- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balou_
csendes tag
Írtózatosan hülye kérdés: Aktiváltam a pannon plus mobilnetet, meg is jött az sms,hogy aktiválva...kell még valamit az alapon kívül beállítani?Mert amit kaptam papírt azon semmi infó nincs (ami van az androidhungary-n leírás az alapból be volt állítva nekem) Csak mert nem szeretném,ha nem ez "ketyegne" hanem a gonosz drága Vagy ezzel már tuti nem lesz gond?
-
_Balou_
csendes tag
Köszi Remélem azért valaki Pannonos jár errefele mostanában és megcáfolja, hogy ilyen gonoszság lenne
Más: leszedtem az Advanced Task Killer Free-t. Bátyám elkezdte nézegetni a telefont,először csak jobbra-balra lapozgatott,nem nyitott meg semmit. Utána pont az ezt a progit nyitotta meg véletlenül,és egy halom dolog bent volt a listában (előtte nemsokkal ürítettem!), de olyanok, amikhez köze se lehetett,pl. a Java,calculator,stb. Amik nincsenek is kint a kezdőlapomon...
-
Teko001
őstag
Pannonnál ha minden igaz alapból az interentezés lehetősége van aktiválva. Vagyis a mobil ha akar, jópénzért (számukra) feltud menni. Ezt lehet háromféle csomagra váltani ha minden igaz (Mobil Internet Mini, Mobil Internet Classic, Mobil Internet Plus - sajnos a modemes netek csomagjait nem lehet rátetetni tudomásom szerint a telefonra, pedig jobban megérné bizonyos esetekben...). Ezek megrendelése esetén (és aktiválása után) elvileg a csomagnak megfelelően számlázza az internetet a pannon (máshogy szerintem nem is tudná, hisz a központba tárolódik a csomagod, vagyis a telefon beállítása nemnagyon lehet rá hatással szerintem, maximum annyi hogy ha rossz a beállítás, nem tud felmenni). Szóval szerintem elvileg az aktiválás után az él, aszerint számláznak, és neked más teendőd nincs
Másra: ilyen nálam is előfordult, hogy időnként megjelentek dolgok csak úgy, ezt nem is nagyon értettem én se, pl. ma a fring volt ilyen, hogy kikapcsoltam a wifit, és megjelent a listába a fring
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
Illetve még lehet kérni őket, hogy szedjék le a mobilinternet lehetőségét, és akkor véletlenül sem megy fel.
u.i.: Viszont csomag előfizetése esetén ha külföldön nem akarod használni érdemes kérni a Romaing internet letiltását, nehogy véletlenül használja és kiszámlázza drágán, vagy határ mellett átkapcsolódjon a külföldi szolgáltatóra, és azt használja, pedig közbe Magyarországon vagy, csak annak erősebb a jele.
p.s.: Módosítottam még az előző HSZ-em, nem tudom azt olvastad-e
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Itt egy érdekes olvasmány. Érdemes végig olvasni, ha tudsz angolul, 3. oldalon is van egy nagyon jó post. röviden: ha taskkiller-t használsz widget-be az több procit eszik mintha hagynád az alkalmazásokat a háttérben... Néha jól jöhet... de annyi Sok a rosszul megírt alkalmazás, talán azért lehet létjogosultsága.
-
Teko001
őstag
-
Vagany
őstag
Erre akadtam szörfölés közben.
Engem nem érint, de hátha valaki foglalkozik a gondolattal .-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
nagyúr
Lenne egy kérdésem.
Tegyük fel megvenném a telót, amin ugye alapból 1.5 szoft van, azt le lehet cserélni 1.6-ra vagy 2.0-ra?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
ZEN1TH
őstag
valaki masolgatta itt a samsungos idezeteket, melyek szerint varhato 2-es frissites a spicara, en is varok valszeg addig amig nem lesz ez biztos, ha tuti jonni fog az update akk fixen meg fogom venni, bar asszem pannonnal februarig van a hasznalt beszamitas, de remelem lesz meg hasonlo akcio
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
Zune
csendes tag
Az alkalmazásokat csak a telefon memóriájába lehet telepíteni, vagy van valami beállítás amivel át lehet irányítani a kártyára?
A zsenialitásnak vannak határai, bezzeg a hülyeség az nem ilyen korlátozott.
-
nagyúr
Még tegnap dél előtt voltam pár boltban és szomorúan tapasztaltam, hogy szinte 0 az esély arra hogy fogok találni fehéret a készülékből.
Pannonál azt mondták hogy csak fekete van, és nem is tudott egyik eladó sem infót adni arról hogy egyáltalán lesz e valamikor fehér.
Mindenhol azt mondták talán pár hónap múlva már lesz.
Mondom köszi de nekem most kelleneÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
_Balou_
csendes tag
Sziasztok!
Nektek nem szokott gondotok lenni a spica ébresztőjével? Konkrétan nekem elfelejt ébreszteni Beállítottam este,hogy reggel 9kor csipogjon, ismétlés soha. És nem igazán ébresztett, amikor magamhoz tértem, ugyan úgy ott volt az ébresztő ikon az óra mellett ráadásul...
-
feri1014
senior tag
Lenne egy kérdésem: a képernyő karcolódik? ferdén rakták fel a fóliát és van a szélén 1-2 buborék, és azon gondolkozom, hogy le kéne szedni. Csak félek hogy akkor meg karcolódni fog
-
Kyller
senior tag
válasz feri1014 #178 üzenetére
Nekem is 1mm-rel ferdébben tették fel, és az alján van csak feljőve kicsit, de még épp nem zavaró, szóval nekem még marad fennt, míg teljesen használhatatlan lesz. Ha ez bekövetkezik, akkor rendelek egy fóliát vhonnan...
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
_Balou_
csendes tag
válasz feri1014 #180 üzenetére
Valószínűleg nem véletlenül van rajta az a fólia. Én csak a hátlapit szedtem le, mert az írtó ocsmány buborékos volt, meg ott szerintem nem kell védenie semmit Az előlapi szerencsére nagyon szépen van rárakva, nem is látom a szélét. (Lehet,lelopták róla )
Az egyetlen dolog, ami picit zavar (bár mindegyik tapipad ilyen ) hogy ha ki van kapcsolva a kijelző, szépen látszik hogy merre járt az ujjam rajta
-
-
feri1014
senior tag
_Balou_, Kyller
kössz a válaszokat, akkor majd ha szükséges valahonnan szerzek rá fóliát -
>-48-<
aktív tag
Eddigi androidos telefonokban nem volt ilyen lehetőség. De lehet samsungék okosítottak valamit(végülis a divx támogatást is megoldották) PDA-k esetén amúgy nem sűrűn találkozni ezzel a funkcióval. Ugyanis a bootolás több energiát emészt fel, mint egy egész estés bekapcsolva hagyás. Ezért is van a repülő mód. Antennák kikapcsolva, kijelző nyugalmi állapotban, szinte a semmivel egyenlő ilyenkor a fogyasztás, de reggel pár pillanat múlva a rendelkezésedre áll.
#!
-
bob011
aktív tag
Screenshot készítése Spica-n (is).
Köszönet DorianGray-nek.[ Szerkesztve ]
-
Pare
csendes tag
Sziasztok!
3 hét használat után írnék pár gondolatot a telcsiről.
Először is ez az első "okos" telefonom, tehát kicsit elfogult vagyokElső és legfontosabb az ára: nekem 40k volt pannonnál, ezt elég nehéz űberelni jelenleg
Szóval a telefonról: éhezik a netre, ha nincs mobil interneted vagy wlan-od otthon akkor nagyjábol egy alap telcsid lesz. Mindent, szó szerint mindent le kellett tölteni hozzá, de ez mondjuk engem pont nem zavart szeretek babrálni vele Nekem nincs mobilnetem, viszont itthon, meg bent a "gyárban" van wifi, ezért azokról használom. Van pár alkalmazás marketen, amivel lehet blokkolni az EDGE/3G adatfolyamot, így semmiképp nem hasznája a netet, csak ha talál wifit. Ez az rss olvasó, meg a weather widget miatt fontos, különben megeszik pár megát 1 nap.
Pár progi mindenképpen kell hozzá, először egy jobb battery widget, meg egy jófajta calendar widget. Beautiful widget szerintem nagyon jól néz ki(ebben télleg jó HTC, és a gyorskapcsolók is hasznosak, így egy gombnyomással lehet kapcsolni a fontos dolgokat, és még jól is néznek ki.
Jah és az alap billentyűt hamar le kell cserélni, rakat helyet elpocsékoltak az alapnál. És az alapból rajta lévő samsung keyboard sem jobb. Az 123? "gombot" kell nyomni, amikor megjelenik a virtuális keyboard, akkor dobja be a lehetőségeket. Nekem better keyboard van fent, amihez párszáz különböző skint lehet leszedniiGo: Hát érdekes.. még vásárlás előtt olvastam 1-2 kollégától, hogy nemjó.. Hát tényleg nemjó, na nem a program hanem az optimalizálás. Van hogy csak harmadik indításra indul, van hogy csak telefon kikapcsolás segít. Jah és a váci úton bemondja hogy melyik oldalon van az adott házszám. Talán optimalizálják később, és akkor nagyon jó lehet, csak jó, de azis főleg a térképek frissesége miatt.
Akksi: eleinte 1 napot bírt Kb egész napos babrálással. Ha nem lógsz a neten egész nap akkor viszont elmegy 2 napot is akár Nagy a kijelző nah Jó pont, hogy számitógépre rakás közben is tölti.
Kamerája nemtudom milyen, még nem próbáltam, de nemis fogom, ha fényképezni akarok ott a nikon..
A médialejátszója nagyon jó, végre tekerhetőek a filmek, és az mp3-ak is. Divx-et nevetve viszi, akár teljes filmeket is nézhetünk mindenféle lekicsinyités nélkül.
Érdekes módon a kis lagok reccenések nekemis előjönnek néha, főleg gépelésnél.
De pl a Papi jump nevű játék is beszaggat néha.
Ennek ellenére nálam Ajánlott, főleg az ár érték arány miatt. De csak olyannak akinek ez lesz az első okos telcsije. Egy HTC Tattoo-t se cserélnék le erre. (cimborának van Tattoo, azért az gördülékenyebb, meg 1.6.. De ennek meg nagyobb kijelző, iGo, alacsonyabb ár..)Huh jó hosszú lett, remélem segítettem 1-2 embernek
[ Szerkesztve ]
-
Scoway
csendes tag
Üdv!
Melyik webshopot ajánljátok? Nekem az a lényeg, hogy új telefont kapjak és gyártói garanciás legyen jó áron.
Eddig ezeket néztem: origogsm.hu, gsmhome.hu, gsmline.hu. De sajnos egyiket sem ismerem. Tapasztalatokat, véleményeteket szívesen várom. Előre is köszönöm! -
Magnum_
nagyúr
nnno,én is feltettem a Better Keyboardot Prodigal Sun Skinnel, teljesen korrekt.
ha beálitom a leütéshez a rezgést, nagyon erős... lehet valahol állítani a rezgés erősségén?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Pare
csendes tag
válasz Skynet258 #189 üzenetére
Persze ízlések és pofonok Mondjuk az Omnia nekem külsőre se teccik, de mondom pl egy Hero-t nem cserélnék le, de még egy Tattoo-t se
Kakumix: És ez jobb szerinted mint egy HD? Nekem a HTC picit finomabbnak tűnt.
A pici döccenéseket próbáltam megszűntetni pl: minden alkalmazás leállítással, közvetlen bekapcsolás után is néztem, de akkoris megvolt. Better keyboarddal talán picit gyorsabb.
Szóval szerintem ez vmi optimalizálatlanság. Mert a proci meg elég erős, direkt ráengedtem nagyobb (1Gigás) filmeket, és azokat meg nevetve viszi, lehet tekergetni, szóval furcsaTeko001: Olyat sose csinált, hogy elezdte betölteni, féluton megállt, majd kidobott a home screen-re? Mert ezt nálam rendszeresen, de van, hogy annyira megakad betöltés közben, hogy ki kell kapcsolnom..
Megnézek egy reinstall-t majd hátha segít.[ Szerkesztve ]
-
_Balou_
csendes tag
Srácok, lehet,hogy én vagyok teljesen vak és hülye, de ti hol találtátok meg a better keyboardot?Mert beírtam a market keresőjébe,hogy "better keyboard" és csak skineket dobált ki,meg 2 fontot,meg a végén valami arab-értelmező sms cuccot...de az alap better keyboardot sehol se találtam...
-
Tesztelo.hu
senior tag
Nekem 37e volt. Jó, két év hűség + telefon leadás + partner bónusz, de ennyit csak megér.
Más nem tapasztalta a következőt: Időnként (naponta 1-2x) kapok "Szolgáltatói hírüzenetet". Az üzenet teljesen üres, és kikapcsolni sem tudom a beállításokban. Visszatettem a SIM-et a régi Nokiámba, ahol van ilyen lehetőség, de ott is ki van kapcsolva a hírüzenetek fogadása. Mi lehet ez? A helyi Pannon boltban nem tudtak segíteni. (Ezt sem értem. Nem a Pannon küldi a szolgáltatói hírüzeneteket? Hogy-hogy nem tudják központilag letiltani?)
Amúgy nekem elég furcsa, hogy a teszt azért húzza le a telefon sebességét, mert a játékok lassúak rajta. Könyörgöm, tényleg ez ennyire fontos szempont egy telefonnál? Én pl. abszolút nem szoktam játszani rajta, de lehet, hogy én vagyok a hülye...
Nem az lényeg, hogy a menük, a névjegyzék stb. gyors? (Amire ezt is írja a cikk...) -
Kakumix
senior tag
Nem tudom még nem használtam HD-t, de a Diamond-om nagyon nem szerettem (a minősége (összeszerelés, anyagok) jó volt, de használhatósága eléggé gyenge). Általában a HTC-k amiket volt szerencsém használni valóban jobb minőségűnek tűntek, de mind 100eFt fölötti árcédulával rendelkezett.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
devast
addikt
válasz Tesztelo.hu #198 üzenetére
Azt kifelejtetted, hogy kaptál hozzá egy ~10k-t legalább érő eredeti iGo-t is Sebességre meg annyit, hogy linpack szerint (le lehet tölteni marketről) ez a cpu gyorsabb egy kicsit mint az 528Mhz-es qualcomm csipek, viszont szerintem valami optimalizációs probléma van, esetleg a 3D-s részleg nem teljesen százas mivel a játékok tényleg nem süvítenek. Olyan probléma s van a billentyűzettel, hogy ha elfordítod akkor akadozni fog gépelés közben, nem is kicsit. Talán a 2.0-val majd javítják ezeket a közeljövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest