- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi értelme van egy okosóra árú, hagyományos órát tartani. okosóra mellett?
Drága ruha/öltöny mellé nem fog senki okosórát viselni ezt biztosnak gondolom. Az okosóra annyival több előnyt nyújt, hogy nem érdemes más órát tartani mellette, a hétköznapokra.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Yeffy
veterán
mondjuk en az ilyen privat velemenyek ex cathedra kinyilatkoztatasat is birom, mint pl:
A férfiak számára három ékszer elfogadott.
rotfl.mondom ezt ugy, h gyerekkorom ota idegesitenek az ekszerek, igy hiaba van gyurum, karlancom, nyaklancom, meg volt oram is, sosem marad rajtam par oranal
tovabb.
nem is volt rajtam mar evek ota egyik sem.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-Skylake-
addikt
"Ja és egy 80 000ftos óra presztízs Magyarországon."
Nem , azt, hogy valaminek presztízs értéke van azt nem országok szerint mérjük. Egy 80 ezer forintos óra az konkrétan volumengyártás , az nem presztízs. Akkor sem, ha nálunk kevés ember engedheti meg magának. Öltöztetni pedig egy Appel Watch is öltöztet , csak mellette 170.568 egyéb funkciója is van. Ezért tűnik el ez a szegmens , mert egy okos óra simán felzabálja , mert annak hiába nincs presztízs értéke , a sima analóg 80 ezer forintos órának sincsen.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Flagstaff
tag
válasz
Hieronymus #39 üzenetére
Nem minden férfi biznicmen így az arany nyakkendőtűt én a pecsétgyűrűvel helyettesíteném és az arany órához sem ragaszkodnék.
Azt pedig nem az óra anyaga vagy gyártója határozza meg ki mennyire férfias. hanem az ízléses óra, ami megy a viselőjének az öltözködéséhez, valamiképp ükrözi a tulajt. Egy piperkőc, babarózsaszín inges vékony (mai menedzser típus) viselhet bármilyen arany órát, akármilyen arany nyakkendőtűvel, ha nála sokkal férfiasabb jelenség egy kanadai favágó nulla ékszerrel a maga flanellinges-bakancsos-kopott farmeres valójában.
Ugyan marhára nem arany főleg nem értékes óra (számomra az egyedisége miatt azért az), de az enyém, teljesen egyedi és tükrözi a hobbimat, egy alap Seiko5 árához mérhető összegbe került:
Az hogy épp arany(színű) rajta minden ami csak lehet, az leginkább polgárpukkasztás.
Ennél Yacht Master-ebb óra már nem is lehetne.A mindennapi viselős óra marad az AMAZFIT Stratos a lünetta színével egyező kerámia karkötővel.
-
zorzy4
addikt
válasz
-Skylake- #32 üzenetére
Már miért ne lenne racionalitása? Akár egy 15-20 ftos óra is öltözteti az embert. Sokkal kényelmesebb, és elegánsabb megnézni a karodon az időt, mit a 20. zsebből előkotorni a telefont, és nyomkodni mint egy hülye gyerek. Ja és egy 80 000ftos óra presztízs Magyarországon.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
atis78
tag
Abszolut jo otletnek tartom es meg az ara sem olyan tulzottan elrugaszkodott.
Nyilvan nem a 20-30 ezres Casio-k felol kell ezt nezni. Tolunk nyugatabbra teljesen normalis ha valaki vesz 3-4-5k €-ert egy automata orat komoly szerkezettel, ehhez megcsak sznobnak se kell lenni. Nem egy nem ketto ismerosomnek van ilyesmi. Ha azokhoz stilusban ez passzol akkor minden gond nelkul hajlando lesz a tulaj kicsengetni erte ezt az arat. -
GSP
aktív tag
Tetszik, nagyon bejön.
~~~ Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet. ~~~
-
válasz
Hieronymus #39 üzenetére
Azt kell mondanom neked, hogy a kijelző és a többi iszonyatosan szuper fontos dolog nem kell... Lépésszámláló, hívás és üzenet értesítés és természetesen egyre időszerűbb a NFC a fizetésekhez - ennyi. Minden más bonyolít, alkalmasint gondot okozhat és elvonja a figyelmet.
Én egy jelzéshosszabbítónak tekintem a WENA-t, ami az első időben az volt. De most egyre inkább okosodik. Szerintem sérülhet az eredeti funkció és koncepció a fejlődési igyekezetben.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
válasz
Polarstar #26 üzenetére
OK!
Az általad linkelt óra szép vagy csúnya, az ízlés kérdése. De a belseje olcsó tömegtermék. Még akkor is, ha úttörő szerepe volt az órák történelmében. Ránézésre az óra szíja az egyetlen érték a képen.
Azt gondolom, hogy mára
kettőhárom fajta óra maradt használatban.
Okosóra,divatóra és Status quo óra.
Számomra a napi használatra az okosóra kategória megfelel divatórának.
A férfiak számára három ékszer elfogadott. Az óra, ami minőségi aranyóra. A karikagyűrű ami házassági kapcsolatot jelzi. Az arany nyakkendőtű, aminek az üzleti világban jelzés értéke az óra mellett.Nekem az okos szíj ötlete tetszik, mert ötvözni lehet vele a tudástöbbletet a hagyományos értékekkel.
Tulajdonképpen a kijelző sem fontos rá.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Fred23
nagyúr
válasz
-Skylake- #32 üzenetére
Igen, nagyjából én is így látom. Érzelmi értéke azért lehet néha olcsó órának is, de abból meg nem fog sok fogyni már. A következő generációnak már csak a luxusórákra -esetleg antik- lesz szerintem igénye, aki meg nem akar órát, okoskarkötőzhet.
Ha kötelező lenne órát hordanom, és az ár nem számítana, ezekből venném valamelyiket kedves emlékek miatt:
A drágábbik érhet maximum 15k-t.Számomra még ezek is kissé bilincs-szerűek (órák), de legalabb a pozitív nosztalgia faktor is játszik.
[ Szerkesztve ]
-
Az igazi sci-fi-t a Uhrwerk adja.
A hibrid kompjuterrel pontosított mechanika az elképesztő házban.
Szerintem izgalmas a jövendő technika!
Van a hölgyek számára is izgalom persze pillangókkal, virágokkal és akár tíz deka drágakővel Christopher Claret-től.
A lényeg a játék! Az emberek szeretnek játszani és mutogatni magukat, beszélni róla. Kis kereséssel, kutatással kedvező áron lehet szerethető érdekességeket találni - ami nem okoska óra.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
JoeYi
őstag
mennyit adtak el ebből a megoldásból eddig?
-
-Skylake-
addikt
"Lassam kihal a belépő- és a középkategória."
Mert nincs racionalitása. Ma már konkrétan 0 szükség van órára azért, hogy tudd az időt. Így marad az, hogy presztízse van csak , státuszszimbólumként funkcionál. Presztízs értéke pedig egy 80 ezer forintos órának nem tud lenni. Ezért hal ki az a kategória.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Sir Pocok #30 üzenetére
Lassam kihal a belépő- és a középkategória.
Nekem mondjuk mindegy, nem szeretem az órákat, csak okoskarkötőket vagyok hajlandó hordani, azokból is kizárólag olyat, ami nem hasonlít a hagyományos karórákra. Amíg nem voltak okoskarkötők, évekig csak mobilról néztem időt. Gyerekként gyűlöltem meg a karórákat, akkor alakult ki bennem, hogy azok a vackok be akarják osztani az időm, uralkodni akarnak rajtam. -
Na jó! A Mega sokkolóan más és radikálisan új volt. Tiszta sci-fi a karon!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
válasz
Hieronymus #25 üzenetére
aha... Elb.sznál egy szép porcelán számlapot egy digitális kijelzővel, és egy napelemmel??? Szentségtörés!!!
A Junghans Mega kollekciójába remekül illeszkedne az elképzelés, és még csak reszelgetni sem kellene sokat.
Mega 1 solar... Nagyon NEM kínai!
Nem sok óra mozgat meg a digik közül, de ez akkor, mikor megjelent - igencsak ütött. Rádiótornyos szinkron, napelem.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Polarstar #22 üzenetére
Tekintve az új Galaxy Watch árakat nem is lenne annyira elvetemült.
Egy Junghanson azért megnézném pedig az általam megálmodott formábanMeg kijelző sem kellene rá.
-
Kasya
nagyúr
Vízállóság + bőr, meh...
SS+kerámia kombóban elfogadnám. Remélem viszik tovább a jövőben. -
fatty
aktív tag
Alin láttam "okos" szíjat, olcsóbb kivitelben.
-
moldovan
csendes tag
Ez a termék a hagyományos óragyártók számára szerintem a túlélést jelentheti
-
Fred23
nagyúr
Nagyjából eltaláltam az árat; rétegtermék lesz erősen.
-
Fall-N
veterán
Nem új ötlet. Ha jól emlékszem a Tag Heuer csinált ilyet először, de az ár is sokszorosa volt ennek. Azóta van nekik is okosórájuk horror áron.
De a többrétegű kijelző még mindig jobb ötlet. Hagyományos óra számlapja felett van egy áttetsző OLED kijelző, ami csak akkor müködik ha életre keltjük, vagy ha jön értesítés. Nem emlékszem melyik gyártó jött ki vele.
[ Szerkesztve ]
-
Felfigyeltem én is a Sony Wena-ra még anno, mikor az első szériát kihozták. Eredeti elgondolásnak tartottam a célszerűen egyszerű funkciókkal rendelkező eszközt.
Erre már ott tartunk, hogy van kijelző... Sokasodnak a leshető funkciók is... Mikrofon???? Minek??? Telefon nélkül úgy sem használható mert nincs benne SIM.
A következő szint a színes kijelző lesz?
Ezt is fogják növelni méretben?
Lesz benne GPS is, meg zenejátszó kékfoggal??
Lassan nem fog különbözni a piacon kapható többitől - csupán ez lefelé van fordítva.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
Pont mostanában nézegettem szíjakat az órámhoz szegény már 18 éves és látszik rajta az idő vasfoga, fémből egy ilyenre benevezek.
-
Schuler888
senior tag
Valamelyik hagyomanyos oragyarto csinalt mar ilyet, tehat annyira nem uj otlet, ellenben tenyleg zsenialis elgondolas! Bravo sony! Az ar meg lesz meg feleennyi is, ha elterjed tobb gyarto kozt is
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Predatorr
őstag
Pompás ötlet, monokróm kijelzővel, gondoltam 10e-ért meg is éri. Ennyiért kapok igazi okosórát.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
moleculez
veterán
Apple Watchhoz van adapter?
Viccet félretéve, én sem hallottam róla eddigMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
cH1
aktív tag
Az egész telekommunikációs iparág az egymás ötleteinek az átvételéről szól, amivel az ég világon semmi gond nincs. Szerintem az mindenkinek csak jó ha több gyártó termékeiből lehet választani, akár több árszinten. Mert pl ez a szíj is nagyon tetszene kijelző nélkül sokkal olcsóbban.
-
Petya88
tag
A cikkből csak a lényeg hiányzik: milyen színben és milyen méretű csatlakozással lesz elérhető?
-
törölt tag
Életképesebb lenne kijelző nélkül. Nem hiszem, hogy túl sokat bírna.
-
Teal'C
veterán
Pont ezt akartam írni, hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe, zseniális.
cH1 "Remélem valaki ellopja" ennél lejjebb már nincs ugye tudod. Én remélem levédették megfelelően az ötletet évek óta ez a leg forradalmibb ötlet a parasztvakításokon kívül.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Brut
tag
Ez nagyon jó ötlet, nem is tudom miért nem hallottam még róla. Egy komolyabb órához bevállanám szíjjként, így nem kell lemondani az okos funkciókról.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hagyományos órákhoz kínál megannyi funkcióval felvértezett szíjat a japán gyártó, NFC-s mobilfizetés, lépésszámlálás és megannyi egészségügyi extra jellemzi a Wena 3-at.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debian GNU/Linux
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Asszociációs játék. :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest