- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő laikus
csendes tag
En tegnap kaptam meg az ebay-rol rendelt tokot/keretet. A Nillkin Frosted Shieldjere emlekeztet meg Z3C-rol, azzal a kulonbseggel, hogy a felulete nem erdesitett, es a telefon ergonomiaja miatt praktikusabb. A gombok korul nincs keret oldalt, igy konnyen hasznalhatoak. Markat ne kerdezzetek, mert az nincs Angliabol rendeltem ~2300 HUF korul jott ki, es kevesebb mint egy het alatt megerkezett. Az elolapot nem igazan vedi, de erre szamitottam, de nem nagyon volt mibol valogatni.
[ Szerkesztve ]
-
kezdő laikus
csendes tag
[link]
Érkezik lassan a Nougat.[ Szerkesztve ]
-
kezdő laikus
csendes tag
CE1 7.0 első tapasztalatok:
Antutu 77e volt 6.0-án, telepítés és restart után 66e-et mért. Másodjára már majdnem 81e-et
CPU 5. és 6. magok: alap terhelésnél nem működnek, de restart után, illetve Antutu teszt alatt igen, nekem inkább optimalizálásnak tűnik ez, mint hibának.
Összességében nem érzek változást a teljesítményben. Az újdonságok közül osztott képernyőt teszteltem eddig, jó dolog. -
kezdő laikus
csendes tag
Múlt csütörtökön kaptam emailt a Sonytól, hogy elérhető a 292-es build, hát azóta se..
CE1-en vagyok. Eddig hasonló értesítést rendre azután kaptam, hogy már rég frissült a telefon.
Bírok várni, csak furcsa.. :-) -
kezdő laikus
csendes tag
válasz kezdő laikus #478 üzenetére
CE1 ma reggel települt. Telefonról próbálva elsőre nem ment fel, aztán Xperia Companionnal sikerült.
Rápróbáltam a kamerára, kicsit fürgébb lett.[ Szerkesztve ]
-
kezdő laikus
csendes tag
Az XC-m ma szervibe került egy elég különös hibaval, kiváncsi vagyok hallott-e valaki hasonlóról:
nem tudtam usb-re dugni, valami fém áll ki a aljzatban, ami nem engedi..Tegnap este még gond nélkül töltenem. Kiváncsi vagyok mit talál a szerviz, én nem láttam pontosan, hogy mi az a fém, de úgy tűnt az aljzat része, de nem mertem piszkálni. Csere telefont nem kaptam, nekem meg egy mini pro volt csak bevethető
A garancia október végén jár le (Z3C csere) most örúlnöm kellene, hogy előtte jött elő.. -
kezdő laikus
csendes tag
válasz kezdő laikus #618 üzenetére
Ma megkaptam a javitott keszuleket, keszultem megdicserni a szervizt a gyorsasag miatt, de hamar eszrevettem, hogy lecsereltek a CE1-et CE5-re. Nyilvan nem volt nehez, hisz 6.0 van rajta es nincs mire frissiteni :-)
Szerviz elott keszitettem teljes mentest, ami nem allt vissza teljesen a korabbi androidra.
Este megprobalok CE1-et ratenni.Tud valaki esetleg egy jo osszefoglalot a lepesekrol?
Koszonom elore is a segitseget.[ Szerkesztve ]
-
kezdő laikus
csendes tag
válasz kezdő laikus #622 üzenetére
Az előző kérdésre nem találtam választ máshol sem, így végül egy lengyel site-ról tudtam letölteni az utolsó CE5 rom CE1 verzióját. Flashtool-lal megizzadtam, mire minden működött, túl vagyok a flash-elésen, azt hittem örülök. Nem tudom hány kör lesz még a sony frissítéssel, minden köztes verziót felrak, még 7.0-nál járok.
Amint észrevettem, hogy nem stimmel a régió, telefonáltam a telefonban is szereplő számra, (Cordon-nak nincs telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége). Rég nem néztek ennyire hülyének, miután elmeséltem, hogy 7.1-gyel adtam le a telefont és más régiós 6.0-val kaptam vissza. A hölgy megnyugtatott, hogy nem minden készülékre elérhető a legfrissebb verzió, és ő is azt látja, hogy nincs frissebb imei alapján. Közölte azt is, hogy nem ők a szerviz és nem tudnak segíteni. Jó beszélgetés volt
Aztán írtam üzenetet a Cordon oldaláról, leírva a történetet és hogy szeretném megoldani a helyzetet. Erre azóta se kaptam választ. Maradt a google, sok próblkozás, aztán a "sikerélmény".
Nem veszek Sonyt mostanában, ezt használom még egy ideig. Nem sértettségből, pillanatnyi felindultságból, hanem mert amatőrök, kezdve a leváló üvegű Z3C-vel, amivel indult ez a történet. (Az is külön vicc. hogy a X Compact hiába tűnik jobb konstrukciónak vizállóság szempontjából - japánban úgy is hirdették - mégse vállalta a cég a szabványt. Az egészről valahogy a Honda F1-es vergődése ugrik be. Nagyon profik sok mindenben, de nem állt össze eddig a dolog. Közben bebootolt egy újabb verzió, 7.0, májusi biztonsággalNehéz lesz viszont ilyen jól támogatott rendszert találni bármalyik másik gyártónál..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest