- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CubeDogg
tag
Sziasztok! Van arra megoldás hogy ha zenelejátszás közben kapok valamilyen értesítést, akkor ne álljon le addig a zene?
-
Snacky
tag
válasz tatabánya #4357 üzenetére
Koma ha nem az 500x281-es felbontású képet nézegetnéd számítógépen amit a telefon csak a galéria miatt hoz létre a képekről villámnézet gyanán akkor látnál egy merőben szebb képet!
A másik meg h nincs itt semmilyen kicsinyítés ezeket a képeket úgy raktam fel ahogy elkészültek 16:9-es képarány 9mp.Ja és köszi, ma is csináltam a csapatépítőmön 160-at
[ Szerkesztve ]
-
kurta999
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy az egyes revíziók között LT30, LT30p, LT30i pontosan mi a külömbség, és meik a legjobb?
Másik kérdésem meg az lenne, hogy jobb váltasztás ezhelyett a mobil helyett az SP? -
MODERÁTOR
válasz kurta999 #4364 üzenetére
Itthon egyedül az LT30p kapható, a többi típus távol-keleti variáns.
Az SP hardveresen jobb, újabb telefon ezért tovább fog talán frissítéseket kapni. Az utóbbi időben pedig azt vettük észre a T-vel kapcsolatban, mintha nem lett volna túl sikeres készülék. Például a T-mobile is már kifutó készülékként kezeli. (Sőt ahogy nézem már nem is kapható náluk.) -
kurta999
csendes tag
Értem, köszi. Én szlovákiában lakok, itt kapható a Sima T is, meg a LT30p is. Arra lennék kiváncsi, hogy mi a különbség a kettő között. Keresgéltem de eddig nem sok értelmeset találtam rá.
-
szepit177
csendes tag
Sziasztok
Megtudnátok mondani,hogy lehet XperiaT ről bluetooth-on keresztül képet,zenét küldeni másik telóra?
Köszönöm -
MODERÁTOR
válasz szepit177 #4370 üzenetére
Elég letölteni egy fájlkezelőt, pl ES file explorer-t, ott abban kijelölöd,amit át szeretnél küldeni, és megosztod bluetooth-on.
De alapból is működik, ha közvetlenül az Albumból, vagy a Walkman-ból megosztod őket. Kijelölöd amit küldeni akarsz, hosszan nyomsz rá, megosztás, vagy küldés, és kiválasztod a bluetooth-t. -
legenda
válasz #73499136 #4376 üzenetére
azért is írtam, hogy közvetve, mert akár kompromisszumokra is képes mind a két oldal, pláne megfelelő ellentételezés mellett!
amíg bőven van készlet, addig a gyártónak és a forgalmazónak sem érdeke, hogy kifutott legyen egy típus.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gabi 8906
senior tag
Netezésnél, kikapcsolt kijelzővel nagyon keveset fogyaszt. Köröket ver az Ion-ra. Kijelző fényereje mindig automatikuson van nálam. Filmezésnél 8-9-esen szokott lenni a fényerő. Azt hiszem akkor a Transformers-t néztem végig,(MX Player) de wifis netezéssel is ki lehet hozni az 5 órát.(Utolsó screenshot)
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Hogy be van kapcsolva a net, és megy a face-chat. Ha rám írnak rezzen a telo, és akkor kapcsolom be a kijelzőt. És ez megy vagy 4 órán át. Ion ezt nem bírta jól. Pl meló végére olyan 25-30%-on volt az akku, míg a T olyan 60-70%-on végzi általában.
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
válasz Dealer95 #4387 üzenetére
Nálam fontos nagyon a kihangosító hangszóró minősége. Ha már ilyen nagy tepsiket csinálnak a gyártók, akkor a nagy méretre való tekintettel tehetnének jóféle hangszórót a teloikba.
Oppo Find 5-öt nagyon megnézném közelebbről. Döbbenetesen jól szólhat kihangosítva. Hasonló lehet a HTC One-hoz e téren.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
batai15
félisten
Sziasztok! Jelenleg egy htc one x telóm van, amivel akku ügyileg nem vagyok meg elégedve. Nálam automa fényerőn,állandó wifi 3g kapcsolattal max 2,5 óra kijelző időt tud. Előző 3-4 et. Lenne egy xperia t, érdekelne az akku mit bír. Tesztekben lehúzták.
-
atee
őstag
válasz batai15 #4390 üzenetére
Okostelefontól ne várj túl sokat. Egyelőre a gyártók nem fektetnek nagy hangsúlyt ennek fejlesztésére.
Vagy nem akarják vagy nincs meg a megfelelő technológia hozzá.
Az a készülék lesz majd igazán sikeres amelyik elsőként tud több napos üzemidőt kényelmesen hozni.
A T se egy üzemidő bajnok. Részemről az a lényeg, hogy estig bírja aztán akkor is tölteném, ha csak 60% ra merült volna. Ki tudja mit hoz a holnap.. jobb full kapacitással kezdeni.D-day 2002-01-04 01:54
-
daved14
tag
válasz batai15 #4393 üzenetére
Én kipróbáltam már 2 fajta főzött rom-ot igaz csak zárt bootloaderes verziókat!
Xperia Curiosity v2.7 valahogy nem az igazi itt csak olyan képernyőmentésem van ahol volt az akkumerülésbe olyan 6 óra zenehallgatás fülhallgatón ami elég jól leszívta...XperimenT 2.5 most is ez van fent(már van 2.6) ez ami most bejön de itt és mondjuk egyik gyári kerneles romban sincs semmi egetverő változás vagy extra mivel még nincs amit beletegyenek ezért is erősen gondolkozom a Bl nyitáson a Cm 10.1 és a MIUI miatt!
itt is van pár kép..Aki használ T-n Cm10-Cm10.1-MIUI közül valamelyiket írja már le hogy ott hogy alakul az akku idő és hogy menyire van egyben a rom!
-
törölt tag
Talán majd
"Komoly áttörés az akkumulátorok terén, 30-szor nagyobb kapacitás!"
http://hir.cc/hirek/tech-elektronika/komoly-attores-akkumulatorok-teren-30-szor-nagyobb-kapacitas
Készül a megoldás, de erre még 2-3 évet várni kell. Ha kibírják a régi telefonok okos telefont majd csak ilyen akkumulátorral vegyetek.
-
Dealer95
őstag
Sziasztok!
Valami frissítés várható mostanában a telóra? (nem 4.2-re gondolok hanem valami kis foltozgatásra)
Melyik főzött rom a legjobb jelenleg a T-re?
Mennyire bonyolult felrakni? -
daved14
tag
válasz Dealer95 #4396 üzenetére
Szerintem nem várható semmi különösebb frissítés de hát kitudja... a .141-ről volt hír de nem tudni mit hoz de a számából minimális frissítés lesz ha lesz
pár Hsz-el feljebb írtam pár szót már 2 faja főzött rom-rol
Most megint másik van fent de nagy vonalakban mindegyik ugyan az.
De ha téged zavar a fehér tárcsázó, telefonkönyv, g-mail stb. akkor ezt ajánlom mert itt minden ki van cserélve feketére szinte minden fekete és Bravia E 2-van rajtaitt van a link
Hát attól függ hogy mennyire nehéz feltenni hogy root van-e cwm van-e Gondolom a bootloader-ed zárt -
daved14
tag
válasz Dealer95 #4398 üzenetére
Hát én is erősen gondolkozok a nyitáson de még mindig le tudom magam beszélni a garancia miatt na meg nem tudom menyire stabilak a cm-ek és a Miui5
De ezek a gyári alappal rendelkező rom ok simán felmennek igy is!
Először is kell root utána CWM (lépteti a hangal tudsz a kiválasztás a kikapcsoló gomb) ha minden megvan akkor
Másold fel a belső tárhelyre a felteleítendő .zip-et
Kapcsold ki majd be a telefont.
Nyomkodd a hangerő fel gombot a Sony logonál míg a kék Led zöldre nem vált ezzel lépsz be a CWM-be.
CWM beállításokban
Érdemes csinálni egy "factory reset"-et telepítés előtt!
Majd
-> instal zip from sd card --> choose zip from sdcard ---> select .zip (sk-cz_xperia_team_uniQue-XT_final ) ----> yes
Ha végez a menőbe "Restart phone" és a "NO"-t kell választani és a telefon újraindul már az új főzött rommal!
A beállítás varázslót csináld meg majd kb 5 perc után érdemes újraindítaniDe arra figyelj hogy így minden telefonszám, beállítás elveszik a telefonról (SD-k röl nem megy el semmi) ezért érdemes a Gmail-fiókkal szinkronizálni a telefonkönyvet stb.. vagy biztonsági mentést csinálni
Remélem minden érthető amit írtam
Na és ezt mind csakis saját felelősségre!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest