Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) S e t h


S e t h
(PH! kedvence)

Ha edzést választunk, akkor egy olyan masszív listát kapunk az elvileg mozgással járó tevékenységekből, amelyek között még a társastánc, a vízi aerobic és a szabadtüdős merülés is szerepel.

Természetesen objektíven is számolja a kalóriákat. Vagyis nem.
A hülyítés persze nem ismer határokat.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#2) lewisfm


lewisfm
(tag)

Próbáltam használni a Samsung Health alkalamazást, de olyan problémába ütküztem, hogy a felvitt adatokat szerettem volna pl. webes felületen is karbantartani, de nem talátlam ilyen felületet.

Különösen a felvitt élelmiszereket szeretném így kezelni, ugyanis szeretnék fogyni, s ehhez elengedhetetlen az, hogy ha követkni szeretném az alkalamazással a bevitt kalóriákat, akkor ezt ilyen módon is el tudjam végezni - mindezt azért mert egy telefon felülete ehhez nehézkes.

Ugyanakkor az app élekmiszer adatbázisa a magyarországi ételek tekintetében igencsak szűkös, plána ha magyarul keresem az ételeket.
Emiatt jelenleg inkább a Kalóriabázist használom erre a célra [link]!

(#3) pusszycat válasza lewisfm (#2) üzenetére


pusszycat
(PH! kedvence)

A számolgatás nem fogyaszt,a futás igen. :)

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) HUAWEI P Smart - Black - HUAWEI Honor Band 4 - Black

(#4) szokelaszlo válasza lewisfm (#2) üzenetére


szokelaszlo
(kvázi-tag)

Szia!

Ezt a problémát ezzel a programmal ki tudod küszöbölni.
Van ingyenes és fizetős verzió is.
Az ingyenes is jól használható.
A program szinkronizálható az Samsung health-al. De csak a fizetős verzióban.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yazio.android

(#5) Hallosz válasza lewisfm (#2) üzenetére


Hallosz
(fanatikus tag)

Saját tapasztalatom szerint, minél inkább ezekre az adatokra koncentráltam, annál lassabb volt a kívánt folyamat. Végül is letettem róla. Reggelente a mérleg bőven elég.
Megoldásként bevált, a fele kaja, és dupla mozgás kombó. Eredmény -10 KG. :R

Minőségi lakáscsere 1/2 millióből. Érdekel?

(#6) k1ll3rIMi


k1ll3rIMi
(lelkes újonc)

Mi az a kis kör alakú ikon ott a bal alsó sarokban?
Az én alkalmazásomban nincs ilyen...
Nem bántam volna ha nem lett volna ott a messenger chatfeje, jó nem igazán zavaró, de arra a kb 5 percre le lehetett volna némítani a messenger értesítéseit.

(#7) lewisfm válasza k1ll3rIMi (#6) üzenetére


lewisfm
(tag)

Köszönöm a válaszokat, hasznos az app, ami tud szinkronizálni.

Amúgy valóban igazatok van: fele kaja + egy kis mozgás többet ér, mint ez a hightech izé.

Azt azért a javára kell, hogy írjam, hogy az első 8 kg-ot ezzel az app-al az evésre odafigyelve adtam le, de aztán megállt a fogyás, pedig csak napi 1300 kcal-t ettem.

A továbbiakhoz kell a mozgás is.

(#8) pusszycat válasza lewisfm (#7) üzenetére


pusszycat
(PH! kedvence)

Én 1.5 hónap alatt (jan. 10-mostanáig) 12 Kg. fogytam. Tegnaptól már futni is járok. Receptem. Reggel egy nagyobbacska alma,délben bármi (ami van éppen),este egy alma. Heti 1000 felülés. És mostantól futás. :K :C

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) HUAWEI P Smart - Black - HUAWEI Honor Band 4 - Black

(#9) cuebler


cuebler
(senior tag)

a samsung health-et akkor tiltottam le a note8-on, amikor 40 km hegyi kerékpározás után gratulált, hogy megvan a napi lépésszám :DDD néha kipróbáltam futáshoz a strava mellett. tök gáz, hogy pölö nem érzékeli, megálltam a futással, a lenyújtást és a futás utáni sétát is beleszámolja az időbe... a többi f*szsága most nem is jut eszembe, de ennyi már egyesével is elég lenne.

"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."

(#10) pusszycat válasza cuebler (#9) üzenetére


pusszycat
(PH! kedvence)

Végül is mozgatod a lábad nem? :D

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) HUAWEI P Smart - Black - HUAWEI Honor Band 4 - Black

(#11) konyi79


konyi79
(PH! addikt)

Az az elszomorító, a Huawei alkalmazásától a Samsungé messze elmarad, de a pulzusmérő sincs sehol még a Band2pro-hoz képest sem.
Elég vicces, mikor 2 óra számítógépen dolgozás után regisztrálja szundiztam másfél órát. Az automata edzésfelismerés totál hülyeség, össze-vissza berögzít mindent. Persze amikor elindítom az edzést, a pulzust meg fele idő alatt nem méri, valahogy nem sikerült még megoldani, hiába jött rá frissítés. Szóval jó kezdeményezés, de nagyon messze van ez a frankótól. (Galaxy Watch)

(#12) Y72


Y72
(fanatikus tag)

Az Shealt nem igazán alkalmas teljesítményorientált sportolás követésére.
Viszont nagyon jó, hogy a lépésszámok alapján pontos km adatokat számol ki, ami csak folyamatos gyaloglásnál működik jól.
Egy GPS tesztben a lépésszámláló nyert a pontosságával, viszont a telefonokban csak sík terepen mér jól, terepen csak egy plusz infó a lépésszám, a km adatok közel sem stimmelnek.
A tevékenység felismerő funkció soha nem működött jól.
Van 2 Samsung telefonom, mindkettőt beállítottam és többnyire más lépésszámokat mérnek. De utazásnál is probléma, hogy az autóban vagy vonaton a zötykölődést nem tudják 100%ban kiszűrni.
Étel rögzítéssel csak az idő megy, semmi értelme, hosszú távon nem fenntartható, de segít az elején kimutatni mennyire rossz az étrend.
Sportolás elkezdéséhez tökéletes, sík terepen gyaloglás rögzítéséhez tökéletes, akár GPS nélkül.
Ilyen szempontból az óra is jó választás lehet annak aki nem fut terepen, mert a lépésszámláló sokkal kevesebb energiát igényel mint a GPS. Viszont erre megint vannak profibb eszközök...

(#13) Csibe78


Csibe78
(tag)

Sziasztok. Nekem többé kevésbé pozitív tapasztalatom van Shealt-tel. Lépésszámlálóm a Frontierrel pontos...persze néha biciklizést kiírja miközben Győrböl vezetek haza 😁...nem tökéletes de az alvásfigyelő például nálam halál pontos órával.
A programban az tetszik hogy olyan bt-s cuccokat is felismer amivel elvileg nem is kompatibilis hivatalosan. Lidls bt-s vérnyomásmérő, a magyar Dcont nemere cukormerővel is össze tudtam hozni...messze nem tökéletes de ahogy látom folyamatosan csiszolgatják, de az is biztos hogy ahogy írták páran ez nem "professzionális" sportolóknak való, de akinek egy olyan progi kell amivel több egészségügyi értéket akarja egy helyen látni lásd vérnyomás, pulzus, cukor, súly...annak nem tudnék jobbat ajánlani mert a legtöbbkülső progi csak nagyon kevés eszközzel kompatibilis. Amúgy futáshoz külső progikkal (amik cél programok) össze tud dolgozni, lásd edmondo...sajnos runtasticcal nem :/.

[ Szerkesztve ]

(#14) GeoJoe


GeoJoe
(tag)

Azért a Watch még elég messze áll szoftveres téren a jótól. Szeretem nagyon de fizetős appok között sincs semmi jó tárázásra :(

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.