Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    válasz klaya86 #4531 üzenetére

    Nekem elég rosszul indult a készülékkel való ismerkedés. Egyébként én is nagyon sok telefont birtokoltam,volt hogy két három havonta cseréltem,igaz közép kategória vonalon mozogtam. Megvettem rá két három napra már rendeltem is vissza egy iPhone-t. Aztán valahogy az iPhone mellette már mégsem volt annyira brutál jó. Persze kamerába még mindig az ,de ezen nem is kell csodálkozni. Végül ez a készülék maradt meg , végül egyáltalán nem bántam meg hogy meg vettem. A napokban írtam hogy mostanra vált egy igazán jó ár érték arányú telefonná.
    Ha qi töltést v Ip védelmet nézzük 200 körül gyakorlatilag nincs készülék ami tudja. De még felette sem mind.
    Igazából a műanyag házon kívül mindenben felső kategóriás még. És is nagyon sokat nézelődtem , elsőnek 200 alatt. Realme kilőve, tipikus kínai ami miatt dobtam anno a droid vonalat. Valami mindig hibádzik,support olyan meh. És egy 4 éves iPhone körbe röhögi a legtöbb dologban.
    Néztem még Motorola,de support téren ott sem minden kerek. Oneplus nord 2 volt iPhone előtt,de annyira nem jött át nekem márka. Nothing phone is szóba került, stock droid qi töltés kompakt méret. Ugyan akkor az a glyph eléggé bazari,és a márka sorsa is bizonytalan jelenleg.
    Zenfone meg 9 is tetszett ,de 300 körül már iPhone is lett volna ami normális előrelépés lett volna xr után,Ip védelem ,qi töltés stb minden volt ami 300 körül asusba nem volt.
    s22 exynos miatt kilőve.
    Így lett elég jó áron s21fe.
    Az a54 tudását és árát nézve örömmel konstalláltam hogy jól döntöttem. A többi márkát már nem is említem pl poco és társai.
    Ha valaki jelenleg egy normális all in one packot akar droidban szerintem ez a készülék meg kerülhetetlen. Persze ez sem tökéletes,meg meg tud néha döccenni ,nem minden fotó tökéletes egy iPhone mellett ,de van sok egyéb is ami iOS vonalon rohadt drága ( lásd 120hz ) ami miatt azokba is bele lehet kötni,droid vonalon meg azért mindent tud amit a jelenlegi 400 körüli flagsipek tudnak ,max a prociba , a műanyag házba és a nem adaptiv kép frissítésbe lehet bele kötni. A soc téma hacsak nem játszol túl van fujva,az adaptiv frissítés nem tudom mennyit javítana az üzemidőn,a ház meg nekem nem gáz, legalább nem kell aggódni hogy karcos lesz az üveg. Igaz s23at nem láttam de azt gondolom hogyha nem feltétlenül éri meg s22rol váltani,akkor erről sem. Sokáig támogatva lesz még a készülék.
    Szóval összegében ha jobbat akar az ember mélyen zsebbe kell nyúlni,ugyan akkor ehhez mérten nem lesz annyira szembetűnő a változás , inkább csak papíron.
    Hűha,ez hosszú lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák