Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    válasz ssgt1981 #16095 üzenetére

    1. A gyári - mint általában az email alkalmazások - természetesen tud több fiókot kezelni. Szerintem a gyáriak - akár a gmail alkalmazás, akár a beépített email kezelő - szerintem teljesen jól használhatóak. Ettől függetlenül számos más alkalmazás létezik emailek kezelésére, csak ízlés kérdése, hogy melyik tetszik jobban. Szerintem kezdd a gyárival!

    2. Alapvetően helytelen a kérdés. Például az Iphone-nal ellentétben ez nem egy készülék/egy rendszer, hanem számos gyártó számos készüléke. Így az esetleges problémákat szerintem nem maga az Android rendszer adja, hanem a gyártó által a nyers Androidból készített módosult változat okozhatja. Az S6 esetén szerintem - amellett, hogy nyilván lehetne még javítani, mint minden mást is a világon - atomstabil! Semmi lassulás, semmi fagyás, semmi újraindulás. Megbízhatsz benne.

    Ezek az én tapasztalataim, nyilván vannak, akiknek voltak problémái, de szerintem azok inkább esetiek úgy, mint bármi esetén, ami meghibásodhat.

    Szerk.: Egyébként milyen negatív dolgot hallottál magával az Android megbízhatóságával kapcsolatban? Szerintem ez így önmagában nem igaz. Amik bajt csinálhatnak, az mindig a sok idióta alkalmazást, amiket az emberek meggondolatlanul feltesznek. Ésszel kell. Amúgy ezek sem biztonsági kockázatot jelentenek jellemzően, mint inkább zavaró reklámokat jeleníthetnek meg az értesítési sávon, amik természetesen könnyedén eltávolíthatóak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák