Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csori72

    aktív tag

    válasz reap3r #37393 üzenetére

    "Az aki pedig azt írta,hogy ha valaki egy normális telefont akar venni az tegyen le 200 ezret, tőle mondjuk megkérdezném,hogy mennyit keres vagy hogy"

    én írtam és tartom is! az, h mennyit keresek nem fórumtéma, de maradjunk annyiban, h nekem is advance-om van nem pedig note3 240 pénzér. nem is adnék annyit telefonér! valahol nálam a 80E-100E a teteje amit bármilyen körülmények között kiadnék készülékre!
    nincs azzal baj, ha valakinek nem telik több rá, v csak nem hajlandó többet áldozni rá, de az igényeket elvárásokat is ennek megfelelően kell belőnni. a parizertől se várja el senki, h pármai sonka íze legyen ... miért???
    nem kötelező megtartani az advance-t. lehet venni (ahogy vazzz is írta) lumia 520-at ... még csak nem is drágább. v eladni az advancet és rápótolni 1 S4minire (ha nem szimpatikus a wp) ... az közel 2X olyan erős hw!
    sok mobil fórumot olvasok, és az elégedetlenségek 99%-a az elvárásokból adódik.
    érdekes, h más dolgoknál működik az, h "ennyi pénzért ez van", de a telefonoknál nem. A-s merciben ülve se csapkodja senki a kormányt, h bezzeg az SLR! pedig merci mind2! v mint írtam pc-nél laptopnál se várnak túlzottan sokat akik nem áldoztak rá nagy összegeket.

    ez nem azon múlik, h ki mennyit keres! csak az igényeket és a pénztárcát összhangba kell állítani!
    ha magasabb az elvárás akkor tenni kell érte, h a pénztárca kövesse. hihetetlenül sok lehetőség van erre!
    persze nem diákmunkával mint esetedben! de egyszer elvégzed azt az iskolát, és reméljük sikerülni fog az élet!

    visszatérve Stauffenberg-re, én egyetlen szavával sem értek egyet!!!!!!!
    az első 2 hsz után még láttam benne pár mondatot, de 11órától, 22óráig csak a xarr ömlött a billentyűjéből. minden hitelét elvesztette, a mondandója pedig elveszett. azt írta lehülyézzük stb aki nem rak fel custom romot ... EZ NEM IGAZ! de aki így nyomja mint ő ... na az sztem nem 1 agysebész!
    már az első hsz után kapott segítséget mit érdemes megcsinálnia ... de nem!
    a nexus frissítésekhez hasonlítani bármi más frissítését ... na ez sem 1 ésszerű érv!

    valaki írta itt pár napja: "ha nincs hw-s hiba, a sw le van tojva, rengeteg lehetőség van" ... neki 100%-ban igaza volt!!! de annyival ezt is kiegészíteném, h ha hw hiba van ... a samunak jó a szervizelése sok más gyártóval ellentétben. és akkor a nagy kérdés: 60-70E Ft.-ér még házhoz is jön a szervíz!!! melyik nexus tudja ezt???

    "van aki nem tudja feltenni a custom romokat" ... igen van! de volt már itt a fórumon olyan aki keresett valakit a környezetében és felrakták neki. én is felrakom Miskolcon bárkinek, ha végképp nem boldogul! de tudok róla, h pl Acef is órákat privizett vlkivel lépésről lépésre mire kész lett. .... szóval CSAK akarni kell!
    de a "megsepróbálommertnem" ... hááát mit mondjak?

    [ Szerkesztve ]

    ..:: 1+TTTTT ::..

Új hozzászólás Aktív témák