- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgonzy
tag
válasz Corsa02 #3250 üzenetére
Nem tudom miként próbáltátok a gyári adatok visszaállítását, de esetleg a cache partíció törlése is segíthet.
https://youtu.be/VTud9iCbeic?si=tPPqclt_Cd9yEB0EPersze csak saját felelősségre, de ha követitek a videóban bemtatott folyamatot nem lehet gond.
Bár mostanában ez is meg van bonyolítva, telefonoknál rendszeresen használom ezt a lehetőséget, viszont az új modelleknél csak akkor működik, ha a töltő kábel is csatlakoztatva van.
-
Badboys
őstag
Ez ua. mint a gyári adatok vissza állítása gondolom én. Bele untam ezekbe a mókolásokba . januárban megy vissza a szervízbe, új hiba ként feltüntetve, hogy nincs Play store. Majd meg látjuk mi lesz a mutatvány vége.
-
Badboys
őstag
Valami baromira nem ok. a Play store val mert az elmúlt órában 47% memóriát fogyasztott. Baromira érdekelne mi a frász lelte frissítés után.
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz olizatriznyá #3259 üzenetére
19.-én frissítettem, azóta 2,5-ről 3, 5 napra nőtt az üzemidő.
-
pgonzy
tag
Nekem a sima watch 5 44mm van, AOD-al másfél nap az üzemidő, az én felhasználói szokásaim szerint. Ebben volt lte telefonhívás, de csak pár parc, alapból kikapcsolva tartom ezt a lehetőséget, éjszakai alváskövetés bőrhömérséklwt méréssel, és véroxigén méréssel, napközben 1-2 vérnyomás mérés, üzenetek, ezekre válasz...ezt nem tudom mennyi lehetett. Gondolom a 2,5 -3,5 nap a pro verzióval jött össze, ugye?
-
Blac1
aktív tag
Nekem is a sima watch 5 44mm van. Szintén 19-én frissítettem. Problémákat eddig nem észleltem. Viszont én is javulást vettem észre az üzemidőben. Ez nálam körülbelül 5-7 óra javulást jelent.
-
Corsa02
őstag
válasz mgTerminator #3267 üzenetére
Igen, probáltam, nem használt
Viszont a bugjaeger nagyon jó ötlet, teszek egy próbát!
The Truth Is Out There --->
-
kisdobos0111
aktív tag
Nálam a frissítés óta nem tudok új dolgot telepíteni az órára. Elindul a másolás de megáll.
-
Körmi
csendes tag
Sziasztok! Mindenkinek boldog új évet kívánok.
Két kérdésem lenne.
Az óra régebben ha jött értesítés rezgett és a kijelzőn is látszott, ma már nem csak rezeg vissza lehet állítani valahogy hogy a kijelző felébresztést?
Ha lusta vagyok elővenni a telefont és órá-ról indítom a hívást a telefonban két szolgáltató kártyája van mindig az 1 SIM et használja hogyan tudom kiválasztani a másikat vagy át állítani hogy csak a másikat használja?
A válaszokat előre is köszönöm. -
pgonzy
tag
Először is BUEK!
Használja valaki túrázáara a GW5 vagy GW5 pro óráját túrázáshoz. Mennyi időt birhatnak ki ezek folyamatos GPS használat mellett? Mik a tapasztalatok?
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Nem tudom megnyitni a Wearable appot. Amint rakattintok, karikazik (tolt) 1-2mpet majd kidob a fokepernyore. A recent appsban meg sem jelenik. Mar kenyszerleallitottam az appot, telefont újraindítottam, nem segitett. Gondolom ha ujratelepitem elveszik az ora es fules parositasom is... tudtok nekem segiteni?Samsung Galaxy A55 5G
-
Körmi
csendes tag
válasz olizatriznyá #3285 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ
És tényleg jól elrejtették óra Beállítások. Értesítések. Speciális beállítások. És a két legutolsó menü pont.
De a hívást hol állítom nem tudtam rájönni igaz én Xiaomi 12 prot használok hozzá -
DrDobos
őstag
Redditen irtak a megoldast.. lehet hogy atmeneti, mindenesetre eddig mukodik. Telefon beallitasaiban kell kb egy honappal visszaallitani az idot, varni 1-2 percet, aztan visszaallitani automatikusra. Nekem ezutan mukodik a wearable..
Samsung Galaxy A55 5G
-
ACE-
addikt
Valaki próbálta? A Wallet-ben rögzített kártyák most automatikusan megjelennek az órán? Nem kell őket külön az órára is aktiválni?
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Körmi
csendes tag
válasz olizatriznyá #3290 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Sajnos hiába állítom be hogy a 20-as számról hívjam a másik felet a telefon megcsinálja de az óra nem ezért egyszerűsítettem felcseréltem a két SIM et és már is a 20 - assal csörgette meg az óra a hívott felet. -
ACE-
addikt
válasz slice14 #3293 üzenetére
Emlékszem hogy írt valamit frissítéskor, hogy most már a kártyák elérhetőek az órán is, de akkor ez a hűségre vonatkozik, a bankkártyát ugyanúgy hitelesíteni kell az órán is, mint a telefonon első használat előtt? Hiába van már a telefonon hitelesítve?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Elkezdett olyat csinálni, hogy be van állítva a folyamatos pulzusmérés, ami eddig tette is a dolgát, de az utóbbi nwpokban órákra abbahagyaja a pulzusmérést.
Volt, hogy napközben, volt, hogy éjszaka nem mért.
Nektek volt már ilyen? Van valami ötletetek? -
code1005
senior tag
Sziasztok,
elvesztette az órám a kapcsolatot a telefonommal (S22U), nem tudom újracsatlakoztatni.
Az órán csináltam egy visszaállítást, a telefonon töröltem a wearable alkalmazást de nem segít. Az alkalmazás indításakor látja az órát de csatlakozáskor csak azok a kis kék körök forognak a telefonon.Valakinek nincs ötlete?
Másik telefonhoz tudna csatlakozni, most próbáltam...
[ Szerkesztve ]
plata o plomo
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest