- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Szerintem felesleges azon rugózni, hogy éjjeli 0%-nál merül vagy nem, természetesen merül,
de ha nem mutatja akkor el lehet képzelni, hogy mennyit.Én, S4-et és most S6-ot is úgy használom, hogy benyomom az energiatakarékos módot (csak a normált), meg a repülő üzemmódot, végül is éjjel nem akarom nyomkodni. A két gombot egymás mellé rakom a sor elején, így egy másodpercig tart. Tudom a telefon van értem... de meghálálja ezeket a ráfordított egy másodperceket.
Ezért nálam nem ritka, hogy reggel ugyan azt a százalék értéket mutatja mint este, a grafikonon meg vízszintes vonalat rajzol.
Ezt a témát egy kicsit túllihegtük
-
szinimini
senior tag
Olvastam egy cikket,hogy már Dél Koreában kiadták a 6.0.1-et,de szerintem mire ide lesz az március is.
Ebben csak azt nem értem,hogy miért nem tudják egyszerre kiadni mindenhol a 21. században már, ennyit ér nekik ?? -
törölt tag
válasz Garsza #20296 üzenetére
Nem tudok róla. Ez a helyzet nálam is. Facebook az Operábol megy, nem nagyon facebookozok csak hirgyülytőnek használom viszont a messenger kell, így sajnos nálam az a legnagyobb fogyasztó a kijelző után. Az a baj, hogy folyamatosan ébren tartja a wifit/mobilnetet szemben a viberrel amit be lehet állítani a készülék wifi használatára. Majd egyszer... Vagy esetleg a másmeló hoz ebben változást.
Összességében nálam nincs gond a fogyasztással de messenger nélkül biztosan jobb lenne. -
madkiller
őstag
válasz #67656192 #20307 üzenetére
És ha úgy használnátok a facebookot, hogy letiltanátok az értesítéseket? Nem a az értesítés blokkoló fubkcióra gondolok, mert úgy amúgy is betölt a memoriába, hanem az alkalmazás kezelőbe lépve az adott appnál az értesítések megjelenítése pipa ki + az optimalizálásnál az olyan appokat amiket nem sűrűn használtok vagy nem akarjátok, hogy értesítéseket küldjön az alkalmazás optimalizálóban állandóra raktok. Így már fagyasztva is vannak az appok, de mégis a telon vannak.
Pl. Ha van fent 5 db játékod és nem játszol velük akkor is szívják az aksit rendesen pár megával folyamatosan a memoriába vannak, de ha ezt a procedurát megcsináljátok eltűnnek. -
Kasya
nagyúr
válasz madkiller #20308 üzenetére
A beallitasokban levo ertesites tiltas is jol teszi dolgat. Van jatekom, amin belul nem lehet kikapcsolni az ertesitest es ugy eszi az aksit, hogy egy este alatt 50% lemegy. A rendszer adta lehetoseggel azonban abszolut kilovi, ezzel megmentette a jatekot a torlestol
[ Szerkesztve ]
-
-
sgeza
veterán
válasz madkiller #20308 üzenetére
Ahogy előttem is írták, nem önmagában az értesítés, de még annyira sem a memóriában való jelenlét az, ami fogyasztást idéz elő. A baj az, hogy ha valamiért sűrűn használja a netet vagy a helymeghatározást, ébresztgeti a telefont. Ez viszi a sok tápot. Véleményem szerint. Így a fagyasztása az utóbbiak megszűnésének köszönhetően javít a helyzeten, nem pedig azért, mert kikerül a memóriából. Ha az alkalmazás nem akar mindent erőszakosan maga eldönteni, és megengedi a felhasználónak, hogy normálisan kikapcsolhasson bizonyos funkciókat, akkor használható rendesen. Na a FB (vagy talán az elmondások alapján inkább a messenger) nem ilyen. Közvetetten persze többlet energiafelhasználást jelenthet az is, ha agresszíven a memóriában tartják magukat programok, mert így a többit sűrűbben kell újra betölteni, ami proci igényt jelent. De szerintem ez csekélyebb mértéket ölt.
-
veterán
A FB és a Messengere eleve túl nagyok és túlságosan eszik az erőforrást. Optimalizálatlanok és szerintem feleslegesen sokat kommunikálnak. HA nem létszükséglet, ott a netes felület.
-
Gold_fish
tag
Mennyire jellemző a sima s6-ra, hogy a kijelző egy picit mozog, benyomható a keretben a bal és a jobb felső széleken? Teljesen új a telefon, és ilyen. Szemre minden rendben, helyén van, egyformán mindenhol. Csak van egy ilyen enyhe mozgás.
-
Gold_fish
tag
válasz bulikavagyok #20318 üzenetére
Igen, de az szervíz utáni élmény volt, és sokkal durvább szinten ment.
Itt csak megnéztem, ha már vettem egy újat. 2016 januári gyártás. Viszont nem lila a kijelző.
-
Peat76
őstag
A figyelmeztetést a mobilnet ki-be kapcsolásakor hogy ×××××× q×va ....... lehet kikapcsolni? Idegesítő rohadtul!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Mafosz
csendes tag
Nekem kapcsolódási problémám van mind a gépre, mind a Gear VR-ra.... Nem érzékel a PC adatátvitelre, csak töltésre, a Gear VR-ra pedig másodpercenként fel-le kapcsolódik... 1 hete vettem a készüléket a Gear VR-ral együtt.... Valakinek valami tipp? #GalaxyS6
-
madkiller
őstag
válasz #67656192 #20312 üzenetére
Hozzászolásom többről szólt, mint az értesítés tíltásról, van a telefonba az alkalmazás optimalizásol app, aminek hülye neve van gyakorlatilag kilépés után valamennyi idővel fagyasztja az appot olyan, mint a greenfy csak ahhoz root kell úgye. Beállítod a facebookot állandóra és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz balinlin #20328 üzenetére
Bent van a listában.
Alap beállítás 3 nap tétlenség után fagyaszt, de át lehet állítani állandó. Ha jól tudom akkor 15perc után, de lehet ,hogy a képernyő lezárása után 15perc lővi ki a beállított appokat. Sajnos sehol sem találtam róla részletes leírást hogy pontosan mennyi idő kísérletezgetni, meg nem volt kedvem. De pl messengert, meg a viber állandóra állítottam és nem kaptam meg egy darab üzenetet sem. Ezt persze utána kikapcsoltam itt ismertem meg a funkciót. Ezt az optimalizálást lehetett volna fagyasztásnak is írni és akkor mindenki számára egyértelmű lenne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz madkiller #20327 üzenetére
1: az alk optimalizálót a kb semmit nem ér kategóriába sorolnám, jóideje kitárgyaltuk. Nálam be is kevert mert olyat is lefagyasztott amit nagyjából hetente azért használtam volna. Amikor az adott alkalmazást megint indítottam volna, kiderült, hogy sajnos minden alk adatot is a fagyasztáskor törölt.
2:a Facebookot és jópár dolgot amit nem használok egyáltalán inkább kivágtam pack.dis.proval,így nincs vele semmi gondom.[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Tülkön ülök a 6.0 miatt.. jöjjön!!!
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
attila199207
tag
Sziasztok tegnap vettem egy telenoros S6-ot
Gondom vele, hogy nem látja a Plantonics m55 bluetooth headset-et?
Próbáltam leszedni hozzá alkalmazásokat, de semmivel sem tudtam életre kelteni. Egyszerűen nem látja a telefon. Valami ötlet?
köszönöm -
Hanselt
csendes újonc
En sem panaszkodok az üzemidő miatt tegnap sikerül 4 óra 30 perc képernyőidőt produkálni abból 3 óra játék , viszont másrészt az lenne a kérdésem akinek már régebb óta birtokában van a telefon milyen tapasztalata van a kamera lencse kopásával/karcolódásával, ugye jelentősen kiemelkedik a hátlapból.(azért érdeklődöm, mert előző telefonomnál egyáltalán nem emelkedett ki és mégis lekopott róla valamilyen "réteg" és teljesen homályos képeket készített, garanciában nem cserérték mivel használat miatti kopásnak minősítették pedig vigyáztam rá mint a szemem világára... )
-
sebgutkopf
őstag
válasz Garsza #20291 üzenetére
FB-t a többiekhez hasonlóan chrome-al használom, a gyári fb appot teljesen tiltottam, sőt a hozzá kapcsolódó kezelőből nem tiltható folyamatot is lelőttem package disabler-rel. Az fb massenger meg whats upp szintén tiltva vannak. A gyári hangouts nincs tiltva, bár azt se nagyon használom. Ezek is szeretnek sokat kommunikálni, akkor is ha nem nyomkodod.
-
Markizmark
addikt
válasz attila199207 #20340 üzenetére
Resetelni kell magát a headsetet, mert azt engedi csak csatlakozni amivel először párosítva lett.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
attila199207
tag
válasz Markizmark #20348 üzenetére
És azt hogyan kell? Mert csak egy bekapcs és egy hivás felvevő van rajta
-
vyce21
tag
Én sem panaszkodom. Eddig simán megvolt mindig a 4 óra feletti kijelző idő. Rekord 6 óra 30 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...