- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A C901-ben miért van LED és Xenon együtt? Ebben miért nincs? Ez tán olcsóbb modell?
Ez a Cyber-shot széria kész vicc-orgia ennyi pénzért.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
-
Azért vagyok ennyire pattogós, mert 2010-ben biztosan el fog kapni a dili, hogy le kell cserélnem a K800-asomat, és egyelőre még nem igazán látok olyan modellt, amire jó szívvel rá tudnám mondani, hogy kell.
Kizárólag tábla kialakítás a nyerő nálam. A C901 egészen rendben van, csak miért van az oldalán a fast-port. Ezért ajándékoztam el a W910-est, és vettem helyette W200-ast.
Ráadásul a csatlakozó kényes egy darab, tisztogatni kell. Pedig nem is tartom "mocsokban" a kedvencemet.
Meg tartok attól is, hogy jövőre még nem fog 40e közelébe zuhanni az ára. Nekem meg a lélektani határ 30e környékén van, amit még értelmesnek látok kiadni egy frissebb modellre. Egyszerűen telefonért ennél többet őrültség kiadni, mert 2-3 év múlva már nevetséges áron adják-veszik őket a használt piacon. 15e-ért vettem a K800-ast. Mennyi is volt újonnan 2006-ban?
30e-ért pedig használtan már a közel múlt szinte összes nagyágyúja megkapható.
Szóval ezért sem nyerő nálam a C széria.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest