- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz CHIPman #1102 üzenetére
az utóbbi időben - sajnos - két problémás samfirmware/sammobile firmware verzióval is találkoztam; xxkl1, xxkp8
persze nem csak nálam volt hibás, user error kizárandó - sőt, a 4.0.3 nálam tovább/jobban húzta, mint sokaknál!hiányzik a púp a hátamra, hogy a párom w telefonjára is kiadjanak valami problémás - félhivatalos - ics verziót...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dexter-2000
őstag
eme készülékkel hogyan tudok konferenciahívást kezdeményezni?
a mai nap jó lett volna de sajnos nem találtam megSzép napot!
-
legenda
válasz Dexter-2000 #1104 üzenetére
folyamatban lévő hívás -> új hívás -> egyesítés!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
oliverkiss32
aktív tag
Sziasztok! (Bocs ,hogy ide is leírom, de így remélem vhol válaszolnak.)
Szerintetek mennyire lehet bízni a forgalmazói garanciákban (pl. nextel)? Melyik megbízható ezek közül a boltok közül? Hallottam olyat ,hogy ezek a boltok más régiókba szánt telefonokat szereznek meg ezért nem tudnak rá gyári garanciát adni.Szolgáltatóknál még elég drága az SE Ray, pedig nagyon bejön.
Ha ezt nem tudom biztonságos garanciával megvenni 70 ezer körül akkor Defy+-t veszek szerintem, mert az 70 ezer a szolgáltatóknál és független mindenhol.
Köszönöm!
Üdv.
Oli;]
-
Rotate
veterán
válasz oliverkiss32 #1107 üzenetére
ne vegyél bolti garisat, annál a szolgáltató is jobb...
-
-
Rotate
veterán
válasz CHIPman #1109 üzenetére
jó, hát el lehet használgatni, de nem véletlenül olyan jók az utóbbi időben a Samsung hivatalosan kijött romjai, mert rászánják az időt, és szépen letesztelnek mindent, hogy biztosan klappoljon... gondolom én az is lehet, hogy már 1 hónap múlva lesz full leak... +1 hónap is Kies is akár... meglepően kezesek az S2-vel, remélem ez még egy darabig így marad
-
Dexter-2000
őstag
ha jól láttam akkor már biztosan lesz a W hez ICS ?
Szép napot!
-
Rotate
veterán
válasz Dexter-2000 #1112 üzenetére
SamMobile-ék elég hihető forrás, szóval igen, valószínű hogy lesz
-
kacsuszka
aktív tag
hali
szinkronizáltam a naptáram a facebook-kal.
minden egyes napra betesz vmi sz@rt az egész évben(pl.: tiltakozzunk az állatkísérletekkel szemben vagymi). pedig a következő esemény amin résztveszek júliusban a campus feszt.ilyenkor mit lehet csinálni?(wave-el is ugyanezt művelte)
-
Wa2x_
veterán
Most komoly dilemmába estem [emiatt].. W vagy ez
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Wa2x_
veterán
-
ping_win
csendes tag
Üdvözletem Mindenkinek!
Pénteken vásároltam egy a fórum nevével megegyező készüléket. Vasárnap felfedeztem rajta 1 db fekete alapon zöldnek maradó pixelt. A mai napon (Hétfő) vissza vittem a készüléket, és ki is cserélték (3 nap). A nagyobb probléma ott van, hogy a ma kapott készülékemen bizonyos szögben, fekete alapon 2 db zöld pixel található (gondolom én nem alszik ki), ami jobb mint volt.
A telefont a Telenor üzletében vettem. Egyébként tetszetős készülék.Kérdésem az, hogy véleményetek szerint meddig érdemes a vissza vivős játékot játszani? Vigyem vissza, vagy békéljek meg a tudattal, hogy az összes készüléknek hibás a kijelzője?
Kíváncsian várom a jó tanácsokat :-)
-
ping_win
csendes tag
válasz macimeister #1126 üzenetére
Maximum még a függetlenre gondoltam.
Kibontanám én, csak nem tudom mi az a gyári felület, ami egyszínű fekete felületet tud nekem produkálni helyben. Screen Test-el csináltam őket, viszont ügye az gyárilag nincs fent a készüléken. (kipróbáltam 3 fajtával is, hátha szoftver hiba, de nem).
Ha tudtok valami megoldást gyárilag, akkor szívesen kipróbálok párat helyben is :-) -
Rotate
veterán
válasz Dexter-2000 #1130 üzenetére
miért mentsen képernyőképet?
azon nem lesz rajta a pixelhiba
-
stefi68
addikt
válasz Dexter-2000 #1130 üzenetére
Ezt a képernyőmentés bill. kombinációt nem ismertem, jó tudni, hogy ilyen is van...
Persze pixelhibás képet nem fog menteni◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
leslien
nagyúr
lehet h hülyeséget kérdezek , ezt fel lehet rakni? BlackblueTheme Universal Final
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
stefi68
addikt
válasz leslien #1134 üzenetére
Én W-hez nem találtam BlackBlue témát csak SII-höz.
Mivel nem linkeltél semmit, így nem lehet megmondani, hogy az amire gondolsz jó-e W-hez.A sima "mezei" ROM-okban csak úgy lehet témát módosítani, ha a framework-res.apk-t felülírod. Ez tulajdonképpen egy rendszer alkalmazás ami többek között a kinézetért felelős.
Tehát témamódosítás csak rendszerfájl módosítással lehetséges. (és itt nem a launcher alá tölthető témákra gondolok)
Mivel az említett fájl készülék és ROM specifikus, ezért kétlem, hogy ebből lenne univerzális.Léteznek téma "főző" oldalak pl. UOTKithen. Ott a módosítás úgy történik, hogy feltöltöd a saját framework-res fájlodat, azután a választott látványelemek beépítésével generál egy új framework-res -t, amivel lecseréled a telefonodon lévőt.
Aztán vannak még más módszerek pl CM ROM-oknál, beépített témamotor van és ahhoz szintén lehet témákat letölteni, de az már más "tészta".
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
ping_win
csendes tag
Jól látom, hogy valami gyári (2.3.6) erőforrásnyelő mentesített ROM lát napvilágot hamarosan (talán még ma)? :-)
[ Szerkesztve ]
-
ping_win
csendes tag
válasz macimeister #1139 üzenetére
Én majd csak holnap, mikor a 3. készülék - bízom benne hibamentes - lesz a kezemben!
-
stefi68
addikt
válasz macimeister #1139 üzenetére
Azért megvárok még 1-2 véleményt róla....
-
macimeister
aktív tag
-
raguza
csendes tag
Sziasztok, új androidos használó vagyok a SGW-n,abban tudnátok segíteni,hogy hogyan lehetne több RAM-hoz jutni a használat során, mert nálam 40-50-nél nincs több,vagy nem kell ezzel foglalkozni? Pedig nem is töltöttem le sok app-ot.Hiába zárom le, akkor nyerek valamennyit,de újra visszakuszik,vagy ez a telefon ilyen és fogadjam el ilyennek.Amúgy a készülék véleményem szerint jó, ez zavar csak kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Valzor
aktív tag
Vett már valaki W-re szilikon vagy gél tokot? Én szeretnék, csak nem tudom, hogy milyet válasszak. Ha valakinek már van, akkor kíváncsi lennék, hogy milyen és milyen tapasztalatai vannak.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
stefi68
addikt
válasz macimeister #1142 üzenetére
"Custom" ROM telepítése röviden összefoglalva:
- adb-vel gyári recovery lementése,
- adb-vel RZR recovery flash-elése,
- telefon elindítása recovery-vel,
- backup (mentés) készítése a jelenlegi ROM-ról,
- wipe data/cache (data, cache partíció törése)
- format system (system partíció formázása)
- flash the ZIP (ROM-ot tartalmazó zip fájl tallózása az SD-n)
- reboot (újraindítás) és ha minden igaz, örülMég én sem csináltam W-n!
Ez nyilván csak egy hevenyészett leírás.
Az első kísérlet után lesz majd részletes is!(#1143) raguza:
Tök mindegy mennyi appot töltöttél le, nem attól függ a szabad RAM mennyisége
Kicsit olvass utána az androidnak, pl. RAM kezelés, TaskKiller - tévhitek, meg hasonlók.
Hiába zárogatod be a kelletlen alkalmazásokat, azok újból meg fognak nyílni!
Amúgy nem zavaró, mert ha kell a memória felszabadítja magának.
Alkalmazásokat "kilőni" csak úgy lehet, ha eltávolítod, vagy lefagyasztod azokat. Mindkettőhöz ROOT jog kell.Fagyasztani: Bloat Freezer Free
Eltávolítani: Root UninstallerMindkettőt vissza lehet csinálni...
Nálam az előzővel 100-150 MB szabad RAM van.
Hogy mit lehet lefagyasztani? Van egy lista a korábbi hozzászólásokban keress rá....
Azért csak óvatosan, mert "tégla" is lehet a telefonodból◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Dexter-2000
őstag
a neveket hogyan tudom letörölni a SIM kártyáról úgy, hogy csak a telefonon legyenek meg?
Szép napot!
-
stefi68
addikt
válasz Dexter-2000 #1147 üzenetére
-
Rotate
veterán
válasz stefi68 #1148 üzenetére
közben kiderült, hogy a Bloat Freezer Free airpush reklámokat tartalmaz, ami nagyon kellemetlen, úgyhogy személy szerint már nem nagyon ajánlom, a notification barban felugrálnak a reklámok akkor is ha épp nem fut a program... szörnyű...
a NoBloat nevű app ilyet nem csinál, inkább az ajánlom helyette, az is ingyenes marketen...
bár én inkább megvettem ezt, mert tele lett a tököm az ingyenesekkel: [link]
le van pontozva, de S2-n tökéletesen működik, szóval W-n is kéne a nagyon hasonló rendszer miatt... ismerem (természetesen nem személyesen) a fejlesztőt, szart nem ad ki a kezei közül, szóval csak ajánlani tudom egyébként gyorsabb is mint a Bloat Freezer
-
adamfriday
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)