-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.tamasbiro
őstag
Üdv.Mi az utolsó verzió mert az asszonynak 2.3.7 kerner:2.6.3.5.7
köszi -
air
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #16052 üzenetére
4.0.4
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #16054 üzenetére
Attól függ.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Gyári ROM-ban hol van az USB hibakeresés be és kikapcsolása? Flash-elni szeretném de így valahogy nem akar működni.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
3800+
őstag
válasz FoLey-v #16059 üzenetére
6.1.1.B.1.10 ROM-ot fel flasheltem.
Exclude TA
VerificationEzeket bepipáltam. Felment tökéletesen. Utána az első hsz. alapján rootoltam és most indítás után sötét a képernyő és nem tudom beírni a pinkódot mert fekete a képernyő. Ha hosszan megnyomom a kiapcsolást akkor előjön de rajta egy fekete ablak.
Valakinek vmi ötlet?
Flashelésnél ezt dobta ki: this file ignored: simlock.ta
Ez a vodafone-os ROM másikat válasszak?
[ Szerkesztve ]
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
szepi3
csendes tag
Szaisztok!
Feleségem U-ra megpróbáltam feltenni Mircinko V7.5 rom-ját.
A következőket csináltam: 1. 1.10 ROM felrakva flashtool-lal
2. ROOT-olás
3. CWM felrakása
4. Wipe, Dalvik,..stb.
5. Instal Rom From Sd card
Ezek után mintha elindulna, de fekete képernyő jön fel.
Ez így jó, vagy meddig kell várnom a program telepítésére, mert én kb. 5-10 perc után lehúztam.
akku ki-be maradt az 1.10 verzió.
Jelenleg 2 Motorolla is van a családban egyiken Skanky féle, a másikon White Rabbit ROM van fenn.
Ezeket a megfelelő előkészületek után raktam fel elsőre.
Mit rontottam el?
Köszi a segítőkész válaszokat. -
szepi3
csendes tag
Szaisztok!
Feleségem U-ra megpróbáltam feltenni Mircinko V7.5 rom-ját.
A következőket csináltam: 1. 1.10 ROM felrakva flashtool-lal
2. ROOT-olás
3. CWM felrakása
4. Wipe, Dalvik,..stb.
5. Instal Rom From Sd card
Ezek után mintha elindulna, de fekete képernyő jön fel.
Ez így jó, vagy meddig kell várnom a program telepítésére, mert én kb. 5-10 perc után lehúztam.
akku ki-be maradt az 1.10 verzió.
Jelenleg 2 Motorolla is van a családban egyiken Skanky féle, a másikon White Rabbit ROM van fenn.
Ezeket a megfelelő előkészületek után raktam fel elsőre.
Mit rontottam el?
Köszi a segítőkész válaszokat.
Lehet hogy rossz ROM-ot töltöttem le,? bár Mircinkó oldalán az U-t kiválasztva a Mircinko V7.5 jön fel amit letöltöttem és megpróbáltam telepíteni. -
szepi3
csendes tag
Köszi!
Tudnál egy linket dobni a megfelelő CWM-ről, mivel már egy rakat van a gépemen és nem tudom melyik a jó.
Köszi. -
szepi3
csendes tag
Megtaláltam!
Köszi a segítőkész válaszokat!
Hétvégén újra megpróbálom. -
skeli
tag
Egy kérdés csak: kb. mennyi időbe telik egy új rom felrakása? A géphez csatlakozástól az új ROM-mal való első elindulásig?
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
air
nagyúr
válasz freemanone #16070 üzenetére
Egy-két percnél azért kicsit több. Általánosságban inkább 8-10 perc.
-
air
nagyúr
válasz freemanone #16072 üzenetére
Akkor, légy kedves, olvasd el még egyszer az eredeti kérdést!
"A géphez csatlakozástól az új ROM-mal való első elindulásig?"
Én erre válaszoltam. Bár egyikünk számára sem ismert, hogy honnan szeretne indulni, gyári romot akar-e feltenni, vagy egyedit CWM-ből stb.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
freemanone
addikt
Olvastam, értelmezés kérdése minden. hogy értsd: meddig tart a telepítés? 1-2 perc. Meddig tart a boot? 5+ perc. Meddig tart egy PC előkészítése? 5 perc, ha az XP vagy win7. De ha valaki nem rutinos benne, akkor ez az egész napokig is eltarthat...
Mire kíváncsi pontosan? Nah ez az amit nem írt le konkrétan. Akár azt is értelmezhetem mögé, hogy az első indulás, a gombnyomással egyenlő, de úgy is hogy a bebootolással.
Na mindegy nem akarok én ezen vitázni, legyen 10p az egész folyamat![ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz freemanone #16074 üzenetére
Attól is függ, hogy le van-e töltve rom, vagy még azt is le kell tölteni
Programmennyiségtől is függ amit utána vissza akar pakolni tulaj - ha újra ugyanazt a telefont szeretné ezt is bele lehet venni.
Te még mindig huaweinél vagy?Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
szepi3
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap sikeresen felraktam Mircinkó ROM-ját az U-ra. Eddig minden nagyon jó.
Köszi a segítséget. -
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Kijezőt cserélnek ez alapján.
Kérdésem milyen ragasztó kell az új kijelzőhöz illetve hol tudnák vásárolni?
Mivel a ragasztó a törött kijelzővel eggyütt lejött. -
lolka1980
aktív tag
válasz freemanone #16079 üzenetére
Ok
Köszi Megkeresem. -
peestee83
aktív tag
Eljött az én időm is.
Fájó szívvel búcsúzok tőletek, a telefont tegnap sikeresen lecseréltem, így másik részlegbe költözök én is.
Köszönöm a sok segítséget mindenkinek, illetve a Mircinkonak a ROM-ot, ami a telefonom végnapjait szebbé tette. A többieknek pedig kitartást a telefonhoz.Cor ne edito
-
peestee83
aktív tag
válasz minek?:S #16082 üzenetére
Még azért akad pár emberke
De én feladtam az állandó küzdelmet a telefonnal. Több volt a negatívum, mint a pozitív a használat során. Még megvan a telefon, 2 hétig van arra is hűségem, de utána már vagy eladom, vagy befogom mp3 lejátszónak.
De mindenkinek kitartást hozzáCor ne edito
-
minek?:S
őstag
úúha, hát akkor nektek sok sikert
Én is most júniusban cseréltem le, BB Z10-et vettem, nem bántam meg, hogy lecseréltem.. meg h a rendszert is, idegesített a lassúság meg hogy alig bírtam vele telefonálni-leginkább felvenni. Bár nem emiatt cseréltem le, nem volt jó az érintő része, nem érzékelt minden pontot. Sikerült szereznem családon belül ingyen egy ázott Xperia U-t, amiből aztán átszereltem a kijelzőt és most munkás telónak használom... Szóval most van egy kopott fehér hátlap+antennafedelű, ázott alaplapi és érintő hibás xperia U-m.. ráadásul szétszedve.. egy sörért viheti valaki
Üdv.:M.
-
Bogyi007
veterán
Megkaptam az üzenetet, bocs a hozzászólás miatt....
Mondjuk ha valami nincs hivatalosan akkor azt miért is lehet akkor büntetni ha mégis rá tudja tenni a user?
Ennyi erővel az öreg Renault Mégane Classic I-es verdámra nincs spoilerszett de én mégis rá tudok tenni egyet akkor az tilos lesz?
Mindegy....
A telefont csak navigációra használom mert a Nokia 625 Here Drive alkalmazását (teljesen legálisan van meg) gyengének találom a korábban használtakhoz képest....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
air
nagyúr
válasz Bogyi007 #16094 üzenetére
"Ennyi erővel az öreg Renault Mégane Classic I-es verdámra nincs spoilerszett de én mégis rá tudok tenni egyet akkor az tilos lesz?"
Nem tudom, hogy jön ez ide, de javaslom a fórum szabályzatának, és ennek az írásnak a tanulmányozását.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Értem és rendben is van csak fura számomra - másrészt jó hogy nincs valami online radardetektor mert szerintem ha ellenőrizve lennének kis hazánkban a droidos telók - akár itt a fórumon is - akkor igen sokan kapnánk a fejünkre mivel meggyőződésem hogy a hazai robitelók többségén ezen navigációs progit találnánk meg.
De mindegy nem ér annyit a téma hogy ezen rugózzak....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
balzs12
tag
Sziasztok !
Meghalt a telefonom ! Szoftveres lett mert mindig boot közbe újra indul!
Ha már egyszer úgy is foglalkoznom kell vele akkor már inkább olyan room-ot tennék rá amibe lehet a procit húzni illetve a kijelző fényerősségét is lehessen szabályozni (mármint nem úgy mint gyárilag hanem h sötétebb legyen ne csak akkor amikor épp a prigiba vagyok hanem állandóan !)
Elérkeztem tehát arra a kérdésre amiért írtam ! Van ilyen room vagy ez h oldható meg ??
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest