Új hozzászólás Aktív témák
-
tread777
tag
Sziasztok! Olyan gondom van, h nem tudom kikapcsolni a zárolási alakzatot a telefonon. Kiveszem a pipát a "Látható alakzat használat"-ból de ugye az csak annyit tesz, hogy nem mutatja, hogy melyik pontokat kötöm össze. Nyilván pofon egyszerű, de nem találom...
-
tread777
tag
Telefonbeszélgetés rögzítésére milyen programot javasoltok?
-
tread777
tag
válasz
hegyesidr #1332 üzenetére
Mivel két diplomával rendelkezik és Ön az idősebb így nem óhajtom tegezni, habár ez az internetes etikett szerint megengedett lenne.
Ha Ön ettől jobban alszik, akkor gyökerezzen le közösben, anyázzon pm-ben vagy felőlem írhat valamelyik moderátornak is.
Másfelől a "részemről befejeztem" nem tudom melyik része nem volt érthető, bár két diplomával a zsebben szerintem nem szabadna nehézséget okoznia.
Önnek két diplomája, nekem majdnem mindenre van jogosítványom ami gurul, + megkülönbözető jelésre is van engedélyem. (nem hondvédségen keresztül, saját zsebből)
Tavasszel kezdek sárkányrepülőzni is. Ezeket ugyan nem kérdezte senki, ugyan úgy ahogy az Ön érdemeit sem. Remélem érthető voltam.Mindenki mástól szeretnék elnézést kérni, hogy bizonyos felhasználók miatt szét lesz offolva az amúgy hasznos topic...
-
tread777
tag
Hol tudom kilőni azt a funkciót, hogy sms (vagy egyéb) írása közben ne javasoljon szavakat... 1.6on megtaláltam.... most frissítés után nem találom... :$
HELP ME! -
tread777
tag
Sziasztok!
Feltettem a 2.1et... Dislike...
A kinézete nekem nem adja. Ahogy előttem is írták, hiába a biztonsági mentés, az összes appot újra kellett húznom :/
Nagyon nem mélyedtem bele a dolgokba, de!
Olyan kis butasággal találkoztam, hogy a media space-n belül azok a zenék amik "bluetooth" mappában vannak azok megkapták albumborítonak az általam bluetooth-on fogadott képeket. úgy random. lehet valamit kezdeni, hogy ne hozza össze őket? -
tread777
tag
tel számla érkezett már valakinek? :/
-
tread777
tag
válasz
BoneDragon #277 üzenetére
az én voltam. de csak nagyít. amúgy baromira nem veszem észre a hiányát, nem értem miért ezen vagytok leakadva
Viszont az xp-m nem ismeri fel a telót. másnak tapasztalat?
-
tread777
tag
Ritkán, de előfordul. Én betudom annak, hogy betondzsungel közepén lakok, főleg azért, mert nem állandó a hiba. A hangerő mondjuk fullon van, de lehetne hangosabb.
Mondjuk süket vagyok mint az ágyú. Bnőmmel ha filmet nézünk, ami neki már hangos, én azt szinte még nem is hallom.
-
tread777
tag
válasz
BoneDragon #210 üzenetére
És tényleg működik!
-
tread777
tag
válasz
LEFTHORSE1 #207 üzenetére
Ha valaki hív, akkor a kijelzőzár feloldásával tudom felvenni a telefont. egyszer próbálkoztam, hogy arccal, füllel, le lehet-e tenni a telót, miszerint véletlen megnyomódik, de eddig még -szerencsére- nem sikerült.
A hívás vége gomb pedig alul van. (nem teljesen, de majdnem)
-
tread777
tag
Amikor megvettem, gondolkoztam, hogy ha vezetek és közben olyan valaki hív, hogy muszáj felvennem, akkor mi lesz, mert nagy is, tok is, zsebem meg kicsi és még csíkot is húzni ráadásul ívest...
De semmi.
Van annyira érzékeny, hogy "tudja" hogy most miért nyomkodom. Legalábbis eddig így volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest