Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Nem tudom, lehet bennem van a hiba, de nem hogy a belseje, de még a külseje sem tetszik.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
lunaticz
tag
nem az lső cybershot ami nem tud fotozni
-
senior tag
Melyik lesz az az Android telefon, amit Bog nyúz?
-
Jojo5
őstag
Nekem nem tetszik
Viszont hamár SE akkor az Aino az ami érdekel és tetszik ishttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
senior tag
Látom Gubro (is) már teljes lelki nyugalommal közli a 320x240 pixes videófelvételt SE-nél...
Dehát ezzel ugye fotózni lehet ám igazán...
Csak úgy eszembe jutott hogy a régi 2006-os Samsung E860v -m is már 352x288 al vett fel egész korrekt minőségben,náluk viszont még a csúcsmobilok se jutottak el ideáig. Szégyen sajnos.
.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
LEFTHORSE1
őstag
A kijelző alatti része nagyon tetszik, ezt kellett volna megkapnia a W995-nek, a C901 kameravédőjét raktam volna a W995 hátára... Ezen nem tetszik a kameravédő csúszka, egyszerüen túl nagy, fölöslegesen nagy, ráadásul még a ledeket is eltakarja, így nincs külön zseblámpa funkció, és megint a kamera nagyon lehúzza a Cyber-shot nevet, remélhetőleg a színek renben vannak. Amugy mostanában került a kezembe egy W715, hát az már annyira gyors és kellemes egy K850-hez vagy W980-hoz képest hogy le volt esve az állam
Cseberből vederbe
-
GALARDO
addikt
Szép! A teszt is jó.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
LEFTHORSE1
őstag
Az biztos hogy a K770-T650 messze szebb képeket csinál mint ez. A tesztből most sem derült ki hogy mit tud az a hangerő és kamera exponáló gomb közti 'fotózást elősegítő gombpáros' . Talán play-pause az egyik? Vagy pontosabban mit lehet velük vezérelni. A napokban fogalmazódott meg bennem hogy ahhoz hogy valaki teljes értékü tesztet írjon egy Sony Ericsson mobiltelefonról, minimum SE mobil felhasználó kell hogy legyen. Például össze kellet volna hasonlitani a K850-el, legalább amit a sebességüket illeti. A K850 jelenleg is a SE legnagyobb szégyene, ez után már csak az alsó kategóriás készülékei rontják a hírnevét
Cseberből vederbe
-
S. Szabi
őstag
Míg az nVidia átnevezős hülyesége szimplán CSAK átnevetés, max a hűtő változott rajtuk, a Sony Ericsson nem CSAK átnevezte a telóit, légyszíves ne hasonlítgasd az nv-hez.
Más:
Eddig én sem vettem volna mást, mint Sony Ericsson-t, de elnézve a szenvedésüket, ötlettelenségüket, termékmegjelenéselhúzódásukat, szerintem a következő telóm egy HTC lesz.[ Szerkesztve ]
-
nobika1
tag
Külsőre jó, de fordíthatnának gondot a belsejének a fejlesztésére is...:S
06-70-419-1638
-
aram01
nagyúr
szép teló,szerintem ez az utóbbi időben kijött legszebb SE
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
addikt
Egy átlag tinédzsernek szerintem bőven elég egy ilyen telefon, ha bár pont ezt a korosztály lehet megbolondítani a tapicskolós kijelzővel, ill. a Div.X fájl formátumú lejátszóval. Ebből következtetve nem valószínű, hogy siker telefon lesz. Nekem egyébként külsőre tetszik, de ki tudja hanyadik ilyen készüléket látunk már, csak egy kicsit átcsomagolva.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Még mindig tart a SE zuhanórepülése
[ Szerkesztve ]
-
mz.x523
tag
Kinézetileg nem rossz,tetszetős a kicsike teló.
[ Szerkesztve ]
Egy 8600GT vga kártya gazdáját keresi,ha azonsítod viheted,keress msn-en:csavesz589@windowslive.com
-
gyoref1
aktív tag
Esküszöm hogy a szekrényben már régóta porosodó
K750i-vel szebb képeket csinálok. -
SEFAN84
aktív tag
Figyi.SE-nèl bevett nagyon rosz szokås,h.az elsö,måsodiknak megjelenö szoftal lassabb,rosszabb kèpeket kèszìt a telò!Kb 1èv mulva adnak ki rå olyan szoftot,amely ezeken javìt!Legjobb pèlda sajåt C905-öm.2008-as modell,de csak az elmùlt hèten adtak rå ki olyan szoftvert,amelytöl a mèdia menü vègre gyors lett,kèpeket vègre Cyber-Shot nèvhez mèltòt csinål!
Tehåt kb 1èv ès ez is kap normålis szoftvert.Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
Ricardo
titán
-
SEFAN84
aktív tag
Nem is èrtem az SE-T mostanåban minden lèpèsèvel csak magånak årt!Holott most lenne a legnagyobb szüksège,hogy elsöre tökèletes szoftal adjon ki telokat!
Magyarån nagyon maguk alatt vågjåk a fåt:-([ Szerkesztve ]
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
mrlujoak
veterán
Egy másik magyar teszt.
Ez a telefon gyönyörű.
A hátlap eleve szép.
Nem ez az első eset, hogy ezen az oldalon "rossz" cyber-shot-tal fényképeztek.
Emlékezzünk csak a C902 tesztben alkotott képekre. Aztán mire kijött a telefon egyik sem szerepelt olyan rosszul... Úgy néz ki ez sem.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
joey04
titán
most akartam én is linkelni a másik tesztet.
én nem látom, hogy hol vannak azok a jó képek abban a tesztben
a c902 meg maximum annyit javult, hogy a k850et üti néhol, az meg nem nagy dicsőség.
ez a hátlap meg a lehető leghülyébb megoldás, így a "lámpa" funkció lényege veszett el... ha már egy cyber telefonból szégyenletes módon kihagyták a xenont.[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Nem írtam olyat, hogy ott vannak a jó képek abban a tesztben... Neten lehet találni képeket, ott keresgélj...
Am, a zseblámpafunkció így-is úgy-is megvan.
Ha fedlap alatti a led - C901, C902, C905 (hogy a cyber-shotok közt maradjunk) - a takarólap alatt van, akkor videómódban van a zseblámpa funkció.
A K550i-nél pl gyorsabban hozom elő így a fény a sötétségben, annak ellenére, hogy ott van külön zseblámpa menüpont.
Lerántom a lencsevédőt és * gomb...
A K850i-nél (és a többinél, ahol Xenon vaku van) egy mozdulattal több, ott még a videómódba "kell" kapcsolni...Az, hogy szégyenletes, vagy nem a L.E.D. alkalmazása a Xenon után, nem hinném.
Az már inkább, hogy egyes gyártók nem is nagyon alkalmazzák... Pláne nem egyben a két technológiát...Ez a telefon pedig továbbra is gyönyrű.
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
joey04
titán
Az, hogy szégyenletes, vagy nem a L.E.D. alkalmazása a Xenon után, nem hinném.
de azAz már inkább, hogy egyes gyártók nem is nagyon alkalmazzák... Pláne nem egyben a két technológiát
ez így vanAm, a zseblámpafunkció így-is úgy-is megvan.
pont a lényegét veszti el, el kell indítani a kamerát.Neten lehet találni képeket, ott keresgélj...
néztem, nem jók sehol. az se b*zi esaton nem néztem, ps bajnokságon nem akarok zsűri lenni.Ez a telefon pedig továbbra is gyönyrű
valóban.-------------
no 2 kérdéseben egyetértünk, rekord.
-
A C901-ben miért van LED és Xenon együtt? Ebben miért nincs? Ez tán olcsóbb modell?
Ez a Cyber-shot széria kész vicc-orgia ennyi pénzért.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
addikt
Szia Joey20 és mrlujoak! A zseblámpa funkció eszmecserébe szólnák bele, elfelejtettétek a gyorsbillentyű funkciót. Minek kapcsolod be a kamerát, a navi kerettel aktíválhatod a zseblámpa funkciót. Csak be kell állítani előtte. A K850 így is lehet.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
mrlujoak
veterán
Igen.
Olcsóbbnak szánja a gyártó.
Ezért került bele dupla L.E.D. fényforrás a Xenon helyett.Annak viszont örülök, hogy olyanon "vitatkozunk", hogy kinek mi a gyorsabb, jobb.
Mert van lehetőség válogatni.
Valakinek gyorsabb, jobban kézreáll az az út, valakinek a másik.
De legalább van, tudjuk kezelni a "buta" SE-okat.Minap egy pixon tulaj fotózta le a bedöglött kazánját (Vaillant) és behozta a képet megmutatni. Elvileg át is dobta volna valamelyik telefonunkra, de sajna nem bírt a telefonjával dülőre jutni.
Tény, van egy útvonal, mire rábirod azt a Samut, hogy legalább keresse meg a többi BT eszközt magakörül.mrlujoak
-
-
mrlujoak
veterán
Szinte biztosra vettem ezt a megállapítást...
Már írni is akartam a következő sorban, hogy : ...még mielőtt a számozás sorra kerülne...
Nem, nem kaotikus a számozás!
Sőt...A C jelöli, a Cyber-shot kategóriát.
A 9, hogy tudásban a magasabb kasztban van.
A 0 az adott generációt jelöli
Az 1,2 az a canybar azaz hagyományos kialakítást jelöli.
Tehát, C901 egy felsőkategóriás, elsőszériás hagyományos kialakítású modell.A C903 gyakorlatilag ugyanez, csupán a 3,5 számozás jelöli a slide kialakítást, a 7, 8 pedig a kagylót.
Ergo a C901 a hagyományos 9-es szériások hagyományos kialakítású "alapverziója"
a C903 pedig a 9-es slider kialakításúak alapja.
Tudásban majdnem tesók.mrlujoak
-
Azért vagyok ennyire pattogós, mert 2010-ben biztosan el fog kapni a dili, hogy le kell cserélnem a K800-asomat, és egyelőre még nem igazán látok olyan modellt, amire jó szívvel rá tudnám mondani, hogy kell.
Kizárólag tábla kialakítás a nyerő nálam. A C901 egészen rendben van, csak miért van az oldalán a fast-port. Ezért ajándékoztam el a W910-est, és vettem helyette W200-ast.
Ráadásul a csatlakozó kényes egy darab, tisztogatni kell. Pedig nem is tartom "mocsokban" a kedvencemet.
Meg tartok attól is, hogy jövőre még nem fog 40e közelébe zuhanni az ára. Nekem meg a lélektani határ 30e környékén van, amit még értelmesnek látok kiadni egy frissebb modellre. Egyszerűen telefonért ennél többet őrültség kiadni, mert 2-3 év múlva már nevetséges áron adják-veszik őket a használt piacon. 15e-ért vettem a K800-ast. Mennyi is volt újonnan 2006-ban?
30e-ért pedig használtan már a közel múlt szinte összes nagyágyúja megkapható.
Szóval ezért sem nyerő nálam a C széria.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
mrlujoak
veterán
válasz --Nozbert-- #88 üzenetére
A Z555 még nem az újított számozás szellemében született. Számozása a régi rend szerint a Z520/Z530/Z550 utódjaként jött ki, tudása alapján a Z6xx széria alatt.
A SE gyakorlatilag a C902/C702 vel indította az újabb modellszámozást.
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Nem rossz telefon,nekem kifejezetten tetszik.Ha ennek is olyan lazulós a csúszkája mint a W910-esemnek,akkor nem sok jövőt jósolok neki... tény ami tény,a csúsztatás valóban kiváló az enyémnek is,és csak nyitott állapotban van neki majd egy milis lötyögése(ami nem lenne zavaró,csak ha nyomom nyitott állapotban a gombokat...).Ogaz ezt két nagyobb esés hozta ki belőle,szóval lehet hogy ennél nem fog ez a probléma jelentkezni.Az eléggé cinkes,hogy memóriakártyát nem csomagolnak hozzá Nomeg hogy médiára kihegyezett telefon,de zene terén szinte semmit nem nyújt.
Viszont felhívom a figyelmet egy hibára,a tesztben 2.4-es kijelzőről nyilatkoztok,még a specifikációknál 2.6-os szerepel...
De azért a teszt bejövős,minden lényeges információt megkap az user,gratulaHonor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Cyberb0b
tag
A cikk tetszett, viszont a telefon már megint nem hozta a várt szintet. Azt vártam, hogy a kamera húzó erő lesz, de tévedtem.
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
tox1c
csendes tag
-
lugosi
MODERÁTOR
Mi a baj a fejekben a sunyierikszonnál, hogy képtelenek túllépni ezen a telefonkönyv 1000 nevet tud tárolni dolgon... Miért nem lehet egyszerűen dinamikus memória rovására korlátlan? Így akarnak üzleti telefont eladni? A fene a fajtájukat...
Én már sokszor nekifutottam annak, hogy a céges telefonomat következőre majd már biztosan SE-t fogok választani, de ez az 1000 név még sose változott. Nem szeretem kitörölni régi ügyfelek számát se, a múltkor is volt egy olyan hívásom, hogy egy másfél évvel ezelőtti ügyfelem telefonált rám, kiírta a nevet és a céget a telefon, és egyből ismerősként tudtam neki köszönni. Megtérül az ilyesmi.
Újabban egyre inkább azt hiszem, hogy a sony-ericsson házasság mindkét házasulandónak hátrányára vált!
-
addikt
Szia! Nem szeretnék okoskodni, de ha olyan nagy üzletember vagy, akkor eleve egy komolyabb PDA telefonban kellene gondolkodni, ha vársz egy kicsit nemsokára kapható lesz a Sony Ericsson Xperia X10, de ha ez nem tetszik nagy a választék az okostelefonok terén. Nem is olyan rég, hogy örültünk 500 számnak, de ha még jobban vissza megyünk egy név, egy telefonszám. Egyébként az 1000 szám az valójában 7000 ill. 3000db email cím stb. De ha minden használt telefonszámra szükség van, akkor vannak szinkronizációs programok amivel tudod tárolni a rengeteg telefonkapcsolatot, az internet világban pillanatok alatt el lehet érni az adatbázist. Végül is egy átlagembernek bőven elég lehet 1000x7 szám a telefon könyvben. Üzletembereknek meg PDA !
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Xbox One
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Playstation 5 Pro
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest