Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    Kicsit a sport után az alvási dolgokra terelném a szót:D

    Nem tudom tudtok e olyan alkalmazást, ami figyeli az alvási ciklust, s a megadott időintervallumban jókor ébreszt?

    Egyrészt ugye shealth az figyeli a ciklust, s automatikusan elindul s figyeli mikor alszol, uh ez tök jó. Viszont ébresztőórája nincs tudtommal, az órán levő pedig akkor ébreszt, amikor kéred - pl 7kor - s nem ciklus s időintervallum szerint - pl 7kor 30perces intervallummal 6:30 és 7 között amikor épp jó ciklusban vagy.

    Van a Sleep as an Android nevű egyébként tök korrekt ébresztőóra millió meg egy funkcióval, gear s3 pluginnel, ami képes figyelni az alvásodat, s jókor ébreszt. De ezzel meg az a bajom, h ez zabálja az akkut: sleeptracking nélkül (ilyenkor egyébként shealth ettől függetlenül trackel!!!) 5% merül a telefonom s az órám is éjszaka. Sleeptrackinggel viszont 20% merül a telefonom s 30% az órám. Ez így nekem nem ok :)

    Szóval van esetleg vmi olyan telefon vagy okosóra app, ami az shealth sleeptrackingje alapján dönti el, h mikor ébresszen? tudtok ilyet esetleg?

    Ma írok sztem samsungnak, h ha már úgyis trackel az shealth, egy ilyen funkciót beletehetnének, ez a része már nem bonyolult :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák