Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz Morden24 #3346 üzenetére

    Az a helyzet, hogy kényelmes típus vagyok. Igazából iPhone-on se használok ezernyi alkalmazást, nagyjából pár hír app-et, időjárás app-et, van 1-2 üzenetküldő progi, (pl. pushme) picasa, viszont a skype elég fontos lenne, mondhatni nélkülözhetetlen, ami ha jól tudom (még) nincs WP7-re. A mobil tv lehetősége is jó lenne, bár azt jelenleg nem használom.

    Nincs bajom az iTunes-szal, persze nyilván nem vetném meg, ha WP7-re jobb megoldás van. Nálam sincs JB, tehát csak négyzetrácsos ikonok, ráadásul én még 3G-vel nyomom, de semmi kedvem néhány újításért, ugyanazért az UI-ért 100 ezreket fizetni.

    Nem feltétlenül zavarnak a korlátozások, csengőhang meg ilyenek nem érdekelnek, pont azért nehéz, mert jó volna kipróbálni, nyomogatni, nálam inkább a felhasználói élmény a döntő. Viszont ha váltanék (elvégre már 2 éve megvan az i3G) akkor nagyon nem mind1, hogy 120-ért i4-et veszek ugyanazzal az UI-val, mint ami most is van, (a családban van egy i4, baromira jó, meg minden, de hát az újdonság varázsa hiányzik azért, hisz egy laikus meg se tudná különböztetni egy 3G-től) vagy fele annyiért se (50-ért) egy nagyobb kijelzős, részben előremutatóbb rendszerre váltok, ami lehet, hogy pont olyan korlátokkal bír, amik nem nagyon izgatnak. Na mind1, csak sajnos ezt így nehéz előre látni. Részemről befejeztem az iPhone-os offolást, elvégre ez az Omnia topikja, viszont tőled, meg persze másoktól is, akiknek jó összehasonlítási alapjuk van, és Omnia tulajként joggal írhatnak összehasonlítási érveket is, azoktól továbbra is várom a tapasztalatokat. :) (Na persze nem sürgősen, csak mikor épp előjön egy bosszantó hiba, vagy kellemes meglepetés.)

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák