Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vipnolf

    aktív tag

    válasz watchfun #20816 üzenetére

    nos, nekem 3 héttel ezelőtt adtak volna érte 68-at. jah nem független, T-s, és 1 éves.
    nem adtam el, mert meggondoltam magam, nem azért mert hülye vagyok, hanem mert a telefon teljesen rendben van és a tábla amit venni akarok (tabletZ) még koránt sem jelent meg és nem maradhatok mobildivájsz nélkül addig.

    eszembe nem jutna gsm boltban még csak megkérdezni sem, hogy mennyiért vennék meg, mert neked azt mondják, hogy 45 és kiteszi 65ért. azért mert 65-öt ér. téged meg jól lehúznak. erről szólnak a gsm üzletek 90%-ban... vagy mégis mit gondoltál? megveszi tőled 40ért és kiteszi 40ért, mert - ahogy mondtad - annyit ér? hát kurvára nem. 60-65ért fogja eladni, mert annyit ér. temeg ha odaadod 45ért, madár vagy és kerestek rajtad egy huszast.
    pont ez az idiotizmus csúcsa.
    jelenleg kb 60-65 körül van a függők reális ára amortizációt figyelembe véve. arról meg nem is beszélve, hogy ha kijön a jb, ami nemmelesleg ugyebár ingyenes, akkor megszűnik a panaszkodás és felmegy az ár? na ne már, ilyet a világ még nem látott. attól megy fel valaminek az ára, mert valami ingyenes dolog rákerül? ugye ez nem csak nekem sántít...

    szóval kedves S tulajok, csak javasolni tudom, hogy a saját esztközötök értéke védelmében ne dobáljátok oda 40-50ezrekért ezt a készüléket. mert maga a vas igencsak jó. a jb meg jönni fog. és mindenki el fog hallgatni, amikor megérkezik. szvsz semmi értelme nincs az ár lenyomásának egy ingyenes szoftver miatt. a szolgáltatóknál még mindig 85-90 ez a készülék 2 év előfizetéssel tarifahűség nélkül. a sony centerben 100 függetlenül.

    XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS

Új hozzászólás Aktív témák