-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A telefon működik mint wifi hotspot, megosztva vezeték nélkül a saját netjét, azt hiszem, a gyári rom is tudja, ott van a beállításokban. Kifejezetten USB-n nem tudom mi a helyzet, de csak van wifi a laptoban.
A MiniCM7ről, én ezzel használom, előnyei:
-Android 2.3.5 összes újdonsága (wikipedián megtalálod), mint pl. külön program nélkül is az SD kártyára telepítget programokat a teló memóriájának fogyasztása helyett, aztán van benne JIT és képes alulfeszelni a procit, ezek javítanak az üzemidőn.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Cric
aktív tag
a 2.3-as romban már van usb és wifi tethering is, bevallom, én nem próbáltam, de működnie kell
Összefoglalni nem nagyon tudom a különbségeket, mert az enyémen kb fél óráig volt a gyári rom, mindjárt le is cseréltem a mini cm7 prora
Végülis próbáljátok ki, aztán ha nem tetszik... Csere.
-=CriC=-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem SE valamelyik programjával megy ez, ha nem, akkor max szerezzetek be egy USB-s wifi vevőt, nem nagy összeg és máshova is jó lesz.
Itt írtam egy gyors áttekintőt a Cyanogén telepítés lépéseiről: [link]
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest