- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Szétcsúsztathatós k850...Pedig már a k850 se volt nagy durranás a maga idejében és azóta pár év eltelt és még mindig ugyan itt tartanak.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
amanoba
őstag
nekem még a külseje sem tetszik...
de a fényképezőjével lehet igazán művészi alkotásokat készíteni,brávó!
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Ez most úgy tűnik, ilyen hulladék hét Először egy kis újrahasznosítás, most egy adag műanyagpazarlás, végül (remélem ezen a héten) egy kis ipari hulladék az i7500 személyében.
“All nothings are not equal.”
-
Ricardo
titán
Nagyon szép a telefon. Az viszont gáz hogy a képek minősége pocsék, lévén Cybershot készülékről van szó. Rendben van hogy később reszelnek a szoftveren hogy szebb fotók legyenek, de egy olyan mobil esetében ami a fényképezésre van "kiélezve" nem szabadna ilyen képeket produkálnia
-
gerii
addikt
respect a szerkesztőknek hogy tudnak ilyen telefonokról is mit írni
-
Bibby
addikt
Az mégis hogy van hogy a C901 ugyanilyen specifikációjú fényképezője sokkal jobb képeket csinál ennél?
Ελευθερια η θανατος
-
total90
veterán
Há' ez is csak egy sablonos SE... szerintem semmivel nem több. Sztem ha nem dobbantanak most már valamit, valami nagyot, akkor nem is sokáig lesz SE
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
joey04
titán
A C901 egész korrekt képei után, ez egy szánalom. K850es időket idéző botrányos minőség.
-
Mr.Csizmás
titán
vótmá plecsi nincs?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Jadro
veterán
Szép telefon, bár a hátlapjával nem vagyok kibékülve. Ennyi pénzért viszont tuti nem ezt venném.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
joey04
titán
válasz Mr.Csizmás #9 üzenetére
kérésed már teljesült!
[link]
ideje lenne hivatalossá tenni ezt a plecsnit. -
cilo9
aktív tag
Kedvenc mobil márkám az SE, de nagyon nem irigyellek Titeket! Állandóan ugyanazt a telefont tesztelni, csak más külsőbe...botrány, amit művel az SE.
Mr.Csizmás: korrekt, támogatom a plecsnit!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Cilo
-
Murderer69
őstag
hát eddig ez a hét elég unalmas már nem nagyon szoktam a SE teszteket olvasni mert igazából csak a külsőben meg max 1-2 specifikációjukban térnek el egymástól ezt a tesztet is csak unalomból olvastam mert nincs más Na jó meg Gubro szövegéért mondjuk most elég visszafogott volt
a telefonról meg csak annyit hogy VÓTMÁ!https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Typhoon47
senior tag
azért vótmá, sokszor vótmá és durva sokszor vótmá között is van különbség..ez utóbbi
"Education is important but big biceps are importanter"
-
androcles
tag
A készülék szép, a többi botrányos! Ezek az SE-nél végre rájöhetnének már, hogy egy nagy nulla az innováció a cégnél. Szerintem ezek még mindig hülyének nézik a felhasználókat, de a számok egyre vészesebben azt mutatják, hogy náluk van valami difi.
"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."
-
--Nozbert--
aktív tag
A telefon egész egyszerűen gyönyörű,ez a hátlap nagyon üt!
A Sony Ericsson döntése értelmében egy telefon vagy jó fényképeket készít, vagy a zenében nyújt átlagon felülit
Hát az egyszer biztos,hogy fényképezésben ez nulla.../\/0zb3/27
-
Integra
titán
le a kalappal azért a cikkírónak, hogy már az n+1 cikket kell ugyanarról megírnia és még mindig írja és írja...
nem keveset káromkodhatott, mikor megtudta megint miről kell írnia.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
HardSanyeee
őstag
Inkább a C901, kevesebb hibája van és jobb a kamerája.
A Fast Port pedig továbbra is csak 4 éves -
SEFAN84
aktív tag
Ez a telefon 1az1-ben a C905 lebutitott våltozata!
Erre is csak azt tudom irni,h.UNALMAS! Max 50ezret megèr kårtyafüggetlenül!Többet nem.
Mår nagyon unom a sorra ùjracsomagolt SE-ET!Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
pohár
félisten
"Ne lepődjünk meg, ha lemegyünk a sarki kisboltba, majd hazaérve a C903 azt mondja, hogy mindössze 21 lépést tettünk meg, beleértve a lépcsőket is - ez nem a menet közben elfogyasztott cseresznye jellegű szeszesital okozta agykárosodásnak köszönhető, hanem a szenzor érzéketlenségének."
Ezen majd beszartam, már bocsánat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gubro
senior tag
válasz HardSanyeee #18 üzenetére
Nézz meg egy 1999-ben készült T28-at. Rövidül ugyan, de maga a fastport már azon is ott van, és azon is sz@r volt.
-
Voyage
aktív tag
Jobb képet nem találtam, de el vagy tévedve:
T28:
[link]
Újabb SE telók:
[link]Régen a kicsi vékony szar volt, nem a most használatos fajta.
Ez a fajta 4 vagy 5 éve van használatban, talán K750i volt az első ezzel.
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
bepe79
addikt
Szabad érdeklődni, hogy Nokia 3720 kb. mikor fog eljutni hozzátok teszt erejéig? Mert gondolom, hogyha szeptember elején már a boltokban lesz (márpedig nagy az esélye), akkor hamarosan kell, hogy legyen tesztpéldányotok belőle, fe az is lehet, hogy már van is.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
MODERÁTOR
Na elolvastam mégegyszer a c901 tesztjét, csak most más a neve, szarabb képeket csinál, és nem zöld
Ez már a sokadik SE teszt, hogy elolvasom a bevezetőt, majd az összegzést, és mindent tudok[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Olcsi
senior tag
Újra és újra kijön egy-egy sony ericsson telefon, és újra meg újra ugyanazokkal a hozzászólásokkal találkozom.
Tény, hogy nem tudnak túl sok újat mutatni egy ideje mind tudásban, mind külsőben. Viszont én még mindig egy sony ericsson-t sokkal-sokkal használhatóbbnak, praktikusabbnak tartok, mint egy motorolat, vagy egy lg-t, akármit. Persze, le vannak maradva, de szerintem a népszerűségük leginkább az egyre növekvő készülékáraik miatt van, és nem csak amiatt, mert mondjuk nem érintőkijelzős a telefon.
Másik: egy hatalmas felfedezést tettem (és ez nem személyeskedés akar lenni a tesztírókkal szemben, szimpla észrevétel): nagyon-nagyon sok múlik a teszt hangvételén. A topikok közhangulatát alapvetően ez határozza meg. Ha sok a negatív észrevétel, akkor a hsz-ekben is sok-sok negatív reakció köszön vissza.
Még mindig azt mondom, hogy a nokia is nagyon sok esetben csinálja ugyanezt, mint a sony ericsson (max ők előrukkolnak 1-1 "húbazmeg" típusú N kategóriás telefonnal, ami 150ezer-be kerül - kvázi elérhetetlen, legalábbis nekem). -
hemaka
nagyúr
Úgy 35ezret adnék érte, többet nem hiszem. Az a kamera minősége(ha szabad így nevezni) elég botrányos...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
Depression
veterán
Évek óta ugyanaz a telefon. A motorola is belebukott, az SE remélem időben észbekapott, és ezek az utolsó ilyen kütyük.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
brumesz
aktív tag
igazából két dolgot ajánlanék a sony ericssonnak, ami nem egy nagy dolog, de már az segítene: 3.5 jack minden 35-40k-nál drágább telóba, illetve micro-sd memóriakártya. a többit meg találják ki ők
ezígy egy nagy nulla
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
SEFAN84
aktív tag
Nekem sem kène az SE-n kìvül mås mårka,de nèzzünk szembe a tènyekkel,h.Évek òta 1-2 modellt eltekintve.Ugyanazt a telefon-t adjåk el,csak måsik köntösben!Ez mår engem is(mint Sony Ericsson-t)szeretö,ès hasznålò embert,mår engem is idegesìt!
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
veterán
Most már abbahagyhatnák ezt
Ugyanaz a telefon 5-6 féle köntösben
Unalmasduree54
-
littlebrandy
tag
Külsőleg még elmegy, viszont a belseje uncsi egy kicsit... a kamera meg egy nagy ****
Hard work never killed anybody, but why take a chance?
-
MODERÁTOR
Szerintem maradjunk annyiban,hogy a fastport az a mostani, széles SE csatlakozó, de az alapelgondolás, azaz maga a csatlakozó kialakítás már régen is ugyan az volt, csak akkor ketté volt szedve az adat, és a töltő rész, most meg nincs. De maga a csatlakozó, hogy is mondjam, filozófiája ugyan az..
Everybody lies.
-
Surfym@n
senior tag
SE mostanában nagyon hajaz az nVidia-ra: állandóan ugyanazt adja el más néven...
Úgy látszik lenyúlták tőlük az "átnevezősdi" ötletetHa már ennyire példaképének tekinti, akkor nyúlja le a "Tegrát-minden-telóba" ötletet is
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
N-vidi-A
őstag
Pofásnak pofás, de semmi extra!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
kbencee
aktív tag
Szép telefon, de semmit újat nem tud felmutatni. A tudásáért ez az ár kész horror, ehhez már pofa kell. Minimális fejlesztési költséggel összehoznak egy telefont, amit igen magas haszonkulccsal adnak el.
Nem tudom, de úgy érzem, hogy a mindennapokban ez semmivel sem nyújt többet, mint egy K800-as. A kamerája meg botrány, már a K750 is szebb képeket csinált mint ez. A régi K800-om már tök öreg, és azon is jobb a fényképező, mint ezen
Mostanában úgy érzem, hogy a gyártók valahogy eszméletlen rosszul lövik be egyes termékeik árát. Ez pl. kártyásan 30-35-ért egy megfelelő telefon lenne, de ennyiért?Más: Samu Galaxy tesztre számíthatunk még a héten?
-
BloodRay
veterán
Ez is a szokásos semmilyen SE.
Azt nem igazán értem a cikkben, hogy akkor ebben most van-e GPS?
A tesztben: "A telefon AGPS funkcióval felvértezett vevője akkor is tud valami közelítő helyzetet mutatni, ha nem lát az eszköz műholdat. Navigáláshoz a jó öreg Google Maps kevésbé alkalmas, de előre telepítve jön a Wayfinder is, ami már utat is tud mutatni, ha van internetkapcsolat, hiszen a szoftver online rántja le a térképeket, amelyek a TeleAtlas adatbázisára épülnek."
A specifikációk között pedig: GPS vevő nincs"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
zH.
senior tag
Még egy ugyan olyan SE ,
Wifi nélkül ,gyenge kamerával ,szinte ugyan olyan paraméterekkel.
W995-be tudtak tenni 3.5mm-es jack csatlakozót ,akkor a többi telefonba miért nem ?
Vagy az olyan luxus lenne egy 60k-s telefonba ?40ért még meg is érné ez a telefon ,de többért nem.
[ Szerkesztve ]
just be
-
MODERÁTOR
Szivesen
Egyébként már a c901-nél is leírtam, szerintem maga az alapelgondolás ugy sz@r ahogy van(mármint a csatlakozóról beszélek). Most ha valaki vesz egy walkman telót(de akár melyik másiknál is a töltő, kábel stb használva van), valószínüleg a zenei irányvonalat veszi alapul(bár már divatból is olyat vesznek), ergo rengeteget lesz használva a csatlakozó, na én már eleve itt nem bíznám műanyagra a dolgot, ami legyen bármilyen is, kopik, meg magát a "kötést" is a műanyag rugalmasságára bízzák, már ami a beledugott csatlakozó részét illeti, ami megint nem a legjobb gondolat szerintem.
Rendben van, kitalálták egyszer, aztán használták egy darabig, de most már igazán sok lesz belőle..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Ricardo
titán
"de szerintem a népszerűségük leginkább az egyre növekvő készülékáraik miatt van"
Gondolom a népszerűség csökkenésre gondoltál.
Ettől eltekintve igazad van. Még most is nagyon sok embernél látok SE-t. Szereti az átlag felhasználó, mert logikus, könnyen kezelhető, és azoknak akik nem telepítgetnek, és lövésük nincs mi is az a Symbian, és egyéb oprendszerek (nem egy ilyennel találkoztam), azoknak tökéletes választás egy Japán-Svéd készülék.
Elterjedésüknek jót tett a kedvező ár/érték arány, amit mostanában nem teljesítenek.
Ez a tömegek számára nagyobb visszatartó erő, mint a csillió pixeles kamera, meg az érintő kijelző. Ettől függetlenül fejleszteniük kellene, mert végleg leszakadnak, de az általad említett ok is fontos. -
Móci
addikt
Én SE párti vagyok, de ez így röhejes. Lassan jó lenne egy kicsit újítani is, mert mehetnek a lecsóba.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
nagyúr
Az eleje nem csúnya de valahogy az az elcsúsztatható tepsi a hátuljára nem kellene. Cybershot mobilnál meg ilyen képeket készítő kamera kicsit égő. Pedig összességében nem is rossz készülék.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest