- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
válasz
n0_gAboR #889 üzenetére
Köszi, de Sense-ből kezd elegem lenni, nem kicsit, igaz most WM alatt tolom, de kell a változatosság
Bejön a desing, a kék megváltozhat bármikor, flash nem érdekel, játszani majd akkor fogok rajta, ha a nagygép és a laptop nem lesz, röviden ennyi, köszi, jah meg Desire nem igazán kapható kedvenc szolgáltatómnál...
Ne bántsátok már n0_gAboR fórumtársat, leírta véleményét, ezt kértem...
-
HardSanyeee
őstag
válasz
n0_gAboR #886 üzenetére
"SonyEricsson kek szinu szethackelt kezelofelulete."
Ez semmiképp se nevezhető véleménynyilvánításnak, sokkal inkább lehordásnak hat.
Az előnyök amiket felsoroltál... Akik csak az alapfunkciókat használják ki a készülékeiken azokat ezek hidegen hagynak, akik meg kihasználják a rendszert, azok úgyis belehegesztik ezeket a funkciókat az Androidba (ha nem is mindet), de pl natív kliensek elég sok készüléken vannak (vagy letölthetők). És ez akármelyik Android telefonra igaz.
Az elélvezést nyilván nem szexuális értelmében értettem, hanem szinonimaként arra, hogy nem mindenki olyan, hogy csak akkor vesz meg egy telefont ha van benne MT, AMOLED, meg 2.2.
És hiába soroltad fel ezek előnyeit ettől függetlenül továbbra is vannak olyanok akiket ez nem érdekel. -
HardSanyeee
őstag
válasz
n0_gAboR #878 üzenetére
"A Sense felulet sokkal szebb, es hasznalhatobb, mint a SonyEricsson kek szinu szethackelt kezelofelulete."
Ehh, na ezt hívják úgy, hogy a magánvélemény ráerőltetése másokra...
Kicsit árad belőle az elfogultság. De amúgy miben is jobb a Sense? Már csak úgy kíváncsiságból is
Mellesleg nem mindenki élvez rá se az AMOLED-re, se az MT-re, se a nagyobb verziószámú Androidra, pl engem is hidegen hagy mindhárom...
-
pisti2216
tag
válasz
n0_gAboR #878 üzenetére
HEllo, ha utánna olvasol akkor megfogod látni hogy a kijelzője nemjobb mind a X10-nek, fényben sokkal jobban látni az x10-en mind a Desideren,erről régebben linkeltem videót ahol X10-Desire-és Galaxy S -t hasonlitottak össze és utolsó helyen a Desire végzett.A felületről meg anyit hogy kinek a pap kinek a papné,és egy launcherrel megondolttam a KÉK kezelőfelületet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest