Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery15

    addikt

    válasz Winchester95 #8564 üzenetére

    JB-ről, vannak még benne hibák, bugok, amiket úgyis javítani fognak. JB alatt nincs flash támogatás, de itt a forumba már írt róla, hogy van megoldás, vagy folyamatban van már nem emlékszem. Nem kevés, hiszen a rendszer automatikusan zárja be azokat az appokat, amikre nincs szüksége. Vannak olyan hibák, hogy laggol néhol a JB kicsit többet gondolkodik, mint GB-n. Ezeket én is tapasztaltam, de egy factory reset megoldotta a gondjaimat azóta nálam nem laggol. Pixel hiba, nem tudok róla, hogy bárkinek is lett volna vele gondja. Status bar-t mondják, hogy beég, de JB alatt már szürke nem pedig fekete így ennek a veszélye sem áll már fent annyira. Bevilágítás kiváló szerintem, ropogás/recsegés esetleg a kamera alatt hallatszik egy kis halk recsegés, de nem feltűnő még ez sem. Más hibákról én nem tudok, ami van az meg mind szoftveres.
    Szerintem ez jobb, mint a Grand X én is e között a két telefon között vacciláltam annó, de Advance mellett döntöttem és nem bántam meg. Egyik erőssége a zene minősége akár hangszórón akár fülesen, nekem nagyon bejön. Más részt nincs még annyi cucc a Grand X-re ugye bár x86 miatt, nem annyira kiforrott még szerintem. Itt meg azért megkaptuk/megkapjuk a JB-t, reméljük lesznek custom romok majd dögivel, csak pörgősebb lesz a kis gép. +1 az Advance mellett első androidos telefonom, de én nagyon megszerettem.
    Várj még mások véleményére és utána dönts. ;) De a legjobb szerintem, ha megtapogatod mind a kettőt, jelen esetben már csak az Advance-t kell. :R

    [ Szerkesztve ]

    HyperX

Új hozzászólás Aktív témák