Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SharpSA

    veterán

    válasz zezoka #1002 üzenetére

    1, Passz. Én ugyanazt látom a telefonon, mint az órán, mivel az órát szinkronizálja a telefonra. Előtte sosem néztem ezt, sőt az appiot is töröltem. Egyébként meg a telefon nem mozog együtt a karoddal, így lehet eltérés a kettő között.
    2, Be kell kapcsolni a telefonon vagy az órán a Health-ben.
    3, WatchMaker-t le lehet tölteni az órára, meg lehet vásárolni a Playen és azt csinálsz benne, amit akarsz, de a plus.google.com-on van témája, ahol többszáz vagy még több óra van már megosztva.
    4, Nekem még nem sikerült a tekerőt valamihez nyomni, de valóban lehetne kicsit nagyobb ellenállása...
    5, Az ébresztési mozdulat az, amikor magadhoz fordítod az órát, mint ahogy egyébként is amikor megnézed. Erre bekapcsol a képernyő. Ha ekkor én a hüvelyujjam melletti-alatti résszel teljesen lefedem a képernyőt, akkor az kikapcsol.
    6, Ha az órán bekapcsolod a hely meghatározást, akkor azt szerintem az óra fogja feldolgozni, mivel van benne wifi és gps is. Persze kérdés hogy melyik módot kapcsolod be, aszerint fog működni.
    7, Igen és igen. Utóbbi a sokkal pontosabb hely meghatározás.
    8, Egy napot akkor is kibír, talán másfelet is, de én ezt nem próbáltam ki. Megteszed és leírod ide a tapasztalatodat. ;)
    9, Szerintem nincs ilyen. Én annyit csináltam nemrég az E-Robotban, hogy amikor az óra kapcsolódva van, akkor a telefon rezgő módban legyen, anélkül meg normál módban.
    10, Nem láttam erre lehetőséget, de semeddig sem tart lehúzni a redőnyt az órán és beállítani.

    Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

Új hozzászólás Aktív témák