Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Fényerőben az Ion, Színekben az OneX
betekintési szög mindkettőnél szinte végtelenbetekintési szöggel vitatkoznom kell
Tesztitt az S tesztem valamelyik oldalon fotóztam a betekintési szöget, ennél egy szemmel nem jobb az OneX sem, de aki nem hiszi teszek fel arról is fotókat
semmi különbség a kettő között. A színek amik tényleg picit szebbek, élénkebben az OneX-en. Fényerőben viszont már az Ion a jobb.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
joey04
titán
azért az sgs 3 durván veri a mezőnyt, mondom ezt úgy, hogy finoman szólva is nem kedvelem a márkát. a nexus más tészta, de azt leszámítva szerintem ma egyértelműen kiemelkedik a samsung a droidos készülékek közül (jó a nexus is az, de...). az one x is akad, de a sony azért képes alulmúlni azt is. főleg böngészésben, meg a galériában.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Nehogy azt hidd hogy kötexem xD
Hogy mindig ellent mondok neked, de szerintem pont az S3 a legrosszabb kijelző téren... betekintési szüge silány... fényere nagyságrendekkel elmarad az OneX és az Ion-tól is a színhűségéről meg nem is ebszélve. Olvass bele az S3 és Onex topikba mennyien váltottak a kijelző miatt az OneX-re. Az S2-ben milliószor szebb kijelző volt.
Az S3-é a PenTile miatt pixeles, fényerőben és netekintési szögben is átlagon aluli. Fehér megjelnítése f s. Egyedül a feket emgjelnítés szól mellette, semmi más.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Ja nem a kijelzőt írtad.. elnéztem....
A Sonyval kapcsolatban a Galériával és a böngészővel igazad van sajnos....
ezeket én ki is töröltem és cseréltem érdekes azokban nincs laggolás csak amit a Sony csinált, ez a két program már régóta gyengéjük.OneX szintén ott a launcher a gyengéje mióta azt cseréltem az sem akad.
Így a kettőből most egy sem akad. Csak ismerni kell a gyengéit, ami minden telefonnak van
S3 pl Youtubeból home val kilépéskor másodpercekig(kb 15-20másodpercen át) fekete képernyőt mutatott rendszeresen míg azt használtam emez kettő meg ezt ne csinálja... meg nem lövi ki a mikrofont hívás közben xDHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
sdd2
veterán
válasz hurrikan #104 üzenetére
Hát én úgy vélekedek, hogy a Samsung megint el**rta szokásához híven és azt bizony házilag nem lehet orvosolni. One X és az Ion sokkal jobb, azoknak a hibáit kb 3 perc orvosolni házilag. Nekem az Ion jobban tetszik, mind a fém hátlap és kamera miatt és azért is mert nem kell 4 magos csoda ami 25 perc alatt olyan forró hogy leég kezem... A One X a maga 4 magos kategóriájában szerintem az LG mellett a legjobb. A Samu elcseszte mint eddig sokszor. Samsungból egyedül a Samsung S5610 primo-t venném ha nem lenne szükségem az androidra.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
nLali
őstag
130 ezer Forint - egy telefon - ajánlott..Én kinőttem valamiből, vagy másnak is furcsa?
Bérelhető reklámfelület
-
lowzor
veterán
Szép
Esélyes nálam következő telefonnak. -
joey04
titán
[ Szerkesztve ]
-
-
Tl_
tag
Talán ezzel a formával nem fog magához vonzani sok vevőt, meg az ára sem olyan kedvező.
Szerintem lehetett volna egy kicsit kerekíteni azokon a sarkokon, de sokaknak más az ízlése, ez csak az én véleményem. -
LEFTHORSE1
őstag
Semmiben sem győzött meg abban hogy az X-Rayt lecseréljem, megint a méretei... aztán meg a kamera sem lett jobb meg nem is vízálló... tényleg, fekete-fehér fotókat lehet vele lőni?
Végül plexi vagy üveg a kijelző, és ragasztott vagy légréses?
Cseberből vederbe
-
nismoka
addikt
válasz LEFTHORSE1 #118 üzenetére
Miért lenne vízálló? Evezni akarsz vele? Vizbe a go való.
[ Szerkesztve ]
-
franc0
őstag
Jelly Bean alatt én ma már nem vennék semmit. Nem kerget a tatár.
Itt meg ICS-ért kell várni? Ugyanmár...ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Eli577
senior tag
Nem vagyok elájulva a felvett videóitól sem. Néztem többet másik tesztnél is és úgy remegett a kép, mint a kocsonya, miután beb***tam a hűtőajtót.
[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
Nekem bejön.
Az újabb Sony készülékek közül szerintem ez sikerült a legjobban.(OO[IIII][IIII]OO)
-
Cyberpunk
félisten
Tetszik s végre van fém is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Legendd
senior tag
Hál'Istennek Előd nagyjából 10 éve ismerlek, így az ilyen jellegű kritikáidon csak mosolyogni tudok lesz ez jobb is...
Biztos jobban csinálnád, csak ez annyira nem érdekel nem olyan rég még Te kérdezgettél dolgokról...[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
darvinya
titán
Ezt múlja felül a szappantartó.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Colonel993
senior tag
Kissé elfogultnak érzem a Tesztet...
Szó se róla... remek készülék... csoda csilivili... de én valahogy nem láttam a kamera képeit olyan csodásnak mint ahogy leírták... és az árviszonylatokat hozzávetve sem mondanám hogy ez most valami nagyon Grandiózum....
Formatervre is eléggé beillik a mostani mezőnybe... de mégis dögös... ennyi...||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
joey04
titán
Mondjuk a frissített értessítési rendszer nekem nagyon tetszik, ahogy a smart update is baromi hasznos funkció. A kényelmesebb widget rendezgetés is jó, az átméretezés, valamint az ikonok maguktól átrendeződnek ha szükséges, mert kevés a hely. Kényelmes nagyon. Ezen kívül rengeteg finomhangolás történt a kezelőfelületen, pl a telefonkönyvben is. És a teljesítmény is sokat javult, talán a pocketnow csinált videót, hogy a galaxy nexus sok helyen veri az sgs3-at, ami papíron a legerősebb gép, és a nexust leszámítva tényleg veri az androidos mezőnyt. És a végére hagytam azt, ami miatt már önmagában is azonnal váltanék JB-re ICS-ről: Project Butter.
-
petymeg
addikt
Nekem meg pont a formája tetszik az új Sonyknak, ez a szögletesség. Szinte az összes többi gyártó az agyonhasznált mosószappanra hasonlító formát erőlteti.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
tresh
veterán
Jó persze ezek érthető érvek de idővel tuti a JB is kijön rá majd...pl én sgs-en még mindig gb-zek pedig van pár jó ICS de kipróbáltam és nem hatott meg Csak azért leszólni a telefont mert nem ICS-vel jött(franc0 )..nem hiszem hogy ez olyan eget rengető érv jó azt aláírom hogy amiket most kidobnak telefonokat nem ártana ha avval jönne ki de amíg nincs kész rá az sw addig is egy jó készülék lesz GB-el és idővel még jobb az új SW-vel
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Az lenn jó ha szolgáltatók is árulnák. Mikor kijött az S akkor az függetlenül volt olyan 130-140k én meg elhoztam t-mobil webshoptól 2 év hűséggel meg ponytbeszámítással 85-ért.
A "menü" -itt gondolom az ui-re gondolsz- nem annyira gáz meg lehet szokni meg fel lehet turbózni marketes widgetekkel. Bár nem egy sense... Számomra pl. a samsungok ui-e sokkal bénább.
Mi az a "project butter"?
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Lenry
félisten
a telefon gyönyörű, ahogy a Sony eddigi minden modelljétől, ettől is leteszem a hajamat, de...
2.3-as droiddal telefont kiadni egyszerűen vérlázítóGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
petymeg
addikt
Az az igazán vérlázító, hogy ennek tetejébe meg pl az S az ICS-vel sok szempontból gyengébben muzsikál.
Pl: akadozik bt fülessel a zene, bugos sok helyen, nem frissíti az emaileket stb. Gondolom az Ionhoz is hasonlóan "jól" megírt ICS lesz, sőt a talán ugyanaz hiszen uagyanaz a soc.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SkyShowtime
- Ukrajnai háború
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest