- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotjatek
tag
Hogy a médialejátszó vezérlőit miért kellett levenni a lockscreenről, azt meg sem próbálom megérteni. Az egy kedvenc mangoval érkezett funkcióm volt...
-
Воланд
titán
válasz thaler2 #21699 üzenetére
azert ket masodpercet nem kell varni, de valoban kicsit el lettek nyujtva az animaciok.
viszont a mediavezerlo gombok eltuntetese kurva jo otlet volt....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Gabesz84 #21705 üzenetére
de, sot, ha lejatszas kozben oldom fel a kijelzot, akkor elougranak, de nekem a regi megoldas sokkal jobban tetszett. jah, meg meg ezeket a b*szott nagy csempeket is szoknom kell.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
félisten
Nálatok 7.8 alatt működik a NOW live tile?
Nálam nem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nova001
senior tag
nokia városnéző iránytű kalibrálás jó valakinek ??? hiába mozgatom 8as alakba a készüléket nem tünik el ez a kalibrálás kép
-
nicu71
addikt
válasz negyven2 #21710 üzenetére
igen...az elején még teljesen szabványosan próbáltam,de mivel nem segített,ezért gyorsítottam.
legiaap
a now tile már ezer éve nem működik,sem tangóval,sem a főzött 7.8-al,már ki sem rakom.[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
negyven2
veterán
válasz nicu71 #21711 üzenetére
Hát nem tudom, én most csináltam és második "8"-as körre megcsinálta.
De ha nem megy max. berakod a mosógépbe egy kis centrifugára.
legiaap: de már több mint fél éve. jöttek ki rá frissítések de csak rosszabb lett tőle (Pontosabban ezek tették tönkre a Live Tile-t).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
legiaap
félisten
Ja azt nem is írtam, hogy netmegosztás továbbra sincs nálam a 7.8-nál.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nicu71
addikt
válasz nova001 #21715 üzenetére
hehe...másodjára finomabb voltam,épp a "városba"voltam egy wifis helyen,eszembe jutott kipróbálni és ment már/vagy csak egy ujrainditás kellett neki?
remek kis alkalmazás egyébként,még Hódmezőn is rengeteg dolgot talált."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Mr X
veterán
Srácok, van valami hack, registry buhera, vagy bármi megoldás arra, hogy bejövő értesítés esetén ne ébredjen fel a kijelző?
-
TrapedLike
csendes tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy ha csinálok egy visszaállítást, eltűnnek a telefonszámok a telefonból?
Viszont a windowslive fiókomat, ha újra hozzárendelem majd, meglesznek a számaim? ("névjegyalbum szűrése")
Köszi! -
Auratech
őstag
válasz TrapedLike #21719 üzenetére
A live fókba bejelentkezve minden adatot visszakapsz, amit ott rögzítettél vagy szinkronizáltál.
Pc-n a liveba jelentkezve kényelmesebben megnézheted, hogy a kapcsolatok oldalon a rekordok minden adatot, telefonszámot tartalmaznak-e.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Lehetséges, hogy a rommal kapcsolatos. Ma reggel nem volt hang hívás közben. Sem a tárcsázás hangjai,sem beszéd. Se ki, se be. A hívás fogadásának pillanatában volt egy vibra jel, semmi más. A számláló viszont ment. Újraindítottam. Megszűnt. De azért jelzem. Lehet, hogy köze van a telómon tapasztalható akku-jellegű gondhoz, tehát nem a rom "sara". Hangerő 30 on, egyébkent...
Auratech Field Recording
-
Mr X
veterán
Ezt nem hiszem el...
Tegnap visszaálltam eredeti szoftverre, felflasheltem egy NoDo-t, aztán Zune- on frissítgettem. 8107 után megállt, hogy naprakész vagyok. Egy napja kínlódok a netmegszakítós módszerrel, és most, mikor elkezdtem keresni egy T-s szoftvert, hátha azzal több szerencsével járok, beadta kábelhúzogatásra. Lassan csak ideér a 7.8.
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!Egy olyan problemam volna,h lefrisistettem a keszuleket 7.8 ra.Es azota a telefon nem hajlando belepni egy csomo menupontba ?Resetelni sem tudom.Ha valaki tudna segiteni azt megkosszonem .
-
negyven2
veterán
válasz kiki22 #21729 üzenetére
Fizikai Hard Feset? Telefon kikapcsolása, majd majd lenyomni a Hangerő Le + Kamera + Bekapcsoló gombot és nyomva tartani őket, míg format módba nem megy. Ott a középsőt kell lenyomni kétszer és visszaáll gyári beállításokra (természetesen a telefonról törlődik minden).
-
negyven2
veterán
Amúgy nekem is lenne egy kérdésem. Akik használnak itt 7.8-as ROM-ot melyik tűnik a legstabilabbak. olvastam hogy egyeseknél vannak bugok de úgy használati tapasztalatból melyiknél van tán a legkevesebb, leglényegtelenebb". Ami miatt visszamennék a főzött ROM-ra az főleg az internet megosztás.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
nicu71
addikt
válasz negyven2 #21735 üzenetére
Talán a Balcsida-féle 7.8,arra még nem volt panasz.
Nekem még mindig a dynamics rom van,teljesen jó az is,ám másnál akadtak kisebb hibái.
Ami az egyetlen gond hogy észrevehetően jobban eszi az akkumulátort."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
negyven2
veterán
Köszönöm a válaszokat. Akkor majd rájuk nézek egy áramszünetmentes időpontban (Az utóbbi 2 napban vagy 15x volt random időpontban).
-
blex
senior tag
már másodszorra játszotta el a kicsike, hogy nem reagál a kikapcsoló gombra. a legutóbb a 10. próbálkozásra már működött, most viszont ki kellett volna szednem az akksit, ha nem merül pont le.. ilyen volt már bárkinek?
-
őstag
volt. Azzal együtt jön elő, hogy rosszul jelzi ki a töltöttséget.
Egy idő után mikor a töltöttség annyira leesik, hogy a készülék már nem kapcsolna be, akkor a power gomb egyszerűen letilt. Gondolom a bekapcsolást megakadályozandó.
Namost mivel ilyen alacsony töltöttségen automatikusan leállna, ha nem rosszul érzékelné, nem fordulhatna elő hogy bekapcsolt állapotban le van tiltva a power gombHa ilyenkor pl töltőre dugod, akkor ismét működni fog a power gomb kis idő elteltével.
-
2mftw
csendes tag
Sziasztok!
A napokban fogok használtan venni egy Omnia 7-et, mire érdemes figyelnem? Vannak jellemző hibák? -
Mr X
veterán
Urak!
Ha én most feldobok egy JJ6-os szoftvert, elbukom a download módot, vagy downgrade-nél ez nem fenyeget? Olvastam ilyet is, olyat is?
-
trapedli
csendes tag
Sziasztok!
Ma arra keltem, hogy a telóm folyamatosan pittyeg, mintha ráraknák töltőre...
Újra és újra folyamatosan!
Aksi ki - vár - be, de semmi. Néha jó, ha nem mozgatom a telefont, de az meg ugyebár nem megoldás egy mobilnál!Mi lehet a baja? Nem kapott nedvességet, nem is volt mozgatva, mert erre keltem fel reggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest