Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    Téma volt itt nem olyan régen a reserved space nagyon magas értéke. Privát üzenetben kaptam is segítséget hozzá, gondoltam megosztom veletek. Ezúton is nagyon szépen köszönöm System322-nek a segítséget :R

    "Szia, volt egy Omnia 7es hozzászólásod:
    "0%-on van és még mindig 2,9gigát foglal. Vagy ide már beleszámolta a mostani feltelepített alkalmazásaimat is? Mondjuk eléggé kizártnak tartom, hogy majd 3 giga app van a telómon. Kb. 8 program, meg 10játékdemo"
    nemtom kaptál választ rá, de mivel nekem most sikerült megoldani válaszolok, hátha segít. Nekem is a reserved space for other computers and blabla 3,7 giga volt... úgy hogy a zune-ban 0%-ra volt állítva. egyszerűen nem tudtam elképzelni hogy foglalhat ennyit a windows rajta ha alig van játék meg program, és így bizony elég szűkös volt a hely zenéknek stb. Fogtam és hard reseteltem az egész telót, mindent törölt rajta, és jéé, most 600 mega ugyanez a terület. Felraktam azóta csomó játékot, meg emailezek meg minden nde így is most csak 650 mega. tehát javaslok egy hard resetetm és zune újrakonfigurálást stb"

    https://barbieripnk.hu/

Új hozzászólás Aktív témák