- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
Amúgy ti amikor egy romot frissítetek (pl. GingerDX) mindig csináltok full wipe-ot?
Mert pl. amikor felraktam a v010-et simán, lassabb volt mint a v006 (akadozott).
Viszont nem akarok állandóan mindent újrarakni, unalmas (mondjuk a v006 egyelőre jól működik szal maradok ennél). -
FET-MEN
veterán
válasz Lacazr93 #9129 üzenetére
Nekem eddig a touchwiz 3.0 launcher tetszik a legjobban.be se lassul vele. a win 7 et nem ajánlanám.megette az akksimat 5 óra alatt.az xperia arc nem tetszik, meg kicsit akad is. én most htc sense kezelőfelületet keresek de nem találok. Linket tud esetleg valaki??
Iphone 7
-
Lasy
veterán
válasz FET-MEN #9158 üzenetére
éa az xperia active- launchert ki sem próbáltad?
amikor a 4 sarkos menü van, de a sarokba is 4 appot tehetsz...kicsit visszább is linkeltem már...
tessék...[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz FET-MEN #9160 üzenetére
Bocsi, de még tudtam szerkeszteni az előzőt is.
kicsit visszább is linkeltem már...
tessék...+36702778032
-
phoenix64
őstag
Vki mondja meg pls, hogy mért akad szinte az összes játék: Dungeon hunter, Ragging Thunder 2.. stb :S
-
doncortio
senior tag
válasz FET-MEN #9160 üzenetére
Az Arc és Active launcher csak 2.2-től működik.
Na Lasy megelőztél
Mégse, mégse mert másnak válaszoltál, de a lényeg ugyanazPhoenix64: Azt is add hozzá, hogy ezeknek a játékoknak a fele HD-s tehát erősebb vasra vannak optimalizálva, legalább 800MHz-re (nekem még a GT Racing Academy se akad 9 ellennel )
Lasy: én is már kiadnám az 1.0-ás release-t, de nem válaszolsz a privátomra amiben leírtam mit kéne tennem, hogy kiadjam
[ Szerkesztve ]
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
Írtam, hogy kérdezd meg BriaN-t Ő tuti tudja.
Egyébként beáshatnál a kulisszák mögé : sokan az csiripelik, hogy a Sensation Droid egy erősen módosított GDX, de szerintem tartalmaz annyi módosítást, hogy egyedi lett (az se kizárt, hogy csak a FullStyle Gamert-t vegyítette a kamera miatt a GDX-szel)FET-MEN: RC4???
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz doncortio #9169 üzenetére
de a GT 540 rom nem megy az x8-on.
a gingerDX is a cm romból készül.Brian nem válaszolt még a mélemre.
igen a fullstyle is egy gingerdx illetve sok más romból lett összevegyítve.
a kamerát bármelyik romba bele lehet tenni, csak a drivert kell átmásolni, és kész.+36702778032
-
doncortio
senior tag
válasz FET-MEN #9170 üzenetére
Csak mi nem járunk át a GT540-topikba, sőt ott valószínűleg nem látnának minket szívesen De te itt maradhatsz a köreinkben
Lasy: hát max kivárunk... úgy eltűntetném már azt a rohadt bootscreent
Ja meg közben aki tudja tesztelje már a ROM-om, hogy külső programmal jó-e a tuning!
-
Lasy
veterán
minden topicban szívesen látják az embert ezt tudom mondani.
joestone romja is már a 2.3 alaon volt ha jól tudom.az hogy külön típus, attol még a driverek is külön vannak sajna.
Ez volt a gond a kamerával is, hogy senki nem tudta megoldani, vagy nem nagyon akarta. míg doxian végre nekiállt és 4 nap alatt megoldotta.
Hátha olvassa.
Köszi érte.Tehát akármit is csinálunk minden telefonra egyedi rom kell...
Viszont az x8 szerintem jobb mint a gt540 hiszen kapacitív a kijelző. igaz a gt540 jobban húzható prociilag.
mindennek megvannak az előnyei, és hátrányai.phoenix64@
el is olvastad melyik rom van a telefonon, vagy csak meglested a videót.
710-en stabil, és tökéletesen használható, de ha jól van optimalizálva a rendszer akkor 600on is tökéletes.pl htc tattoo
1.6-al rendelkezik a gyári romja, de cm7 rom is létezik rá, amiben 4-5 ször gyorsabb, és tartalmaz magyar nyelvet is. 1.6-al a hattoo 15000.- 2.3al a tattoo mobilos bolt vette be 27000.-ért...[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
doncortio
senior tag
válasz FET-MEN #9179 üzenetére
Áldásom rád Remélem meg lesz a csere és huzamosabban fogsz csatlakozni köreinkhez
Lasy: meg lehetne oldani azt is, hogy az Android legyen annyira univerzális, hogy bármilyen ARM-rendszerre felpattanjon, de ennek több gátló oka is van:
-nem áll a gyártók érdekébe
-a rendszer valamelyest lassulna...
-...és több helyet foglalna elIsten veled Steve, nyugodj békében!
-
doncortio
senior tag
-
-
Lasy
veterán
-
FET-MEN
veterán
válasz phoenix64 #9192 üzenetére
igen, akkor van Processzorhúzás, nameg 2.2 től már alapból gyorsabb, stb..meg az App2Sd is benne van alapból, ha nekem gépem felismerné GT540-em akkor már rég fenn lenne az újabb ROM, csak nem ismeri fel a kdz,updater,és ezért csak overclockomvan, meg app2Sd-m, meg launcherem.
#Lasy igazad van , elfelejtettem hogy kell az ext2 partició, .. bocsánat.[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
doncortio
senior tag
-
Lasy
veterán
válasz phoenix64 #9195 üzenetére
ha minimum class6-osat veszel csak akkor éri meg. de bővem elég a 8GB is.
hacsak nem vagy fanatikus zenebu...
class10 8gb csak 4000 max...
lehet már olcsóbb is.minden típust kipróbáltam már. ezen mit nem lehet érteni.
használtam már x8, x10, x10mini, galaxy3, galaxy mini, spica, x10 mini pro, x8, optimus one, gt540, blade....+36702778032
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest