Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomp

félisten

Melegedés:
    Most szembesül az ember, hogy ne 35-40fokos árnyék hőmérsékletben és ne 50fokos napos hőmérsékletben nézze, hogy mennyire melegszik a telefon. Főleg ne egy olyan telefonnál ahol a hátlap gyakorlatilag az SoC hűtő"bordája". Xperia M4 Aqua pontosan ilyen.
    A mai kellemes 20fokban sétálgattam 3,5órát és közben folyamatosan ment a Tidal aktív net kapcsolattal. Így az alap hő 45fok volt. A hátlap éppen langyos volt. Több perces kamera használatnál volt egy enyhe melegedés mivel kameránál 56fokig melegedtek a magok de amikor leállítottam a kamerát 3mp alatt visszahűltek 45fokra. Ha leállítottam a Tidalt is és csak a háttérfolyamatok mentek (azaz az app váltóban nem volt semmi) hideg lett a hátlap és a proci 35fokos lett.
    Azaz aki szerint a telefon nagyon melegedik az fogja meg a PC processzor hűtőbordáját ventilátor nélkül. Az is ilyen lesz. :DDD
    Már várom mikor lesz a piacon az első olyan telefon aminél olyan folyadék hűtést használnak amivel a hátlap folyamatosan hideg marad. Nyilván nem napon.

Új hozzászólás Aktív témák