Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• caveman1

tag

Sziasztok!

Én is már több mint egy hónapja vagyok boldog Samsung Galaxy S Advance (T-mobile függő) tulajdonos. Jelenleg még GB fut a telefonon azonban többek között én is azért vettem meg mert elvileg jön a Jelly Bean frissítés rá. Mivel sajnos úgy tűnik, hogy erre még nem mostanában fog sor kerülni, viszont a kíváncsiságom egyre jobban nem hagy nyugodni (bár alapvetően elégedett vagyok a Gb-el is, nálam eddig minden hiba nélkül ment) egyre jobban fontolgatom hogy felteszem a szerb Jelly Bean romot.
    A fórumot már több hete olvasom és nagyon sokat olvastam a különböző kernelekről, rootról, azonban én alapvetően így elsőre csak az alap Jelly Bean-t szeretném kipróbálni.
    A kérdésem az lenne, hogy ha Odinnal felteszem a jelenlegi GB rendszeremre a szerb Jelly Bean LQB romot, de azon kívül nem szeretném sem rootolni, sem pedig másik kernelt feltenni hozzá, akkor az így működik e rendesen (mármint megbízhatóság, stabilitás tekintetében, fotózás, videózás, stb...), tehát legálabb olyan jól mint a jelenleg a telón lévő GB, vagy pedig ezek a Jelly Bean romok csak és kizárólag akkor működnek használhatóan, megbízhatóan ha mellé felrakok egyéb kernelt, stb...?

Ha valaki válaszolna, azt nagyon szépen köszönöm előre is!

Ja, még annyit kérdeznék, van e esetleg valakinak tapasztalata arról, hogy az IGO Primo fut e rendesen a szerb Jelly Bean-nel?

Szép napot mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák