- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Az lehetséges szerintetek hogy a facebook dating azért nem működik nekem mert frissíteni kéne a rajta lévő droidot?
Andorid 10-es van rajta 2020-as decemberi javítási csomaggal.
[link][ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
kaciokos
őstag
válasz Psychopeti #7452 üzenetére
Semmi sem lehetetlen, de a hibaüzenetből én nem arra gondolnék, és nem is lenne túl logikus.
-
Psychopeti
senior tag
-
veterán
Sziasztok!
Barátnőm elég telefondobálós típus szóval kellene a 10e-re egy jó kis tok ami ha nem is bunker de azért elég jól véd. Mit ajánlanátok?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Laller83
csendes tag
S10e-re ugye nem jött még az új droid?
Pár hónap alatt a második nilkin tokot töröm el. Beleakadt a széle a zsebembe és úgy simán törik. Lehet átállok erre a szilikon pöttyre én is
Az új akksi továbbra is egy kalap (nem ér semmit a csere) -
-
Puma K
nagyúr
válasz Laller83 #7458 üzenetére
Az új akku ha ennyire szenvedős mint ahogy október óta írogatod... akkor meglehet vissza kellett volna már rég vinned, hogy nem jó.
Más is cserélt vagy cseréltetett a telefonjában akkut, de nem tapasztalják azt amit te.
Most te vagy kaptál egy bármilyen okból kifolyólag gyártási hibás akkut, vagy belenyúltál és kaptál egy hamisítványt.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz Laller83 #7461 üzenetére
Akkor még egyszer: lehet gyári hibásat kaptál. Főleg, ha az AccuBattery 2000mAh-nak írja még mindig.
Amelyik telefonba rendes akku lett betéve a régi helyett, annál a készüléknél ugyanazt tapasztalja a tulaja mint amikor új korában kivette a dobozból a telefont.
Az hogy mire cserélsz az teljesen irreleváns ebből a szempontból.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Hoek
tag
Nálam megérkezett az Android 12.
''A világ legszebb dolga a fogaskerék,még a tengely-csapágy van ami még szép.'' D.A.
-
Cecevok
tag
Nálam már fent is van 😀
iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
kaciokos
őstag
Ez már egy ideje így van Android 11-el is.
Most már fent van nekem is, és majdnem minden felmerülő problémát sikerült megoldani, ami most még függőben van, hogy ha kétszer kattintok az alkalmazásváltó gombon, hogy váltson vissza az előzőleg használt alkalmazásra, a váltás elég lassan történik meg. Ezt lehet valahol állítani? A fejlesztői menüben a 3 animációs sebesség mindegyike már rég 0,5x-re van állítva.
-
w.miki
veterán
Akku mellett megjelenő pici ikon, most az micsoda?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
migabi24
nagyúr
Mire is jött frissítés? Mert nálam telekomon semmi
-
ovoid
tag
Urak!
12-n használ valaki hívásrögzítőt?
Konkrétan az érdekel, hogy megy e rajta a Cube Acr?
A 11-en működik a 2.3.219 -es verzió, és továbbra is használnám.
De ha kicsesznek velünk, akkor nem frissítenék!
Köszönöm!A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
robyg
senior tag
Nekem is függetlenre most jött meg a Android 12 frissítés.
-
Megy, de csak a mikrofonnal vett fel hangot...
Próbáltam egy hívást az itthoni vonalasra (azonnal induló rögzítéssel), és a felvételben már a kicsöngést is hallottam, egyértelműen a mikrofonon keresztül.
Én visszaálltam az Indonéz ROM-ra, abban megy a natív, gyári hívásrögzítés spec. SIM nélkül.
-
-
ovoid
tag
válasz Oldman2 #7490 üzenetére
Végül is tökmindegy minek hívják, hanyas verzió, csak vegye fel mindét fél hangját a beszélgetés során.
Amúgy meg fene a pofáját a sok idióta jogszabály alkotónak, Brüsszelben is!
Unalmukban hozzák a sok barom, élethelyzetektől elrugaszkodott döntéseiket...
Mi meg szívunk.A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Elég off, de talán tudtok segíteni. Az Erste tájékoztatása alapján átraktam az NFC fizetést Google pay-re. Belenéztem a beállításokba, és az érintés nélküli fizetések/fizetés oldalon a Google pay lett az alapértelmezett, ez OK. Viszont a /Egyebek oldalon a Google pay mellett van egy "Nearby" is engedélyezve. Ez micsoda? Kell ez nekem, vagy letilthatom?
-
kaciokos
őstag
Fene se tudja, én például nem örülnék annak, ha valaki a tudtom nélkül felvenné a beszélgetésünket, és nem azért, mert nem vállalom, amit mondok. Nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, ahol ez szükséges lenne, és nem lehetne a problémát máshogy, a beszélgetés felvétele nélkül megoldani. A GDPR talán túl erős korlátozás, de azért bőven megvannak az előnyei is.
-
-
ovoid
tag
válasz kaciokos #7494 üzenetére
"A GDPR talán túl erős korlátozás, de azért bőven megvannak az előnyei is."
Hát meglehet, de nekem nagyobb szükségem van a "hátrányaira" .Csak gondolj bele! Cégek, szervek rögzíthetik? Mert bemondják az elején hogy rögzítik!?
Minőségjavítás, meg blablabla céllal.
Na de basszus! Ha ezt nem vállalom, akkor semmit sem tudsz intézni ebben az országban telefonon??? Hol élünk?!
A mi rögzítőnk is bemondhatná, vagy rápittyeghetne és kész.Amúgy meg az is kész röhej, hogy a játékokra hamarabb terveznek már egy telefont is, mint telefonálásra! Ne kérj példákat, mert utálok írni.
Az unió már nagyon unalmas szerintem.
Tilthatják a rögzítést max odatartok egy diktafont, oszt jónapot. Persze az kényelmetlen.Bizonyos élethelyzetekben nélkülözhetetlen. Ha még nem voltál ilyenekben, örülj neki!
Soxor van úgy, hogy bonyolult kifejezéseket, címet, latin kifejezést stb. kellene megjegyezni, gyakran visszakérdezne az ember, még ha lenne is gyorsíró vizsgám, akkor is. És akkor lassú, hosszú is lenne a beszélgetés...
És akkor még ott van, nem utolsó sorban, a "szavánfoghatóság" kérdésköre is....De nem is ezért akartam írni, hanem hogy megkérdezzem, ha települne a 12-es, visszalehet e állítani a 11-et? Persze anélkül, hogy elötte varázslóképzőbe járnék.
Valami olyan rémlik, hogy ha a boot loader maradt akkor igen.... De akkor is mivel, hogy?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
w.miki
veterán
Nekem az írták, hogy:
Odin-nal vissza tudok állni, mivel a Bootloader nem változik, ugyanaz mindkettőn.
Az FXXUE részben az "E" jelzi a Bootloader verziót, ez ugyanaz a XEH G970FXXUEGULB, és a letölthető Indonéz XID ROM esetében is.
Majd számolja be, nekem tetszik a 12-es droid, megvárom az Indonéz változatot belőle.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest