- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Minden kedves fórumtársnak és családjának Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!
[ Szerkesztve ]
-
Mirus
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy samsung galaxy s plus készüléket, és felraktam rá a skype-ot. Videohíváskor az én oldalamon rendben megjelenik a másik partner képe, meg látom a sajátomat is, de a másik oldalon az én képem fejjel lefelé van. Több partnerrel is kipróbáltam és ugyanaz a probléma. Meg lehet valahogy fordítani a képet? Más is találkozott már ezzel a problémával? Mi a megoldás?
-
brendoncsopi
tag
hali. A minap videotelefonáltam én is és ue.volt mint neked. Én a képernyő auto elforg.nyomtam be(ezt alapból nem használom) és utána jó lett,álló helyzetben van a telefonod és akkor a másik oldalon is jó. Majd irj egy pár sort,hogy meg vagy e elégedve a telóval?!
Kellemes Ünnepeket.[ Szerkesztve ]
-
Mirus
csendes tag
válasz brendoncsopi #653 üzenetére
Szia! Nálam be van kapcsolva az andoid főmenüjében az auto forgatás, és így is rossz irányba forgatja a skypot videohívásnál. Próbáltam kikapcsolva: ugyanaz. mindig a telefon bal oldalán lesz a kép alja. 2.6.0.95 a skype verzióm és az android marketről szedtem le. A telefon Fwje: 2.3.3; a kerner: 2.6.35.7-perf
A telefonról nincs annyi tapasztalatom. Eddig csak a rádiót, meg a böngészőt próbáltam. Azok szépen mennek. Szerettem volna a mobil-tvt is kipróbálni ha már jár a médiamánia csomagomhoz, de a marketből kitúrt műsorújság2.0 eddig nem igazán akart a műsoron kívül mást is mutatni pedig azt írták lehet vele tvzni is.
-
Griff55
senior tag
Gyerekek!!! Én ilyet szeretnék venni, szerintetek jó döntés? Ahogy én néztem a tmobilnál úgy 65000ft sztem annyiert megéri mert ugyanebbe a csomagba az sii at 123000ft körül volt (nagy baromság az hogy 30- 40 ezer a különbség a tmobilnál 50- 60 ezer a különbség)
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki melyik az utolso hivatalos Android verzio a Samasung Galaxy S Plus I9001-re?
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Griff55
senior tag
Lehet h most lehurrogtok de hogy kell android op rendszert frissíteni ? pls help
-
Griff55
senior tag
Egyébként játékok szempontjából érdemes egyálralán a 2.3.3-as androidot frissíteni?????????????,
-
Csaby25
őstag
válasz Zsocy155 #658 üzenetére
Koszi!
En nemreg vettem, es a KIES megallt 3%-nal, ezert nem tudtam flash-elni csak Odinnal, en ezt a verziot tettem fel:I9001XXKPS ## 2.3.6 2011 November I9001OXXKP5 ami Hungary(VDH) vagyis Vodafone gondolom.
De az van hogy en a Voda-tol vettem de Romaniaban, miutan feltettem a magyarorszagi verziot, eltunt a Voda aplikacio, es be kellett allitsam manualisan a mobil internetet.
A kerdes az hogy okozhat-e barmilyen problemat hogy romaniai Vodas telora magyarorszagi firmware-t tettem, es vajon ha nem KIES-sal csinaltam az update-et(ami gondolom automatan a romaniait tette volna fel), akkor itt Romaniaban gariban marad-e a telo, vagy inkabb tegyem fel a romaniai verziot Odinnal?
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
brendoncsopi
tag
A 6os végű szoftban van olyan a fényképező funkciók között hogy max fényerőt használ fotózásnál?
Nem is tudom hol,de valahol mintha láttam volna ilyen funkciót. Mert nem használom max fényerőn általában,de ha fotózok akkor viszont jól jönne.
Vagy esetleg külön app rá? -
pityeszka
őstag
Sziasztok.
Kis problémával fordulok hozzátok.Ma reggel küldtem egy sms-t.Jött egy értesítés, hogy kézbesítés sikertelen majd jött egy másik, hogy sikeres.Utána felhívtam a címzettet és azt mondja csak az üzenet felét kapta meg és a másik felében az áll, hogy a szövegrész hiányzik. ? Esetleg valami ötletetek van?
üdv.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Zsocy155
őstag
Szívesen.
Én is úgy gondoltam, hogy vodafonost jelent a"VDH", de az adatkapcsolathoz be kellett állítanom újra. Amikor megvettem akkor nem kellett,, alapból be volt állítva. Tehát már nem vagyok biztos benne, hogy vodafonos a rom.
Romániában hogy nézik a visszavitt garanciális telefonokat azt nem tudom. Lehet, hogy szervize válogatja, valahol meg sem nézik, hogy milyen rom van rajta valahol meg kekeckednek.
Magyarországon is volt ahol nem foglalkoztak azzal, hogy milyen rom van rajta. -
Zsocy155
őstag
válasz brendoncsopi #662 üzenetére
Olyat, hogy fényerő nem találtam. Fényértéket tudom állítani amikor világosodik a kép. Nem tudom erre gondoltál-e.
-
Tequilaband
csendes tag
Sziasztok! Mostanában (pár napja) sokat kínlódom a Markettel. Nem csatlakozik, általában időtúllépést ír ki, vagy ha mégis, és próbálok valamit letölteni, akkor vagy elakad a zöld csíkos állapotjelzőnél, vagy a letöltést egyszerűen abbahagyja, és nyom nélkül eltűnik minden. Próbáltam a Market előzményeit törölni, másik fiókkal belépni, sőt a Market frissítését is kitöröltem, hátha a régi jó lesz, de semmi. Van valakinek valami ötlete?
-
Zsocy155
őstag
válasz Tequilaband #667 üzenetére
Szia!
Más oldalt is nehezen tölt be? Mert ha nálam ilyen előfordul, akkor a melóhelyemen lévő wifi vétele gyenge vagy nincs. Egyébként nem szokott ilyen gondom lenni.
Vagyis lehet, hogy a kapcsolat gyenge a kiszolgálóval vagy a wifivel. -
Zsocy155
őstag
válasz Tequilaband #669 üzenetére
Akkor sajnos nincs ötletem. Nekem a Market általában rendesen működik.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Valami hir az ICS-rol a 9001-esre?
-
Griff55
senior tag
szerintetek csökkenhet az ára a t-mobilenál januárra vagy februárra? és ha igen szerintetek mennyivel?
-
Soocy
csendes tag
sziasztok! jézuska meglepett egy s plus-al és eddig nagyon elégedett voltam vele, de tegnap frissítettem (2.3.6-ra) és azóta megőrült a telefon. állandóan kiírja hogy drm keretrendszer leállt kényszerbezárás és ilyen üzenetből még több fajta is előfordul, aztán amióta frissítettem nem megy a skype és a facebook kliens. Próbáltam újraindítani nem segített utána letöröltem őket, gondolván hogy újra instalálom, de most már azt sem engedi, kiírja hogy "A csomagfájl érvénytelen.". Most meg egy órája kitalálta hogy azokat a programokat amik az sd kártyán vannak nem hajlandó elindítani, inaktív az ikon. Nem tudtok valami megoldást arra hogy esetleg a régi 2.3.3 as rendszert vissza telepítsem? Vagy nekem jó 2.3.6 is csak ezekre kéne valami megoldás. Mind ezt úgy hogy garanciát nem szeretném elveszítteni. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
jksx
senior tag
Légyszi nézze meg valaki, hogy a frissebb verziókban milyen a zenelejátszó hangszínszabályzója. (Hány sávos.) Nekem még a "gyári" 2.3.3 (XXKG1) van fent.
Az újabb verziók mennyivel jobbak, érdemes-e frissíteni? -
BioKiller
csendes tag
a
Samsung Galaxy S Plus
oda veri simán a motrola defy+-t,?? -
Getadam
csendes tag
Hát úgy fest, hogy belefutottam az első problémába az S plus készülékemet illetően. Tegnapelőtt amikor szinkronizálni akartam a számitógéppel, csak a második alkalommal kihúzva, majd újra bedugva az USB csatlakozót szinkronizálódott, első alkalommal csak nyekergett a KIES. Ma pedig már egyáltalán nem akar szinkronizálódni és fogalmam sincsen, hogy mi lehet a probléma. Futtattam már a hibaelhárítót is a KIES-ben, de az csak az USB csatlakozó driverét cseréli le mindig, az meg semmilyen eredményt sem hoz, mert úgylátszik nem azzal van a baj. Érdekes egyébként, hogy a windows fájlmenedzsere sem látja a telefont, ugyanakkor viszont a KIES önműködően elindul amikor bedugom az USB-be és próbál szinkronizálódni, csak éppen nem történik semmi és töltődni is töltődik rendesen USB-n keresztül a telefon. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy mi lehet a probléma. Olyan, mintha valamilyen okból nem tudná elérni a telefon memóriáját a windows és a KIES. Találkozott már valaki ilyesmivel? Mi lehet a gond? Előre is köszi a segítségeket.
Amúgy mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!Mod.: A Micro USB csatlakozó zsinórt is cseréltem már másikkal is próbálkoztam, azzal sem működött.
[ Szerkesztve ]
-
Getadam
csendes tag
válasz Kicsi Én #678 üzenetére
Na rájöttem közben. Szóval az történt, hogy tegnap este ahogy bíbelődtem vele az ágyban, kikapcsoltam a Beállítások -Fiókok és szinkronizálás-Adatkapcs. a háttérben beállítást. Úgylátszik ez az amit nehezményezett, mert most azóta megy.
De egyébként rájöttem, hogy szinkronizálás nélkül is lehet látni a win intézőben a tartalmat ha a Beállítások-Vezeték nélküli és hálózati-USB beállítások részben a Samsung KIES módot kikapcsoljuk és bekapcsoljuk helyette a Háttértár módot. Csak értelemszerűen, a KIES ilyenkor sem tud szinkronizálódni a készülékkel. Így viszont a kontaktok Outlook-kal vagy mással való szinkronizálása is eléggé bajos, úgyhogy mégiscsak érdemes azt bekapcsolva hagyni.
Amúgymeg a KIES-t most frissítették, legalábbis nekem valami új települt. Azt persze nem tudom, hogy ez most mennyivel jobb nekünk felhasználóknak. -
Gaabor80
aktív tag
Meglehet vhogy oldani, hogy a T-online-os e-mail címet, ha felkapaszkodik a netre, automatikusan lehúzza?
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
2 kerdesem is lenne:
1:Galaxy S Plus-om van, Android 2.3.6 es a Quadrant standard 1200 pontot szed ki kb.
Egyik ismerosomnek Galaxy S van, Android 2.3.4, neki 1400 korul szedett ki eloszor, es utanna majdnem 200-al tobbet minden futtatasnal
A kerdes hogy miert van neki tobb, es miert no a pontszama(ha ujrainditja akkor megint 1400-at ad)?
2:Gyarilag 2.3.3-as androiddal adtak ki, es en frissitettem 2.3.6-osra Odinnal, mert a Kies lefagyott.A kerdes az hogy ha visszateszem Odinnal a 2.3.3-ast, utanna fel lehet tenni a Kies-el a 2.3.6-ost(megtalja vajon)?A garancia miatt, akarom mert allotilag az Odinnal maceras a garancia.
KosziA kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csapi007
veterán
Hy
2.3.6 alatt tapasztal már valaki olyat hogy eldobja a wifit 1-2 másodpercre aztán megint csatlakozik?"Csak úgy mondom"
-
brendoncsopi
tag
Mostanság váltott valaki 2.3.3ról 2.3.6ra? Van előrelépés? A 3as müxik szépen,csak érdeklődök,hátha jobb az új :-)
-
Csaby25
őstag
válasz Zsocy155 #685 üzenetére
Koszi!
Ezt en is megtalaltam, de ez 2.3.5-os.
Nekem most magyar Vodas van 2.3.6, vajon erdemes visszavaltani?
Vagy legfennebb csak akkor ha valami gond lesz vele?A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni hogy van-e hanghivas(tarcsazas) az I9001-ben, es ha igen hol?
-
Csaby25
őstag
Bocsi, a gyari megvan , de a magyar nyelvet nemigazan erti, olyan amelyik magyarul olvas, vagy esetleg egy olyan szoft amivel hozza tudok rendelni egy felvett szot egy nevjegyzekhez?
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Medellin23
tag
Sziasztok! nem tudom szoktatok-e játszani, de most a samsung appson ingyenes a DEAD SPACE - 3d-s játék, ami a marketen 1700ft. 130megát tölt le. Akadásnélkül szépen fut galaxy s+on jó játékot! A SPRINKLE-re is érdemes ránézni, kellemes időtöltést biztosít!
-
gabek_
tag
Sziasztok,
Nálatok nincsenek analóg tv out-on kék villanások?
Hogyan lehetne ezt megszüntetni?
Nagyon idegesítő hiba....
-
hajdú
csendes tag
válasz Medellin23 #641 üzenetére
Nekem is szokta időnként, de mivel azonnal jelzi, hogy nincs elküldve, újraküldetem vele, másodszorra elmegy.
Engem inkább az ékezetek idegesítenek: ha ékezetes módba állítom (SMS-nél: Beállítások / Szövegbeviteli üzemmód), akkor kurva kevés (mittomén kb 60) karakter fér 1 sms-be (szóval 2-3 sms lesz egy üzenetből), ha meg ékezet nélkülire állítom, akkor sokszor hülyeségeket küld (panaszkodtak rá, hogy nem tudják olvasni az sms-eim). Legalábbis azt hiszem emiatt. Másnak is volt ilyen, és van valami megoldás? Azon kívül hogy ne használjak ékezetet... -
Jaki2000
aktív tag
válasz Medellin23 #694 üzenetére
És aki (általában a legtöbben) nem használja a vibert. A mailhoz meg pc kell, vagy okos telefon bejelentkezett fiókkal. Esetleg egyszerűbbeken is van e-mail kliens, de én még rajtam kívül nem láttam olyat aki beállította.
Az jó ha te meg tudod oldani sms nélkül.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
galileo69
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás elött állok és megtetszett az s plus.
Netezni, játszani is szeretnék rajta, megéri megvenni vagy nézzék mást? -
gabek_
tag
válasz brendoncsopi #697 üzenetére
Szia brendoncsopi,
A tv-out -ot próbáltad?
-
freelanced
addikt
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni! Délelőtt még semmi baj nem volt a Galaxy S Plus-ommal kikapcsoltam és most próbálom bekapcsolni de a Samsung logónál megáll és a logó akár meddig várok ott áll és nem történik semmi. Kérlek segítsetek!
Köszönettel!Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz freelanced #699 üzenetére
Megoldottam már nem kell köszönöm! A rootolássával kapcsolatban itt érdemes kérdezősködni?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest