Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sn00PiG

    aktív tag

    válasz kungzi #17230 üzenetére

    Álljunk csak meg egy kicsit...

    Tehát ha én egy bejegyzett fejlesztő, esetleg diák-fejlesztő vagyok, és ezért a telefonomat dev-unlockolom, akkor az illegális? Nem.
    A 3G kapcsoló pedig nagyon egyszerűen implementálható sima dev-unlock-al is, és ez sehol nem sért semmilyen szabályt, mivel nem warez, te (és senki más) ezen nem keres, nem fizetős tartalmat kinálsz ingyen.

    Hozzáteszem balcsida kollega nemrég tette közzé a mobiloldalát itt, ezen a fórumon, amin egy kattintással elérhető a 3G kapcsoló:
    http://balcsida.hu/wp7/

    telóba beír, majd Hacks -> Tweaks -> Show 3G toggle és apply. Teló restart és lesz 3G kapcsoló, még unlock sem kell (!) hozzá.

    Legyünk tisztában azzal, hogy mi tiltott és mi nem:
    - ha egy olyan oldalt linkelsz, aminek a leírásával pl. ingyen unlockolhatod a telefonodat, ami ugye ChevronLabs-al egyszeri 9$ (amit már nem is tehetsz meg) vagy évi 99$ fejlesztőknek
    - olyan fájlt osztasz meg, amivel a fent leírtak lehetségesek
    - esetleg egy fizetős alkalmazás XAP fájlját vagy ilyen témájú oldalt osztasz meg

    AZ WAREZ

    Ha hivatalos módon unlockolt telefonra közösségi vagy homebrew, ingyenes tartalmat vagy ezekhez mutató oldalt osztasz meg, az

    NEM WAREZ

    hanem szakmai beszélgetés, amire azt hiszem ezek a fórumok ki lettek találva.

    Nem véletlenül mertem én is írni a registry bejegyzésekről, mivel ezeket fejlesztőként is változtathatod, mindenféle illegális tartalom felhasználása nélkül. Ráadásul nem is 1 diák jár ide a fórumokra, akik ingyen kérhetnek a Microsofttól dev hozzáférést a telefonjukhoz (ahogy én is tettem), vagyis az interop-unlock szükségességével elérhető folyamatokon kívül a dev-unlock-al kivitelezhető folyamatok, amik nem warez témájúak kikerülhetnek - mint esetünkben a 3G kapcsoló berakása, vagy tetszőleges színválasztás a témák között, a mappa tile-ok létrehozása stb.

    [ Szerkesztve ]

    Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

Új hozzászólás Aktív témák