- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiku
aktív tag
Nekem már sikerült zsebbel kioldanom egy kapacitívet
Mai napig sem tudom, hogy mi lehetett még a zsebemben, amivel ilyen jól kijöttek
Különben, jó igazad van. Akkor marad a balkezesekre való odafigyelés, azt továbbra is kedvesnek tartom.
Amúgy, még a Vivazra is tudtam IPhone féle billzárat keríteni, akkor gondolom egy Androidosnál se lehet annyira nehéz.
-
tread777
tag
Amikor megvettem, gondolkoztam, hogy ha vezetek és közben olyan valaki hív, hogy muszáj felvennem, akkor mi lesz, mert nagy is, tok is, zsebem meg kicsi és még csíkot is húzni ráadásul ívest...
De semmi.
Van annyira érzékeny, hogy "tudja" hogy most miért nyomkodom. Legalábbis eddig így volt... -
Luser2000
addikt
LEFTHORSE1!
BOG!"... a másik szívás, amikor hangpostára futsz, mert akkor gyorsan le kell tenni, de ahhoz el kell húzd a fejedtől, hogy visszakapcsoljon a kijelző és csak utána tudod megnyomni a megszakítás gombot..."
Ha hívást akarsz megszakítani, akkor nemes egyszerűséggel megnyomod egy pillanatra a kikapcsoló gombot. Azonnal bontja a hívást. (Bár kehet, hogy ez BUG
de működik, most ellenőriztem).
Szóval emiatt ne legyetek elkeseredve!!!
Balázs
-
JasonD
aktív tag
"Egyetlen rezisztív Android volt a kezemben, a GW620"
-
Shiku
aktív tag
Ezt most eléggé visszafelé magyarázod.
Azért mondtam, hogy egy internetes lap, más mint egy újság, mert itt kevésbé jelent problémát ha összefolyik az egyéni vélemény és a tények.
Ezt nem sértésnek szántam.
És továbbra sem azt vitatom, hogy igazatok van e, hanem hogy jó dolog e ha túl sok dologban általánosítotok.Sajnálom, világ életemben utáltam, ha dolgokra kijelentik, hogy ez jó. vagy ez rossz. Mert minden nézőpont kérdése.
Tudom, hogy van amiről ki kell jelenteni, mert máshogy problematikus lenne bármiről is beszélni, csak én ezt kicsit soknak érzem
pláne ha még úgy is gondoljátok, hogy ez az oldal van annyira komoly, hogy elég legyen csak ezt elolvasnia ha új telefont akar.
(ha mindenki ere az oldalra alapozna, a SE már megszűnt volna létezni)CHIPman: Konkrétan mit gondoljak át rajta?
Putyin90: Remélem, hogy nem :S Sok mindenkit ismerek aki a tudása miatt megvenné, de "gyerek kora óta arra nevelték, hogy a képernyőhöz nem szabad nyúlni"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest