Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz Frozzy #1566 üzenetére

    1. Mert az Arc S nem egy lehúzott bőr, mi? :D Mellesleg a Galaxy S Advance-t ne a Galaxy S-hez hasonlítsd, mert nem abból származik. Mielőtt leírsz bármit, jó lenne ha értenél hozzá, vagy legalábbis utána néznél.
    2. Persze. Memória nem zavar téged, ha telefonálásra használod, meg levelet olvasol. Csak tudod a többség, akár több programot is futtat, miközben még mindig jöhet közbe egy hívás, miközben még fut egy útvonaltervező. Nos, lehet akármilyen custom romod, bizony a hőn szeretet Arc S nagyon elvérzik.
    3. Tehát gyorsabb a Mali400, hiába magyarázol újfent.
    4. Tesztek nem érdekelnek ok. Csak mikor már nem 1, nem 2 teszt, hanem gyakorlatilag a tesztek 95%-a gyorsabbnak mutatja, akkor abban már igazság van. Mellesleg ahhoz képest hogy az ilyen "teszteknek" nem hiszel, ahhoz képest azzal jössz, hogy a JB alatt 150-180MB szabad memóriád van, mintha csak az lenne a lényeg. Tudod mikor 512MB-ból 180MB szabad van, akkor a rendszer ott nem sok mindent cachel, úgyhogy magyarázhatod, hogy de baromi gyors az Arc S, ezt max a majmok eszik be.
    5. Olyan szoft nincs, amivel semmi gond nincsen. Mág iOS alatt sem, szal köszönjük, de az ÁLTALAD felvetett hitelesség egyenlő a nullával.
    6-ost kihagytad. Vagy csak én tudok számolni? :D
    7. Igazad van. Másabb egy exmor szenzoros kép. Egyáltalán tudod miben segít az exmor? Leginkább sötét "helyeken"...És ott sem jeleskedik, mert érdekes módon nem a Sony telefonjai viszik a prímet fényképezésben, de még csak a dobogón sem szerepel jelenleg. Úgyhogy maradhatunk annyiban, hogy parasztvakítás megy egyenlőre a Sonynál.
    8. Te bizonyára tudod, hogy a világ bármely pontján épp ki, mivel foglalkozik. Nyilván tudod, hisz mindenható vagy.

    Mondjuk a PPI számmal jó nagy öngólt lőttél. Az Arc S 233ppi-jével nem emberkednék. Már csak azért sem, mert az Advance-nek is 233ppi-je van, ergo ugyanaz. Csak utána kellene nézned, mielőtt hülyeségeket írsz...Ugye?
    Az hogy a a pentile-os AMOLED ocsmány, az megint csak a nem létező tudásodat jellemzi. Ezekután igazából téged már csak szánni tudlak, a barátnődet meg sajnálni. Szegény sok jóból kimaradhatott már az okoskodó pasija miatt.

    Mondjuk ebben az a vicc, hogy én védem ezt a nyomorult Advance-t, mikor félig kényszerből vettem... Másnak kellene megvédenie, aki rajong érte :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák