Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rtzmp

    aktív tag

    válasz defter #1038 üzenetére

    Szia,

    - engem zavart az jobb alsó "search" gomb. Érintős és eléggé a szélén van. Nekem nincs nagy kezem, és ezért sokszor megnyomtam ezt a gombot a hüvelykujjam alsó részével akkor is, mikor nem akartam. Ezért direkt fizikai gombos telót ketestem.
    - a telefonkönyvben való keresés a 2.1 miatt nekem macerás volt. Vagy görgetni kellett ezerrel, vagy search gomb és nyomkodni a betűket. Itt van oldalt abc, rábökök és már a jó helyen vagyok, esetleg egy kicsit kell pluszban görgetni. Nekem ez jött be
    - ezeket a telcsiket állandóan tölteni kell. Az lenne a legjobb, ha munka közben lehetne vhogy dokkolni. (Ezért néztem a SGS2-t, de az több szempontból nem jött be.) Apróság, de a defy-nél nehezebben tudtam a töltő "fedelét" kinyitni. Ez naponta többször (én az autóban mindig töltőre dugom) már idegesítő tud lenni.
    - hívás közben előfordult hogy lefagyott, ezzel ilyen még nem volt.

    Nekem arra nincs időm/energiám, hogy a telefont állandóan modoljam, stb. Ez egyből működött, teljesen jó sebességgel.

    Az meg még szubjektívebb, hogy ez mennyivel szebb telefon :-)

    Remélem tudtam segíteni abban, hogy a döntésedet jobban meg tud alapozni. Nem kis összegről van szó és én mindkét "próba" telefonom buktam :-(

    ui.: Azért az se rossz, hogy nincs most adsl (+wifi), de a feleségem notebookjára pikk-pakk megosztottam a mobilnetet. Én meg közben pötyögök :-)

    Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)

Új hozzászólás Aktív témák