- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stul87
tag
válasz szivacs1987 #25402 üzenetére
Nem ellened vagyok,egyszerűen a telefon ellen,kell ilyen vélemény is,engem is eltántorított volna,biztos vagyok benne. Ha fél havi fizud és 2 éves hűség aláírás után ennyit mondanának neked,hogy kifogtad, nem hiszem,hogy boldogítana. Pont azért választottam ezt a telót,mert nem akartam "kifogni"..mivel ha rizikózni és mókolgatni akarnék,akkor veszek nulla forintért egy hardware-ilag sokkal jobb ZTE-t.(arról nem beszélve,hogy pont ezt a fórumozgatós részt akartam elkerülni,mert nektek lehet van erre időtök,hogy itt olvasgassatok,és telepítgessetek,de nekem most is főzni kéne,és háztartást vezetni) Viszont azt sem értem,hogy miért nagy kérés ez,hogy annó a Neo-mat beindítottam és 2 évig semmit nem kellett hozzányúlnom,szal aki erre a telóra vált,nézzen meg pár dolgot (nekem sokkal rosszabb füles és hangzás,nincs értesítési led,stb). Sajnos túl jó telóhoz voltam szokva,és ha tudom, hogy ennyi kompromisszumot kell kötnöm,akkor inkább gyűjtök még valami komolyabb Sony-ra...elnézést,de ezért vagyok ennyire negatív
"csak a pubg!" by Sz
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Milyen program, ami...?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest