- Yettel topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti2216
tag
válasz
Luser2000 #806 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatodat. az egyik ismerősöm is feltette 26-ost és neki a hivás fogadásánál eltellik 3-4 másodperc mig feltudja tenni, ő azt mondja hoogy sokkal jobban birja a aksia mint azelőt, Az 3-4 másodperc annak az eredménye hogy lejebb vették a proceszor alap járatát.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Luser2000 #680 üzenetére
Azért az a videó jó volt, amit a kolléga linkelt. Végre egy olyan videó, ahol nem akad a Time és a mediascape.
Plusz a képek görgetése is már gusztusos, nem a homokórás gagyi.
amikor frissít, akadjon is, nem gond, de végre ki lehet kapcsolni, hogy ne minden indításkor frissítsen, és így sokkal jobban animálódik, nem döcög közel sem annyit.
Jó lenne ha minél előbb kijönne már a 2.1-es android, hadd lássuk mit tud ezen a masinán.
Az a gond, hogy addig sajna nem tudok várni, már nagyon kéne egy teló, csak rohadtul nem tudok dönteni. -
Vovi1
aktív tag
válasz
Luser2000 #649 üzenetére
A linken találtam egy érdekes billentyű kombinációt.
service menü - a zár képernyő menü indítva ezután: Vissza, vissza, menü, vissza, menü, menü, Vissza gombok.
Általános ellenőrző program jön elő, minden hardver elemet lehet ellenőrizni.
Két nap alatt viszonylag kevés telefonálás - 8-10 db, szokvány teló használat - és matatás, éjszaka kikapcsolva: akku 71 %-on!
-
zsugabri
csendes tag
-
ChrisVanDerW
csendes tag
-
Forchalad
tag
válasz
Luser2000 #644 üzenetére
Ezt a játékot én már régebben próbáltam,ötletesen van megcsinálva mert kihasználja a facebook adottságait és az ismerőseidet is bevonja a játékba. Amúgy azt akartam kérdezni hogy átlagban nektek meddig bírja az aksi,normál használat mellett? (Telefonálás,kis,net,...zene)
-
row
csendes tag
válasz
Luser2000 #620 üzenetére
Köszi a segítséget, de....
A ki-bekapcs nem segít. Telepíteni pedig semmit sem telepítettem a telefonra, leszámítva pár pici fotót, amit hívóazonosításra használok. Végezetül a gyári beállításokat sem találom a menüben... 2-3 éve nem foglalkozom telefonokkal, de előtte eladtam pár ezret....szóval bézik tudásom van, de ezek az okos izék kiborítanak! -
Rushmachine
csendes tag
válasz
Luser2000 #457 üzenetére
Hosszan rajta tartod az újjad a képen és megjelennek az opciók és lesz egy olyan ,hogy csatolmány másolása az SD kártyára ,most ezt fordítottam ,mert nekem angolra van állítva ,de valami hasonló szöveget fogsz látni + ez a nyomvatartós opció szinte mindehol működik így van a copy paste is!
Respect
R -
PAtr0n
addikt
válasz
Luser2000 #434 üzenetére
Az első problèmàdra tudok megoldàst:
Marketről töltsd le a Handcent sms nevű progit.
Sokkal jobb mint a gyàri sms kezelő, rengeteg beàllìtàsi lehetősèggel.
Amikor bent vagy egy adott szemèly üzenetei között, nyomd meg a menü gombot --> egyebek --> batch mòd. Ekkor megjelennek a pipàk helyei az üzik mellett. Menügomb ismèt, ha törölni akarod a kijelölteket, vagy ki is lèphetsz a batch mòdbòl.Levelezèsre mit hasznàlsz?
Rushmachine: Csak jönne màr az a major update...
Timescapenèl eddig nem is figyeltem, hogy megy a hàttèr. Tèlleg megy -
Shiku
aktív tag
válasz
Luser2000 #221 üzenetére
Az egyik ismerősöm egyáltalán nem elégedett vele.
Persze ez nyilván attól is függ, hogy ki mit vár el tőle, neki előzőleg Iphone-ja volt
Szóval nem tudom.Azért mondtam, hogy szerintem. Mert nem vagyok benne biztos.
Csak a Legend felől nem hallottam ilyesmit, de attól még lehet, hogy vannak rá efféle panaszok, csak én nem tudok rólaMeg mondjuk most a SE-vel sem vagyok jóban. A 3napos Vivazom a szervízben csücsül. Lehet hogy csak kifogtam, megcsinálják, és minden OK lesz, de a bizalmam kissé megrendült a készülékeikben...
Szóval az én véleményem az, hogy a Legend megbízhatóbb, de azért a fejemet nem tenném rá.
-
szasza669
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest