Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz Gáben81 #5112 üzenetére

    Utánanéztem, zenebeakadás nálam is lett. Lejátszó: PowerAMP. Böngészés közben többször is durván beakadt (2-3mp-ig darál) nálam a zene. Főleg cikkek és weboldalak közti váltáskor. Legdurvábban akkor, mikor visszalépek a főmenübe. Ekkor be is állt a teló pár másodpercre, s egyenként rakosgatta ki a kezdőképernyő "widzseteit".

    Kizárólag (gyári) böngésző használatával jön elő nálam az akadás, amit ICS előtt nem tapasztaltam. Gépelés közben nincs gáz, más programok futtatása közben sem akadt be, még AnTuTu alatt is szépen muzsikált :).

    Közben elment a hang a telóról, nekiállt fagyogatni, s újra kellett indítanom :D. Viszont most az istenért sem akar beakadni a zenelejátszás, s minden váltás, kilépés flottul pörög.

    Asszem egyik mobilaréna TV adásban mondta talán Bocha, hogy az Android a telefonok (PC-s) Windows-a. ICS ide vagy oda, bármikor beröccenhet a rendszer, lévén nem egységes, sem hardver, sem programok szempontjából.

    Különben is, kell néha egy önfeledt újraindítás, pár idegpálya-rezgető mókolás :D.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák