- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
tag
Alvásfigyelést hogy lehet kikapcsolni? Gondolom valami nagyon egyszerű lehet, mert hiába keresem a neten semmit nem találok róla és nem tudok rájönni.
-
undercover
őstag
Teljesen nem lehet kikapcsolni Watch4-en az alváskövetést.
Leveszed éjszakára a kezedről a megoldás
Kikapcsolhatod a horkolásfigyelést, a véroxigénmérést, de a sima alap alváskövetés marad ha rajtad van éjszaka az óra.
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Corsa02
őstag
Nektek rögtön megjön minden értesités az órára, vagy van egy kis "spétje"?
Messenger üzenet pl. van, hogy 5-10 perc...olyan mintha az óra wifin, csak időnként szinkronizálna.The Truth Is Out There --->
-
MLA
tag
válasz undercover #3305 üzenetére
Köszi
-
synar
őstag
Sziasztok!
Tudtok-e a következő problémára megoldást?
Híváskezdeményezés óráról, ezt a funkciót vezetés közben szoktam használni, sorompónyitáshoz. A probléma a következő, elindítom Bixby-vel a hívást, ez jellemzően kb. 10-15mp amíg elkezd kicsörögni, eddig teljesen mozdulatlanul kell tartanom a kezem, mert különben megszakítja a folyamatot és kezdhetem az elejéről. Van-e erre valamilyen opció, hogy a kézmozdulatra ne kapcsoljon ki a képernyő, csak a beállított idő elteltével. Már lekapcsoltam a csuklómozdulatra bekapcsolást és az OSD-t is, de nem oldódott meg a probléma, mást nem találtam erre. Köszi a segítséget előre is. -
-
nylacika
aktív tag
válasz Viviennen76 #3316 üzenetére
Nem, sajnos ilyen, meg kell szokni. Egyébként nem is értem, hogy mi alapján számol álló helyzetben... Lépésből sem tud pontosat számolni, rejtély számomra...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
Bossi
őstag
Sziasztok!
Volt az alábbi hozzászólás azzal kapcsolatosan, hogy az órát lehessen bármilyen más Android készülékkel teljesértékűen használni...
Tehát van az XDA leírás hogyan lehet megoldani és elvileg valaki leírta magyarul a lépéseket itt.
Itt van még az a valaki, el tudná nekem küldeni vagy esetleg hogyan tudok rákeresni?köszönöm előre is segítséget.
#2999szilasz007Balanna#2996ÚjVálasz2022-01-06 11:20:16
szilasz007
aktív tag
Persze, én se bántásból írtam. Remélem nem vetted annak
Ezt is esetleg be lehetne tenni az összefoglalóba, sőt, valaki még korábban le is írta magyarul a lépéseket.
Csak azért reagáltam rá, mert kb két hetente előjön ez a kérdés itt és így érzem teljesnek a -
szukjozsef
csendes tag
Hol lehet nézegetni letölthető watchfaceket erre az óratipusra,mert a play áruház keresője (faceren kívül) csak nagyon kevés találatot dob ki.
-
sazo
tag
válasz szukjozsef #3322 üzenetére
Szia,
Én a Facebookon a WearOS csoportba léptem be, néha a fejlesztők adnak engedményt ...
Üdv,
Z
-
patakidr
aktív tag
Sziasztok, Watch4 Classic-om van. 3 bankkártyát adtam hozzá, a céges és a magán Unicreditemet, valamint a magán Revolut kártyámat. Tegnap már sajnos második alkalommal vetem észre, hogy hiába állítottam be az érintés előtt a használni kívánt magán kártyámat, mégis a cégesről vette le az összeget, azt is mutatta a vásárlás után a kicsi képen a zöld pipával, majd ismét visszadobta a magán kártyám képét, amivel fizetni szerettem volna. (Utána megnéztem a kivonatot és már 16-a szombat óta random több alkalommal a cégesről vett le magán vásárlásokat.) Azt hozzá kell tennem, hogy a céges volt elsődleges kártyának beállítva, míg korábban a magán.
Ezt megelőzően a múlt héten ugyanezt csinálta, csak fordítva, akkor a céges helyett a magán kártyámról vett le. (Ekkor a magán volt az elsődleges.) A Revoluthoz sosem nyúlt... Ti tapasztaltatok hasonlót?
-
válasz patakidr #3326 üzenetére
Nekem csak egy kártyám van regisztrálva, de vásárlás előtt a felső gomb 2 nyomásával indítom a Gpay-t, és akkor mutatja is, melyik kártya van beállítva, amit vásárlás előtt át is állíthatsz fel-le húzással. Előfordulhat, hogy véletlen hozzáérsz a kijelzőhöz fizetés előtt, és átugrik egy másik kártyára. Én is mozgattam el már véletlenül, persze nekem nem másik kártyára ment, hanem kártya hozzáadása opcióra, így meg nem tudtam fizetni. Szóval amikor megnyomod kétszer a felső gombot, nézd meg, hogy melyik kártya jelenik meg a kijelzőn.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Szeretnék óraszijat venni. 2 óraszijat rendeltem már de mind a kettő minőségre gyenge. Ti mit használtok, tudnátok e ajánlani esetleg?
Előre is köszönöm!
-
Feri1990
tag
válasz Viviennen76 #3316 üzenetére
Nekem is eltér valamennyivel, de azért nem a fele(10-15% max) . Nem tudom pontosan, hogy mi alapján kalkulál, esetleg samsung profilban a magasságod nézd meg h jól van e beállítva. Polar órával is eltért kb ugyanannyit, szóval abban se vagyok 100%ig biztos hogy a futópadok tökéletesen mutatják a megtett távolságot/sebességet.
Nekem a nagyobb problémám h nem tud az óra csatlakozni a futópadhoz, pedig a life fitness gép elvileg támogatja. Odatartom az órát az nfc-hez, el is kezd csatlakozni, de végül sikertelen mindig :( -
nylacika
aktív tag
Másnak nem hülyült meg a GPS az elmúlt napokban? Az ok, hogy eddig is kb 150-200 métert tévedett negatív irányba 12 km-en, de az, hogy már 400 méter a tévedés... És semmit nem csináltam az órával... Lehet, hogy a műhódot odébb lökte egy üstökös és a fa nem tudott kidőlni???
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
autotaxmo
őstag
válasz nylacika #3333 üzenetére
En nem tapasztaltam gixert, de tegyuk gyorsan hozza, hogy nem tudom mivel lecsekkolni, hogy aznap az 5 kilometeres setam amire elinditottam az edzest tenyleg annyi volt-e mert kertvarosban megyek jovok... Szoval igazabol az ora azt mutat amit akar, vagy elhiszem vagy nem
-
autotaxmo
őstag
Engem tovabbra is borzalmasan zavar hogy edzes inditasnal amikor elvileg gps alapjan szamolja a tavolsagot, azt veszem eszre hogy ha megallok valahol pihenni es nagy kez mozdulatokkal magyarazok valakinek, akkor szamolja a lepeseket ezaltal a megtett fals metereket is (nekem ez a tapasztalatom) aztan lehet hogy az en szemem kaprazik, de megallaskor mutat az ora 4 km megtett tavot aztan 5 perc egy helyben mutogatas vagy kezlobalas utan mar 4km 100 meter mondjuk a kijelzo altal mutatott ertek
-
ateszapa748
aktív tag
válasz ateszapa748 #3320 üzenetére
Sziasztok,
Az előzőleg írt problémámra valakinek ötlet? -
autotaxmo
őstag
Igazabol ilyen még nem fordult elo, de az millioszor hogy nem lehet normalisan megmerni mert allandoan kiirja hogy vagy nedvesitse meg az ujjait, viselje helyesen az orat, meg hogy rosszul tartom a kezem. Es allandoan mas es mas erteket mér ha egyszer sikerul megmerni. Ugy 💩 ahogy van szerintem ez a resze is
-
autotaxmo
őstag
De mivel neked egyertelmuen azt irja hogy valami elromolhatott az erzekelovel igy szerintem vidd be egy szervizbe hogy ranezzenek
-
ateszapa748
aktív tag
Köszönöm a válaszokat
-
Szpisti
addikt
-
Luigi962
őstag
válasz Balanna #3345 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nézegettem én is Aliról március mire itt van igaz csak 4 USD. Nekem volt ilyen milanese style szíjam még az Amazfit GTS2-höz, de állandóan utána kellett húzni, mert a mágnese nem volt olyan izmos. Majd írd meg, hogy ennek milyen jól tartja a beállított feszességet. Köszi.
-
Balanna
tag
válasz Luigi962 #3346 üzenetére
Hát, ennek olyan erős a mgánese, hogy kis híján a körmöm törött le, mire beállítgattam.
De nekem nem igazán tetszik mégsem.
Valahogy attól tartok, hogy ez a "rés nélküli" fazon megkarcolhatja a tokot, és amúgy persze elég merev is a tok körüli része.
Azt gondolom, hogy hétfőn visszaküldöm, és maradok a szilikon szíjnál, még ha nem is annyira dekoratív.
Egyébként a hagyományos, fekete 20mm-es, acél szíjam 80 gramm (nem is hordom!), ez a milánói meg 40 gramm, szóval azért könnyebb. -
veterán
Az a helyzet , hogy megvettem és minden szépen és jól működik ,kivéve a vérnyomás mérés. Hiába kalibrálom be ahogy kell, eltérő még hozzá nagyon eltéröket mér a jhagyományos vérnyomás mérőhöz képest. Nem tudom , hogy ez mennyire hiba vagy vigyem vissza és kérjek egy másikat helyette?
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku, karcmentes, garos
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) Silver, 44mm, Gps, új állapotú, akku 99%, garanciális
- Garmin Venu 2 Plus
- Apple Watch 9, Midgnight, 45mm, GPS+Cellular ( eSim) ,99% akku, karcmentes, garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest