- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- IFA 2026: Új TCL táblagépek két méretben, kétfajta kijelzővel
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- IFA 2026: Két új TCL telefonban debütált a papírszerű NXTPaper AMOLED kijelző
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- iPhone topik
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz967
senior tag
-
petymeg
addikt
Azóta rákerestem,letöltöttem google playen,regisztáltam,hitelesítettem az email címemet,de nem enged be.Azt írja hibás email cím vagy jelszó.Pedig ugyanaz a jelszavam mindenhova.Nem tudom mi lehet a gond
Nem az lehet a baj, hogy nem beírod az email címet, hanem automatikusan tölti ki?
-
zsolesz967
senior tag
Hát az egy olyan mindenkinek elérhető szolgáltatás ami még ingyenes és a lényege az , hogy így tudsz a telefonodon a pc játékaiddal játszani. Olyasmi mint ami a google stadiája akarna lenni csak ez még használható is
. Ha netán kipróbálod akkor kérlek írj egy két szót róla.
Ha megy együtt a rendszer akkor ezzel "normálisan" lehet Witcher 3-azni a mobilodon.
Azóta rákerestem,letöltöttem google playen,regisztáltam,hitelesítettem az email címemet,de nem enged be.Azt írja hibás email cím vagy jelszó.Pedig ugyanaz a jelszavam mindenhova.Nem tudom mi lehet a gond
-
Ruhplus
csendes tag
Ha leírod mi az a Geforce Now megnézem neked szívesen,de így sajnos fogalmam sincs
Én pár hete adtam el a switchemet,Witchert 3-at toltam rajta,Doomot meg Wolfensteint.
Hát az egy olyan mindenkinek elérhető szolgáltatás ami még ingyenes és a lényege az , hogy így tudsz a telefonodon a pc játékaiddal játszani. Olyasmi mint ami a google stadiája akarna lenni csak ez még használható is
Ha megy együtt a rendszer akkor ezzel "normálisan" lehet Witcher 3-azni a mobilodon.
-
balazs_pro
tag
Nekem A70-em van és működik.
Köszi, akkor tuti jó lesz.
-
zsolesz967
senior tag
A71 + glap kombó működik?
Valahol volt, hogy csak az S és Note szériával kompatibilis.Nekem A70-em van és működik.
-
balazs_pro
tag
A71 + glap kombó működik?
Valahol volt, hogy csak az S és Note szériával kompatibilis. -
zsolesz967
senior tag
Én a Samsungos srácokat kérdeztem 2 hete, mert a debreceni SES-ben már ki volt állítva és azt mondták, hogy próbálták, ebből a Frotnite és a COD együttműködött, a PUBG viszont nem volt kompatibilis a kontrollerrel.
Igen ,valóban ,most kerestem videót róla,Pubg-vel valamiért nem kompatibilis.
-
zsolesz967
senior tag
Ha leírod mi az a Geforce Now megnézem neked szívesen,de így sajnos fogalmam sincs
Én pár hete adtam el a switchemet,Witchert 3-at toltam rajta,Doomot meg Wolfensteint.
-
csorbajeno
veterán
Én a Samsungos srácokat kérdeztem 2 hete, mert a debreceni SES-ben már ki volt állítva és azt mondták, hogy próbálták, ebből a Frotnite és a COD együttműködött, a PUBG viszont nem volt kompatibilis a kontrollerrel.
-
Ruhplus
csendes tag
Nekem nagyon teccik , de így elgondolkodva switch mellett nem biztos, hogy használnám.
Márcsak a játékok miatt se. Bár ami androidra is megjelent az a play áruházban olcsóbb mint switchre.
U.I.:Illetve érdekelne hogy Geforce now-val hogyan működik? Ha megnéznéd Zsolesz azt megköszönném.
-
szemy94
senior tag
Írd meg priviben a kérdéseidet,nem akarom offolni a topikot.
Szerintem annál is simán megy ,meg Fortnitenál is.De úgy emlékszem van is róla videó neten.
Egyenlőre semmi több, csak gondoltam mindenkinek hasznos lett volna, de amilyen halott a topik, lehet nem is lessz több hsz
-
zsolesz967
senior tag
Írd meg priviben a kérdéseidet,nem akarom offolni a topikot.
Szerintem annál is simán megy ,meg Fortnitenál is.De úgy emlékszem van is róla videó neten.
-
szemy94
senior tag
Gondolkodtam azon is,hogy otthon veszem feg és kiküldetem,de csak ajánlottan lehetne kiküldeni,így meg ugyanannyiba jönne ki,mintha Amazonról rendeltem.
Én Cod mobil-nál használom,teljesen jól működik,de az elején persze bekell állítani az érzékenységet,hogy neked mennyire jó.
Most az utolsó mondatodat végig olvasva Svájcra gondoltál vagy a joyra?
Svájcra, szűklátókörűen a magyar meg az angol árat néztem az amazonhoz

Én elég keveset érek rá játszani, még nem éri meg, hátha év végére beesik kicsit.
PUBG irányítása hasonló lehet a CoD-hoz, akkor gondolom az is jó
-
zsolesz967
senior tag
Gondolkodtam azon is,hogy otthon veszem feg és kiküldetem,de csak ajánlottan lehetne kiküldeni,így meg ugyanannyiba jönne ki,mintha Amazonról rendeltem.
Én Cod mobil-nál használom,teljesen jól működik,de az elején persze bekell állítani az érzékenységet,hogy neked mennyire jó.
Most az utolsó mondatodat végig olvasva Svájcra gondoltál vagy a joyra?
-
szemy94
senior tag
Csak én Svájcban élek,és csak Amazonról elérhető itt
Mire leírtam megfordult a fejemben, de mindenhol máshol olcsóbbra hozta ki, (pl.: 79GBP) svájcra pont nem gondoltam
Tapasztalatokról írhatnál egy keveset majd
-
zsolesz967
senior tag
-
szemy94
senior tag
Pár napja jött meg amazonról,nem rossz,de számomra még mindig a ps4 joy legjobb.
De miért? - Komolyan kérdezem, amazonon nagy akcióban rendelted? Mert most 120$ , itthon meg ~80$.
-
zsolesz967
senior tag
Pár napja jött meg amazonról,nem rossz,de számomra még mindig a ps4 joy legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Add el nekünk!Apple iPhone 17/17e/17 Pro/17 Pro Max
- Cooler Master K-350 ablakos ház eladó
- MSI Thin A15 B7VE Ryzen 5 RTX 4050 6GB 16GB DDR5 144Hz MAGYAR BILL. DOBOZOS ÚJ
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tápegységek 750/850W/1000W/1200W Új/Használt