- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Üdv!
autós tartóval használja valaki a W-t?ha igen, mondanátok tippeket?
thx
ge. -
stvnppp
senior tag
(#894) dipeti :
Ezt írtam is a hozzászólásomban.(#902) Arween:
Feladatkezelő > RAM fül > Memória tisztítása
Érezhető javulás nincs, mert a telefon amúgy is gyors, a komolyabb játékoknál sincs. Nekem pl a Blood and Glory nevű játék közben néha meg is fagyott.(#898) kasee:
Azt nem próbáltam, nem tudom. Nem tudod csak azt futtatni, mert magától újraindítja a programokat.Rotate:
Ha jól emlékszem Te írtad, hogy pár alkalmazás lefagyasztottál. Erről tudnál kicsit részletesebben írni? pl: Melyek voltak azok? Mennyire érezhető javulás? stb...(#897) CHIPman:
Beállítások > Kijelző menüpontban van olyan, hogy vízszintes kalibrálás. Próbáld meg ki azt, szerintem ez az amit nem találsz![ Szerkesztve ]
-
BrTH
tag
Segítsetek kicsit. Eddig majdnem jó a telefon, csak a kamerájával nem vagyok kibékülve. Nem várok csodákat, de ez már sok. Feltennék pár képet, de áruljátok el, hogyan tudok egy hozzászólalásbán külső linket rakni? pl. link vagy fotó és megnyit egy url-t rákattintva.
By BrTH
-
legenda
feltöltöd a linkelni szándékozott képet, például ide; link
a fórumon új hozzászólás/válasz valaki hozzászólására -> "kép" hivatkozás -> a kép linkjének beszúrása -> a kép nevének megadása (a link beillesztése után ott villog a kurzor!) -> ok!nagyban így néz ki;
lehet úgy is, hogy alapban a kicsinyített képet teszed be, arra kattintva pedig bejön a nagy(obb) méretű kép;
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rotate
veterán
az eleve butaság lenne, vannak ott hasznosak is, amit használsz... ez mindenkinek a maga preferenciája, hogy mit hagy meg, és mit dob ki... pl magamnál S2-n fagyasztottam az átlátszó óra widgetet, de asszonynál nem mert ő azt használja, mint ahogy az Accuweather időjárás cuccot is... nekem ezekre ott a Beautiful Widgets... de lehetne még sorolni...
-
stefi68
addikt
SGW-hez van már egy lite-os főzött ROM is: ANIMUS 1.1.9
Még nem próbálta senki?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
macimeister
aktív tag
Telenornak vagy Samsung szerviznek van valami telefonszáma? Ez az alacsony hívás közbeni hangerő nekem nem az igazi. Irták, hogy skype alatt is rendben a hangerő. Nekem ott olyan, mint ha táolról beszélnének és az is halk. Pedig rendes mikrofon van rárakva és feltolva minden. Hagyományos telefonálás közben jobb, de pl buszon semmit nem hallanék a másikból.
-
stefi68
addikt
Aha, szóval másnál is van ilyen hogy gyenge hangerő híváskor.
Azt hittem én vagyok itt egyedül aki ezt forszírozza...Más: Visszaírt a Vodafone.... (idézet):
Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy jelen elektronikus levelünk keltekor forgalmazzuk a Samsung i8150 Galaxy W típusú készüléket, aktuális áráról a „Határozatlan- és 1 éves határozott idejű szerződéssel elérhető ajánlataink” közt tájékozódhat, amelyet az alábbi oldalon tekinthet meg: ->link
Tájékoztatjuk továbbá, hogy jelen elektronikus levelünk keltekor a Samsung Galaxy W típusú készülék képviseleteinken, illetve Online Shopunkban nem elérhető készleten, és egyelőre nem rendelkezünk arra vonatkozó információval, hogy mikortól érhető el újra ez a telefontípus.
Ha, ha, vicces, még jó hogy én ennél kedvezőbb áron vettem....
-
macimeister
aktív tag
Valaki egyébként rádobta már a frissítést amitől már nem jó a superoneclickes rootolás?
-
stvnppp
senior tag
válasz macimeister #922 üzenetére
Samsung mobiltelefon gyorsszerviz hálózat:
06 80 726 7864
(mellékelt kis kártyán volt)Amúgy van valami oldal, ahol meg lehet nézni, hogy milyen frissítésekkel készülnek?
[ Szerkesztve ]
-
macimeister
aktív tag
Ha kinyomom a közelség érzékelőt hívásnál. Azaz, hogy ne kapcsolja ki a kijelzőt mikor a fülemhez rakom, de mégis megteszi az bug nem?
-
stefi68
addikt
válasz Varszegig #929 üzenetére
Apropó a dobozban lévő kegyik kártyán az áll, hogy regisztrált termékre +2hónap garanciát lehet szerezni, viszont ellátogatva az adott webcímre ott nem találtam mobiltelefont a termékek között. Akkor hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
-
BadGe
aktív tag
Bocs az ismételt kérdésért:
Galaxy W-hez való autós tartóról van valakinek infója, javaslata?
thx
ge.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Visszavonom...
Újból ellátogatva a regisztracio.samsung.hu oldalra egy rövid regizés és adatkitöltés után van +2 hónap garanciám azaz 2014.02.27 -ig, vissza is igazolták.Csináljátok meg semmibe nem kerül....
ui.: Hoppá ezek valamit elszámoltak!
Vásárlás napja 2011.12.27 volt és jól is töltöttem ki. Nem jól számol a rendszerük!
Na mindegy...[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Akinek problémát jelentett a Gameloft játékok nagy adat mérete itt a megoldás: GL to SD (root)
Amúgy van megoldás az SD és az Ext_SD mount felcserélésére is...
Na de mára abbahagyom, úgy látom egyedül vagyok itt....
-
l86544
aktív tag
Én univerzális tartóval használom a kocsiba, oldalról fogja.
Inkább a töltés a gáz mivel felül van a töltő ezért nagyon hosszú kábel kellene de olyan meg nem nagyon van.
Most a hidegbe ment tönkre épp egy szivargyújtós kábelem. Megmerevedett a hidegben be és ahogy bedugdostam valami elpattanhatott mert kontaktos lett a kábel.https://mowned.com/lajos-szab
-
stefi68
addikt
Az első megoldáshoz nem kell semmi mókolás. A GL to SD -vel át lehet elvileg helyezni az adatokat az ext_Sd -re, majd a programból lehet indítani őket.
A másodiknál a vold.fstab módosításával felcserélik az SD és az external_sd mount-olását a rendszerben. Tehát az external_SD-t látja SD-nek a rendszer. (lásd pl. itt
Én egyiket sem próbáltam, mivel nem játszom....
Javaslom az első egyszerűbb megoldást először kipróbálni.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
chaval
tag
Sziasztok!
Erőteljesen gondolkodom, hogy Galaxy W-t, vagy Xperia Neo-t vegyek. A sötétben való fotózás nálam nem elhanyagolható szempont. Segítsetek légyszi
KöszönömHa valakinek lennének teszt képei, és megosztaná velem, akár privát formában is, annak hálás lennék.
[ Szerkesztve ]
-
balhmm
tag
Sziasztok!
Két napja vettem én is egy ilyen telefont, de sajnos gondom van vele. Első nap frissítettem rajta wifin a rendszert, ez hiba nélkül ment is. Viszont tegnap este nem tudtam már senkivel beszélni, mert nem hallottam semmit. Egy restart megoldotta a dolgot. Ma viszont 10kor fura volt, hogy ma még senki nem hívott. Ekkor láttam, hogy 7 órát mutat a telefon... simán ment rajta minden, de nem tudtam telefonálni. Egy restart után továbbra sem ment. Második restart megoldotta. Kérdés milehet a gond? Régi SIM okozhat ilyet? vagy mit probáljak ki? Programot is max 2-3 darabot raktam rá..
-
legenda
igen, a nagyon régi sim kártya okozhat problémákat!
frissítés után nem árt egy teljes nullázás, és bár vesznek a beállítások...stb, de cserébe eltávolítja a frissítéskor felhalmozott szemetet, kijavítja az esetlegesen problémásan felülírt illesztéseket...stb!Rotate; igen, én is az sgs2 telefonom viszonylatában néztem, meg visszagondoltam a sima sgs által készített képeimre!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
BadGe
aktív tag
szerintem fotó "minőségről" telefonok esetén kár beszélgetni. bár fejlődnek...
itt egy nagyon cool oldal az elérhető képminőségek összehasonlítására.
Ugyanezen az oldalon található video összehasonlítás is, ha (újra) megfejtettem majd postolom. Érdekes, hogy a video minőségben sokkal szembetűnőbb a különbség... és hát inkább a "nagyok" képesek például valódi 720p (szerű) minősége produkálni. pl a samsung wave-em által 720p-nek titulált stream legfeljebb helyfoglalásban 720p... gondolom ugyanez a helyezt a többi samuval is.
ge.
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)