- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4c
senior tag
válasz FET-MEN #10051 üzenetére
Nem is azért írtam, csak meg is őrülnék, ha minden ROM telepítés után újra kellene konfigolni mindent. Sokszor csak egy-két napra dobok fel egy ROM-ot kipróbálásra, és szeretem, ha mindig minden beállításom és mindenem megvan. Meg az az igazság, hogy már annyira belaktam a rendszert, hogy ha újra kellene konfigolni mindent, nem úsznám meg fél nap alatt az tuti. Ezért is utáltam aanno a windows-os korszakomban amikor újra kellett rakni a rendszer, de hál istennek a linux alatt ez egész máképpen van így egy új rendszer esetében nem kell ilyenekkel foglalkoznom.
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
FET-MEN
veterán
Lejárt szerkesztési idő
azt vettem észre hogy ha nem jelentkezek be gmail-re akkor lehet hogy amiatt bírja jobban az akksi, mert itt ülök jópár órája és nem ,,pöppörög" annyit a hangszóróo, tehát nem frissíti annyit a dolgokat lehet van benne valami.Iphone 7
-
szekra
addikt
Valaki dobna egy linket a SEUS-ról?
-
szekra
addikt
válasz diablo1984 #10062 üzenetére
Ugyan innen töltöm, és 3kb/s- el jön, gondoltam mást dobsz beszívtam
-
l4c
senior tag
válasz lanagi #10058 üzenetére
Titanium Backup Root
&
MyBackup Root@#10061 szekra:10023
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
nnna.akkor folytatom...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
dnelb
veterán
Mivel most rávagyok kényszerülve a 2.1re tesztelgettem kicsit a kamerát. Hát 2.3 alatt max 1.5 mb/sec-es bitsebességet sikerült csinálni, itt meg 5.8 .. Szóval lenne hova fejlődni még a kamerának, +ezért lenne jó 1 official 2.3 rom
-
Richard!
addikt
kész.gyári 2.1 lett rajta.köszönöm szépen mindenkinek a segítségét és a türelmét respect nektek
Ma kezdődik életed háralévő része
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a barátnőm szeretné összekötni a laptopját a telefonnal, hogy azt modemként használva tudjon netezni. Így távolból sajnos nem látok bele a telefon menüjébe, hogy mit kell bekapcsolni ehhez. Le tudnátok írni hogy hogyan kell?
köszi szépen előre is!
-
l4c
senior tag
válasz pityaa23 #10070 üzenetére
Ez sokmindentől függ... Rootolt-e a telcsó, illetve, hogy melyik ROM van rajta. De alapból próbáld meg a marketről valamelyik wifi tethering app-al.
az Easy Tether, PdaNet, és a Barnacle Wifi Tether -ről jókat írnak.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Holnap lesz meg az X8-am.Jó a gyári 2.1-es android,vagy megéri feltenni 2.2-2.3-as romot?Nagy a rizikó vele?
És ha teszek fel más rom-ot,akkor a gari elveszik?[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz diablo1984 #10078 üzenetére
Kösz!
Aki mondjuk 2.3-as romot használ,mondana egy olyat amiben nincs sok hiba,és stabil? -
HollyBoni
veterán
válasz lsebestyen #10081 üzenetére
Na,ez a rom nagyon tetszik.
Tényleg csak ennyi lenne a felrakása,vagy még kell csinálni valamit?
Install instruction
1. Download
2. Copy to sdcard
3. Reboot to xRecovery
4. Install custom zip
5. (Optional) Install addons custom zip
6. RebootTényleg,és az X8-nak a prociját stabilan meddig lehet húzni?
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz HollyBoni #10084 üzenetére
1. Download
2. Copy to sdcard
3. Reboot to xRecovery
- do a Factory Reset
- Wipe Cache Partition
- Format Cache
- Wipe Dalvik Cache
4. Install custom zip
5. (Optional) Install addons custom zip
6. Rebootamit még beleillesztettem a biztonság kedvéért csináld meg!
[ Szerkesztve ]
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Kicsit unom már a gyári romot, gondoltam feldobok én is egy főzöttet. Melyik a leginkább stabil, hibamentes, leginkább gyári érzetű cucc?
Ahogy visszaolvastam, 2.3.5-tel sokaknak akadt wifi gondjuk, a 2.3.4-es Kutyadroid viszont sokaknak bejött és stabil.
Ha felteszem, gondolom ugrik az összes leddig feltett program, beállítás, sms, hívásnapló, stb...ha csinálok xRecovery-vel egy beckup-et, akkor ezek Restore-ral visszaállíthatóak az új rom felrakása után? Vagy ilyenkor az xRecovery a teljes régi romot is visszaállítja? Ez nem teljesen tiszta.Beauty is pain
-
HollyBoni
veterán
válasz lsebestyen #10085 üzenetére
Hát ezeket még meg kell fejtenem.
doncortio: a "behal",az mit jelent?
-
dnelb
veterán
válasz Narancs #10086 üzenetére
xrec a teljes romot , az akkori telefon állapotát állítja vissza. Ha a progikat akarod lementeni akkor titanium backup kell neked. Gyári kinézethez meg xperia active laucher. 2.3.5ből válassz 1 szimpit : Gingerdx,kuyadroid,gingercruzt 7.4 , minicm.
HollyBoni: azt jelenti hogy resizik magától a telóm De amugy lényegtelen, az overclock modul úgyis bugos, 700 felett van értelme tuningolni, addig gyengébb eredményt kapsz mint 600on...[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz lsebestyen #10085 üzenetére
A factory nem tartalmazza az összeset? Én sohase csinálom a többit...
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
lsebestyen
addikt
válasz JoolsNOS #10091 üzenetére
de, de biztonság kedvéért javaslom...szerintem az az 5mp nem számít, és inkább cisnálja meg, így tuti elkerülöd a bajt. meg zte-n így kellett, és megszoktam, hogy így csinálom, habár mostanába én se szoktam, de kezdőknek ajánlom.
Hollyboni: Hát ezeket még meg kell fejtenem.
xrecoveryben találod meg ezeket a funkciókat![ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz lsebestyen #10092 üzenetére
Kösz!
Remélem holnap sikerülni fog.
-
HollyBoni
veterán
Legközelebb google-t használok először.
[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
Felraktam a W8 ROM-ot és a Marketről semmit sem enged letölteni Az appok amiket felraknék Starting Downloadot írnak a Marketen belül
Isten veled Steve, nyugodj békében!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs