- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
-
Flyme
senior tag
válasz Roxkex #14734 üzenetére
A 4.2 felrakásánál sem kellett semmit törölni, és ne haragudj, de 1-2 hsz.-t igazán visszaolvashatnál, tudom, én is megkérdezek egy már többször feltett kérdést, de azért pár oldalt előtte visszanézek. Káromkodást meg légy szíves tényleg, ne, örültem, hogy végre találtam egy olyan fórumot, ahol normális, hozzáértő, kultúrált emberek vannak. Részemről befejeztem.
On:
Képek az átlátszó statusbar-ról, ha valaki fontolja a feltételét:
1.
2.
3.
4.
Nagyobb hibái, hogy lezárt képernyőnél nem alkalmazkodik a háttérhez, megnyitott alkalmazásoknál pedig próbál azokhoz hasonló színt felvenni, pedig ennél az is jobb lenne, ha feketén/szürkén maradna. -
Gery15
addikt
válasz Roxkex #14778 üzenetére
LQ4-es rom alá tetted fel? Hol tapasztaltál laggot? 4.2-vel szintén volt?
(#14779) szil7: SD kártyára rá tetted a zip fájlt?
(#14781) Roxkex: Hmm.. érdekes, eddig senki sem panaszkodott még rá. Próbálj meg még egy wipe dalvik cachet, hátha, ha megint laggol akkor meg tedd vissza a 4.2-est.
(#14782) szil7: Fájlkezelővel látod, hogy rajta van?
(#14784) achon: Csak simán cwm alól is telepíthető azért zip és akkor nem kell így bajlódni vele. Lehet úgyis, ahogy te írtad csak így sokkal egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
wsh13
tag
válasz Roxkex #15366 üzenetére
Nem fogsz találni. A JB-ből kivették az 1080p hardveres gyorsítását. De hogy miért? Lövésem nincs miért kell egy működő dolgot visszafejleszteni. GB alatt ment faszán. Semmilyen lejátszóval nem működik, csak szoftveresen. Az meg szaggat. Ez van. Mondjuk legalább a 720p megy faszán.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Roxkex #15504 üzenetére
Szám rejtettségének kikapcsolása: tárcsázóba belépsz, menügomb, hívás, további beállítások, hívóazonosító
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
-
beccyboy
aktív tag
válasz Roxkex #16331 üzenetére
Valaki majd kijavít, ha tévednék, de szerintem nem kell odinozni, mielőtt felteszed. Ez egy cwm-ből feltehető önálló rom. Ha csak LQB alapra menne fel, akkor nem tudnád telepíteni pl system wipe után sem. És úgy meg simán felmegy. Szóval szerintem fel kellene mennie LQ4 után is.
Caffeine addict.
-
-
Carline
őstag
válasz Roxkex #16424 üzenetére
Mit akarsz te a format systemmel?
Az arra való, hogy kitakarítsd a /system csatolási pontot.
Azzal a teljes rendszered megszűnik. Rendszerappok, framework, driverek, libraryk. Egy bekapcsolhatatlan készülék fogadna az újraindítás után. Ezt akkor lehet eljátszani, ha pl. CWM vagy TWRP alatt egy system helyreállítást akarsz végrehajtani úgy, hogy előtte egy másik rendszer volt a telón és biztos akarsz lenni abban, hogy semmi szemetet nem hagysz ott a visszaállítás előtti állapotról.
Pl. van egy mentésed a szűzies LQB-ról és valamelyik főzött romot próbálgatod, felteszel még pár update.zip-et innen-onnan és úgy döntesz mégis vissza a kályhához. Akkor érdemes csinálni egy format systemet a visszaállítás előtt.Kérdezte vki, hogy más telóra készült CM-ből kiszedi a SystemUI-t akkor az működni fog-e?
Hát persze, hogy NEM. Ha ez ennyi lenne csak, akkor már hemzsegne a CM és MIUI rom ezerféle variációja a telónkra.Másik i9070 teló CWM, TWRP mentését fel lehet használni. JB - JB között vagy GB - GB között.
Bár ha pl. a gmail be van állítva a mentés előtt, akkor a másik telefonon is ugyanazon gmail fiókkal lesz bejelentkezve, láthatja az emaileket is.
Az IMEI számot, bluetooth és wifi MAC address-t, egyéb egyedi azonosítókat nem ment le a backup.
Szóval attól nem kell félni, hogy nem tud feljelentkezni a hálózatra címütközés végett.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Roxkex #16436 üzenetére
Annyit azért meg kell jegyezni, hogy az Odin nem csak a systemet rakja újra.
Van pl. a modem.bin ami úgymond a telefonként való használatért felel. Az JB verziónként változhat (fejlesztik azt is időnként). Eltérés esetén lehet gond a telefonálással.TWRP-ben lehet a mentésnél is kiválasztani, hogy mit akarunk (cache, boot, system, data) míg CWM-ben csak teljes mentés van.
A visszaállítás mindkettőnél lehet tetszőleges. Tehát kiválaszthatod, hogy mit állíts vissza. (cache, boot, system, data)[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Roxkex #16438 üzenetére
1. Igen
2. Igen. Elég sok fájlt dekompresszáltam és hasonlítottam össze az előző verzióval és pár fájlt leszámítva az LQB ugyanaz mint az LQ4. A többi rendszerfájlban meg az a változás, hogy a leírásában az LQB szerepel LQ4 helyett.
3. Nem[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Acef
addikt
válasz Roxkex #16448 üzenetére
Kapkodsz!
Javaslat neked: egy napon egy téma/kérdés /művelet, majd teszt.
A másik napon jöhet a következő.Nem lehet követni, hogy mit szeretnél, és szerintem néha te magad sem tudod, hogy merre tarts, mi a helyes (annak tünő) irány.
Amennyiben lehetséges, mindig itt a fórumon kérdezz!!! És ne csapongj...Szerintem.
-
sheep
addikt
válasz Roxkex #16453 üzenetére
ha mindent úgy csinálsz és azokkal fájlokkal, eszközökkel (odin pl) akkor biztos nem lesz tégla
ha változtatsz valamit arról nem tudok mit mondani, az a módszer amit leírtam eddig mindenkinek működött
ha biztosra akrsz menni akkor szedd le azt az odint, stb
és ne tallózz be sehova semmi mást csak ami le lett írva, nem hiába van kihangsúlyozva9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz Roxkex #16460 üzenetére
ezt a pendrájvos kérdést nem igazán értem, másold fel rá ha nem fér fel akkor törölj valamit
miért lenne baja?
ugyan olyan adathordozó mint egy vinyó
a galaxy s driver pedig nem jó az advance-hoz mint ahogy a füstölt sonka sem jó a zsidó rabbinak így húsvét tájékán
tedd fel a Kiest csatlakoztasd a telefont és le fogja tölteni a drivereket
máshogy is le lehet tölteni őket de én így szoktam[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
-
őstag
válasz Roxkex #16536 üzenetére
Ismert CWM hiba, itt a megoldás, én is ezzel csináltam
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1835914We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
válasz Roxkex #16544 üzenetére
Lényeg:
Ezt írd be a terminál emulátorba, minden sor után entersu
cd /sdcard/clockworkmod/backup/{recovery_timestamped_directory}
md5sum *img > nandroid.md5A backup után természetesen a saját mappádat add meg
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
válasz Roxkex #16546 üzenetére
Egy app [link]
Egyszerű mint a faék, telepíted, megnyitod, majd szépen bepötyögöd amit fentebb írtam
-
őstag
válasz Roxkex #16548 üzenetére
Igen, írd azt
Nem látok sd-t benne, cd-re gondolsz, nem? Amúgy van közte szóköz
-
őstag
válasz Roxkex #16550 üzenetére
Igen arra
Szerk
Biztos hogy jó elérési útvonalon van, ahogy a parancsban is szerepel?
Szerk2 (#16552)
Elvileg igen, próbáld ki[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Roxkex #16553 üzenetére
Igen, utána mehet CWM-ből a visszaállítás
Szerk: Na akkor működik
[ Szerkesztve ]
-
Apunk
tag
válasz Roxkex #16589 üzenetére
A Romot nem ők fejlesztik. Ők csak megpróbálják a legjobbat kihozni a telefonjukból. És, ha már megtudják tenni, akkor meg is osztják. Külön szerencse, hogy nekem és neked ugyanolyan telefonunk van, mert mi meg kitudjuk használni az ő szakértelmüket. Ez az én véleményem. Már az én hajam is égnek áll, pedig jó hosszú
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z2
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- macOS PC-re
- Tudományos Pandémia Klub
- CPU léghűtés kibeszélő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest