- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
Jó,akkor jogszabály szerint akkor cserélnek,ha a használhatóságot befolyásoló hibája van. Ezt meg őt döntik el,mi tartozik bele sajnos. Nekem motorolánál a kijelző alján végig bevilagított a hattérvilágítás. Láttad a ledeket kb. Erre is azt mondták hogy esztétikai hiba, nem cserélik,küldjem szervízbe. Elküldtem,ahonnan visszajött úgy,hogy nem tapasztalták a hibat. Ennyit a szervízekről
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
legenda
az a baj, hogy a 3 napon belüli csere esetén - a jogszabály alapján - a hibának akadályoznia kell a rendeltetésszerű használatot, ez pedig adott esetben nem fogható rá egyértelműen, így inkább az illetékes hozzáállásán múlhat a dolog, hogy cseréli vagy sem.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
baani59
aktív tag
Érdekes ez a kijelző téma...
Én a "tempered glass" vásárlása után jöttem rá, hogy nem is teljesen sík.
Most rajta a jó kis védelem, de nem valami szép, körben már az aktív kijelzőnél kb. 1,5-2 mm-en nem tapad rá.
Előbb utóbb valószínűleg alámegy majd a por is.Más: nem tudjátok, hogy a Telenor által forgalmazott S6-osok függetlenek-e?
Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest