Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dokee78

    félisten

    Vigyázat a 32GB -os microSD-kel.

    "FIGYELMEZTETÉS!!!!!

    TÖMEGESEN HAMISÍTJÁK A 32Gb-OS MicroSD KÁRTYÁKAT!!!
    VALÓJÁBAN 2, 4, 8Gb-os KÁRTYÁKAT FELIRATOZNAK ÁT, ÍRJÁK ÁT BENNÜK AZ ALGORITMUSOKAT, HOGY A TÁRHELY 32Gb-os-nak LÁTSZÓDJON!!!
    A VATERÁN, EBAY-en ÁRULT KÁRTYÁK NAGY RÉSZE AMÚGY IS HAMIS. DE A 32Gb-os-ak ESETÉBEN AZ ÁTLAG ELKÉPESZTŐ!!! AZ INTERNETES PIACTEREKN KAPHATÓ 32Gb-os KÁRTYÁK MINIMUM 68%-a HAMISÍTVÁNY!! KÜLSŐ ISMERTETŐ JELEK SAJNOS NINCSENNEK!!! MINDENFÉLE ÁRKANÉV ALATT ÁRULJÁK ŐKET, MINDEN FÉLE, DE LEGTÖBBSZÖR CLASS10-es OSZTÁLYZATTAL!!!
    MINDEKIT ÓVVA INTÜNK A PIACTEREKEN VALÓ VÁSÁRLÁSTÓL EZEN TERMÉKKEL KAPCSOLATBAN! TOVÁBBÁ SENKI SE VEGYEN CSOMAGOLATLAN, ÉRVÉNYESÍTŐ MATRICA NÉKÜLI TERMÉKET! AZ OLCSÓSÁG VONZÓ, DE KÉSŐBB CSAK BOSSZÚSÁGOT OKOZ!!! VALMINT KIZÁRÓLAG OLYAN KÁRTYÁT VEGYETEK AMIRE MINIMUM 2-3HÓNAP GARANCIA VAN, ÉS ERRŐL PAPÍRT IS KAPTOK!!!

    CSAK AZ ELMÚLT 5NAPBAN 8BEJELNTÉS ÉRKEZETT HAMIS 32Gb-osakról!!

    ISMERTETŐ JELEK:
    -az algoritmus szerint még bőven van szabad tárhely, de a felmásolt mappák, fájlok vagy eltűnnek, vagy meg sem jelennek, vagy hibásan olvashatóak
    -a felmásolási sebesség nem éri el az adott CLASS osztályzatot, főleg CLASS10-esek esetén, ahol az írási sebesség minimálisan 10Mb/s kell hogy legyen
    -a kártya csomagolatlan, vagy csomagolt, de nincs matrica rajta, esetleg noname márka
    -irreálisan olcsó ár (eredeti 32Gb-os kártyát 16ezer forint alatt ne lehet kapni)"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák