- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imi1981
veterán
válasz SztiviVander #2301 üzenetére
Akkor ezt elírták itt a tesztben kép ?
Kress
Hát ez kicsit aggasztó de én nagyon ritkán használok gps-t. Nagyon sokat böngészek, fórumozok , youtube, Windows távoli asztal és teamviewer, és smb-n és FTP-n szoktam PC-ről oda vissza másolni. Mondthatnánk azt, hogy ehhez nem kell ilyen hardver de szeretem ha gyors a teló és nem gondolkodik. Ez még 3 évig biztosan elég lesz (még talán 4 is ha nem töröm össze). Telekomnál nem tudom mi lenne még alternatíva ilyen hardverrel és árral. -
Imi1981
veterán
válasz Bálint941121 #2305 üzenetére
Akkor valószínű nekem is meglesz mert én még csak nem is játszok. Úgy már azért nem rossz. Mikor samsung a70 - em volt tök sokaknak a fórumon 6-8 óra volt a kijelző idő nálam meg 8-11 óra de általában mindig a 11-hez közelebb. Úgyhogy szerintem itt sem lesz ez probléma. Kösz az infót!
-
SztiviVander
őstag
válasz Imi1981 #2304 üzenetére
Akkor ezt elírták itt a tesztben kép ?
Ha jól emlékszem valami olyan miatt írták ezt mert a samsung eleinte azt mondta hogy adaptívan kezeli a 120hz-et, de aztán több tesztben kiderült hogy hát nem, a 120 az mindig 120. Utána valami olyan bullshit-el magyarázta a samsung hogy ja hát ő úgy értette hogy a gpu az támogatja az adaptív 120Hz-et, csak hát sajna a panel nem. Vagy fordítva, nem emlékszem már. Szerintem itt a topikban is volt róla szó valamikor tavasszal.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz SztiviVander #2307 üzenetére
Kár de jó lesz így is. Eddig nem volt 120 de még 90 hz-es amoledes mobilom (meg LCD-s sem) úgyhogy biztos tetszeni fog. Samu kijelzők meg amúgy is tetszenek még más amoledes mobilhoz képest is (például a xiaomi mi note 10 lite ami jelenleg van) . Samsungon alacsony fényerőn és jól érzékelhető a kontraszt és jók maradnak a színek. Valahogy máshogy mint a xiaomimon. Van egy A70-es samsungom (tartalék mobil kicsit hibás) és annak is nagyon szép a kijelzője.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam,hogy lehet venni olcsóbban a samsung oldaláról s21fet.
Sajnos én csak a SAMSUNGNYAR10 tudom esetleg van még valami kód amivel tudnám csökkenteni a vételárat, készülék beszámítás nélkül?
Segítő válaszokat előre is köszönöm -
-
gippazoid
senior tag
Na tök jó, most megint van kosárba helyezési kedvezmény, de 15 helyett csak 10% és a kupon halmozás se megy. Az mindig 2-3 nappal később aktiválódik, de 158 helyett így is csak 167-re lehet levinni. Fekete továbbra sincs. Media-ban meg jó kis áremelés volt, A52s 5G 145 helyett 155, S20 FE 228e(!).
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
kano
nagyúr
válasz gippazoid #2313 üzenetére
A52s-t most sikerült 85k-ért rendelni.
Működik megint a készülék beszámítás is.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
gippazoid
senior tag
-
Roland0224
senior tag
-
Peace
nagyúr
"Este csak a főkamera remekel, vannak fókuszhibái"
Hosszas keresés és több útba igazítás után eljutottam végre az S20 FE-hez. Párom olyan mobilt szeretne, mellyel remek fotókat készíthet végre, akár esti fényviszonyok mellett is. Én pedig olyat, ami mindezt megteszi 200k alatti áron is. Ezért is örültem meg annyira az S20FE-nek, de akkor már gondoltam, hogy legyen 21-es és 5G-s. Viszont egyből kiszúrta ezt a sort a tesztben és mondta, hogyha éjjelinél problémái vannak vagy nem képes fókuszálni az előlapi kamera ilyen fényviszonyok mellett, akkor hagyjuk is. De most már tényleg tanácstalan vagyok. Tudtok írni valami biztatót ezzel kapcsolatban? Van, aki sokat fotóz akár előlapival is esti körülmények között? Hogy teljesít? Mondtam Neki, hogy nem fog Iphone 13 pro max ultra gigamega szuper minőséget kapni még 300k-s droidos telefonban sem.......
-
zetecR
addikt
Dehogyis, tök jó az elő- és hátlapi kamerája is.
Az előlapi SOKKAL jobb, mint pl az S20+ előlapija.
De ahogy látom, semmi szégyenkeznivalója nincs a 13 Pro Max mellett sem... -
kano
nagyúr
Nem az iPhone a legjobb kamerás mobil minőségre. Vannak annál jobbak is.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Peace
nagyúr
Szuper, köszi!
#2325 kano: Elhiszem, Neki az az Isten. Minden kis ismerősének az van és azoknak a képeitől van elájulva. Most kis P30 Lite-ja van lassan 3 éve, természetes hogy elájul tőlük. De 350-400k-s telót nem veszek, az biztos!!!
Eltűnhet hamarosan a kínálatból (mint ahogyan a Samsung hivatalos oldaláról) ez a jó kis teló? Érdemes lenne rámenni most 0% THM-el? [link] Havi 10.500-ért nem hangzik olyan vészesen.
[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
A Media 230-ért adja a 6/128 GB-osat. Samsung saját webshopjában jelenleg nincs, de amúgy alapból, amint kosárba teszed, 10% kedvezmény, amit lehet még növelni 2 db 10%-os kuponkód beírásával.
Ha számíttatsz be használt telefont, még ettől is kevesebb lehet az ár.
Simán levihető 150-160e körülire. De részletfizetés nincs.A fent említett honlapon ugyanakkor van a drágábbik, 294e Ft-os, 8/256 GB-os változatból. Annak az ára kuponokkal és automatikus kedvezménnyel 215e Ft-re vihető le. Ha számíttatsz be telót, akkor még 25e mínusz kb.
Részletfizetés arra sincs.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
A gyári kamera appot, hogy lehet frissíteni? Vagy a 12.0.06.39 a legfrissebb?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Roland0224
senior tag
válasz Winnie The P #2329 üzenetére
Szerintem az frissül amikor frissítés jön. Az pont nem figyeltem de pl a note-s app frissült legutóbbi frissítésnél de Samsung Galaxy Store-ban lehet frissíteni a gyári appokat
Nekem az van amit írtál -
Winnie The P
őstag
válasz Roland0224 #2330 üzenetére
Ok köszi. A Store-ban nem találtam a kamera appot, pedig az van a telón.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Roland0224
senior tag
válasz Winnie The P #2331 üzenetére
Szerintem az ha frissül rendszer frissítéssel fog majd
-
Mr. Morgo
junior tag
Odinnal nagy nehezen feltettem az Indonéz rom-ot. Nincs benne hívásrögzítő! Ukrán romot is tettem fel, abban sincs!
Ötlet hogy melyik romban van?Az mitől van és mi rá a megoldás hogy 20 próbálkozásból csak egyszer ismerte fel a legújabb vagy tök mindegy régebbi Odin a telót 2 gépen is és sikerült feltennem másik romot??? Setup connection vagy egyéb hibákat dobott. Usb driver samu oldaláról frissítve lett! Több usb portban is próbáltam. 2 gyári kábellel is próbáltam. 2 gépen is próbáltam.
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz Roland0224 #2334 üzenetére
Gdpr tiltja nagyon sok országban. Gyarilag benne volt a samukban.
Rom cserével megoldható.
Playes appok nem működnek már.Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz SztiviVander #2336 üzenetére
Cáfolnám! S10+-nál értem el!
Visszaolvastam és használtam a keresőt de választ nem kaptam rá.Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
SztiviVander
őstag
válasz Mr. Morgo #2337 üzenetére
De ez nem az S10 topik. Bár igaz nem is az s21 (ott volt róla többször szó). Azóta ha hiszed ha nem változott néhány dolog a google-nak és az eu-s jogszabályoknak hála. Úgyhogy majd akkor cáfold ha neked a home csc XID -re váltása nélkül, magyar vagy eu-s csc-vel is sikerült előszedned a call recording menüpontot vagy rábírni bármely 3rd party appot hogy hozzáférjen a híváshoz
#samu74
Igen, az is megoldás, de indonéz sim kártyát lehet nehezebb szerezni Samkey-el is át lehet, illetve root-olt telón (de attól meg a knox és a garancia ugrik). -
kano
nagyúr
válasz SztiviVander #2339 üzenetére
Vajon Angliában most engedélyezik a hívásrögzítést?
-
Roland0224
senior tag
Jó képek lettek
Bár én sajna kételkedem benne ,hogy eredeti (gondolok itt arra ,hogy beprogramozott kép) anno mikor bejött ez a holdfotó a telefonok körébe több helyen is olvastam, hogy kamu képek ai gyártja
Azóta kételkedem benne tény,hogy szépek a képek (általánosságban más telefonoknál is)
Nem tudom mennyire igaz de megragadt bennem -
klaya86
senior tag
válasz Roland0224 #2343 üzenetére
Anno én is olvastam ezt. Bennem is ez volt az első gondolat, hogy kamu. Egyébként simán lehet.
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz SztiviVander #2339 üzenetére
A 3-ik mondatom ehhez a topikhoz kapcsolódó volt!
OXM-es az S10-em és köszöni megy a hívásrögzítés! Ha hiszed ha nem, android 12 van rajta! Úgyhogy tojok rá mi hkgy változott mert megy a cucc!
Ebay mindenki barátja és lehet BÁRMILYEN simet venni! Nekem thai van!
Ha te nem használsz hívásrögzítést akkor nem kellene beleszólnod!
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Képernyőkép készítése egy kicsit nehezen megy, mivel a hangerő és a bekapcsológomb együttes megnyomása esetén készíti el. Nincs erre valamilyen más lehetőség, megoldás?
Köszönöm.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Csápájev
őstag
válasz Winnie The P #2348 üzenetére
Három ujjal lehuzod a képernyőt? Nekem régebbi droidon működik.
[ Szerkesztve ]
-
Roland0224
senior tag
válasz Winnie The P #2348 üzenetére
Beállítások ->speciális funkciók ->kéz és egyéb mozdulatok és itt a legalsó
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G DUALSIM, 256/12GB fekete, GARIS
- Samsung S21 FE 5G 6/128GB eladó kiváló allapotban
- S21 ultra 256Gb mint az új (felújítva) tokokkal töltővel eladó,ajándékna is.....Beszámítok, Posta ON
- AKCIÓ!!!S21+ 5G fekete, mikrokarcmentes kijelző, 8/128 GB
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra Fekete 128GB. BM388
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest