TomBond
aktív tag
Az már nekem elég, ha annyit kibír. :-)
Megjött a telefon, a hétvégén költözöm át bele. Van valami alkalmazás ami átpakol nekem mindent vagy kézzel kell megoldani?
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
vicze
félisten
A Sony transfer átvisz mindent. Felhőbe mentést ajánlom két mobil között állandóan megakad.
Amennyiben az app letiltotta a backupot nem lehet átvinni root nélkül sehogy. -
TomBond
aktív tag
Ki milyen tokot használ hozzá? Én vettem hozzá szilikon hátlapot de nagyon csúnya lesz tőle a telefon. Mennyire sérülékeny a hátlap? Érdemes védeni valamivel?
-
TomBond
aktív tag
Köszönöm a segítségeket!
Még egy kérdés... Az üzenetek írásánál, a szóajánlást hol lehet kikapcsolni?
Meg még egy... A sima (kerek) szmájlikat nem lehet szmájliként látni csak a karaktereket? pl. helyett :-)Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest