- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz szabakaa #327 üzenetére
Baszki, Z3Cvel még folyamatos videóm sose készült. De még az X compact is ilyen? Omfg...
Z5C is ilyen? Azt tudom hogy lassan indul a kamera rajta, meg hogy melegszik, de többet nem...Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Lacka89
aktív tag
válasz szabakaa #338 üzenetére
[xperifirm]
Flashtool -
vicze
félisten
válasz szabakaa #400 üzenetére
Túl sok információt próbál közölni túl kis helyen azért csak egy végtelen egybefolyó szöveg lesz, anélkül hogy elsőre egyértelműen látnám, hogy miből jött az értesítés, és hogy miről van szó. Ez a túlzsúfoltság kevésbé illik a Materiálhoz mint a korábbi, ahol kevesebb volt az infó, de átláthatóbb volt.
A "csicsa" csak hátráltatja az értesítéseket nem pedig segíti őket. -
vicze
félisten
válasz szabakaa #420 üzenetére
Ünnepek.
De volt ilyen már korábban is és 3 napnál tovább sehogy se bírta, illetve még Z3c is max. 4napig ment ugyan ilyen terhelés mellett.Amin nagyon meglepődtem, hogy egy 12órás hazautat simán kibírt 6óra zenehallgatással netezéssel tetheringgel, fél óra beszéddel 40%-volt mikor hazaértem. Odafelé már töltenem kellett útközben. Szóval a 7.0 az üzemidőn nekem elég sokat dobott. Nyilván ez mindenkinek más.
-
MC Pite
veterán
válasz szabakaa #431 üzenetére
Mikor hivatalosan kijön egy új főverzió, 1-2 hónapig érkeznek még a gyorsjavítások rá, hiányoznak dolgok. Nem értem minek akarják sokan még ezelőtt felrakni
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
vicze
félisten
válasz szabakaa #443 üzenetére
Én igazából összességében 2db problémát látok:
- Kamera lag kép mentésnél. Ez 100% HW probléma és SW-vel nem orvosolható.
- Aktivált Stamina mellett lagoló UI. Ez semmit se változott 7.0-lal viszont a stand by üzemidő olyan drasztikus mértékben növekedett Doze on the Go miatt, hogy egyáltalán nem hiányzik. Persze ettől még jó lenne ha értelmesen működne a Stamina, de ez sajnos csak S820-on fog működni szerintem, egyik másik készüléken se.Ezeken kívül még semmilyen más bugba nem futottam bele.
@cicaslany86:
"Hany ora kijelzoidot lehet atlagban kihozni 4g mobilnettel?"
3-4 óra kizárólag 4G-n, de ez nyilván erősen használat függő."Aktiv hasznalattal kenyelmesen kibir egy napot?"
Elég nagy biztossággal állíthatom, hogy 100% kibír nem csak 1, de 2 napot is.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz szabakaa #446 üzenetére
2 dologra tippelnék, egyik hogy annak ellenére, hogy a S650 ISP-je támogatja a 23MP-s kamerát, a XZ-vel bevezetett képstabilizátor akkora + számítást igényel, hogy nem tud megbirkózni a kamera és a SoC közti összeköttetés. Erre utal az, hogy teljesen mindegy milyen felbontást használok csinálja, minden esetben, esetlegesen kevesebb rövidebb ideig. Ez pedig arra utal, hogy a RAW->JGP konverzió+feldolgozás-nál van a probléma és nem SW szinten.
Nem mondom, hogy nem lehetetlen orvosolni, de ezt kamera FW szinten kell és nem pusztán a kamera SW-t.
Második dolog az lenne ha a háttértárral lenne valami, de az csak a végső képet menti, így kisebb méretű képnél nem kéne jelentkezzen. Ha ez a gond akkor ez sehogy se orvosolható.@laszlolczka: A XC mikor futott "5" bármin? Én erről a készülékről beszélek.
@(#448) cicaslany86: A 80e az a sufni ár, és már lassan fél éves a készülék szóval nagyon nem fog változni az ára jelentősen.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz szabakaa #471 üzenetére
UK Custom. Pénteken kezdték el teríteni, furcsamód, most előbb nyugat EU kapta meg. A héten szerintem megjön kelet EU-ba is.
Irónia detektort tessék bekapcsolni. Gondoltam alkalmazkodok, a Sony topikok általános troll hangvételéhez.
Akkor indítom újra ha frissítés jön. Továbbra is ugyanaz a két hiba kamera most már random módon akadása, és a Stamina továbbra is csak legnagyobb szinten használható, minden máson akad mint a fene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- 7000 napja regisztráltam
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...